local-stats-pixel fb-conv-api

Dinamo arēna būs Mūkupurvā1

20 10

Ir izvēlēta vieta kurā tiks būvēta jaunā Dinamo Arēna, blakus Lidostai Rīga, Latvijas pastam un tā atradīsies Mūkupurva rajonā, kas reti kam vispār ir zināma. Problēma ir sabiedriskais transports, jo uz Mūkupurva rajonu nekursē neviens sabiedriskais transports, līdz ar to, šī vieta ir mazattīstītākā un sliktākā visā Rīgā, ar 118 iedzīvotājiem. Mūkupurvs atrodas blakus Lidostai ''Rīga'', Beberbeķu rajonam, kur tiks blakus būvēta šī arēna. Vieta ir liela, bet ļoti slikti attīstīta pati par sevi, kas būtībā ir nolemta nāvei, jo tur nav ne apgaismojuma, ne asfaltēti ceļi. Protams, iespējams, ar jauno Arēnas būvniecību būs kādi uzlabojumi un tiks šī vieta attīstīta. Pagaidām gar to kursē 22. autobuss kas brauc līdz Lidostai un šis maršruts ir vienīgais kas savieno Lidostu ar Rīgas Centru.

Info !

A/s "Dinamo Rīga" priekšsēdētājs Juris Savickis par to informējis Rīgas domi.

Pamatojoties uz saņemto vēstuli, Rīgas vicemērs Andris Ameriks uzdevis pašvaldības uzņēmumam "Rīgas Pilsētbūvnieks", kura pamatkapitālā ir minētais zemesgabals, sākt zemes nomas līguma projekta sagatavošanu, izvērtējot perspektīvās sadarbības iespējas un nepieciešamos līguma nosacījumus.

''Tas ir sarežģīts process,'' norādīja Kiršblats.

Kopumā tika iezīmētas trīs Rīgas pilsētas pašvaldības īpašumā esošas apbūves teritorijas – nekustamais īpašums Kleistos, īpašums pie starptautiskās lidostas ''Rīga un apbūves teritorija Ziepniekkalnā, kuras būtu iespējams piedāvāt a/s ''Dinamo Rīga'' sporta kompleksa celtniecībai.


Reklāma

''Rīgas ''Dinamo'' ir izvēlējušies vienu no trim piedāvātajiem zemesgabaliem. Tas ir gabals, kas atrodas pie lidostas ''Rīga'' – aiz jaunās pasta ēkas līdz pat K. Ulmaņa gatvei,'' atklāja Kiršblats.

''Dinamo'' konkrēto zemesgabalu izvēlējušies, jo tas atrodas tuvu lidostai, apkārtnē ir sakārtota infrastruktūra un zemesgabals ir lielāks par pārējiem piedāvātajiem, kas nākotnē paredz attīstības iespējas, piebilda Kiršblats.

Ameriks arī norādīja, ka, cienot hokeja kluba panākumus un ieguldījumu aktīva dzīvesveida popularizēšanā, kā arī sporta nozares attīstībā Latvijā, Rīgas domes vārdā pauž atbalstu iniciatīvai būvēt jaunu multifunkcionālu sporta kompleksu Rīgā.

Pašlaik "Dinamo'' Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēles aizvada "Arēnā Rīga", bet treniņu bāze atrodas Piņķos "Inbox.lv" hallē.

20 10 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

3.Sakars?

3 0 atbildēt