local-stats-pixel fb-conv-api

Diēta28

164 8

Reizēm tas ir neizprotami, mūsdienās pat jaunas un slaidas meitenes sēž uz dažādām diētām un vēlas iestāstīt, ka ir apaļīgas.

Anoreksija ir slimība, kuru zin drošvien visi, bet ir daudz un dažādas slimības , kas rodas no neveselīga uztura jeb notievēšanas rezultāta.

Domāju, ka neēsat tik stulbi lai nesaprastu, ka šīs slimības neizrasa tikai tievēšana :).

Reklāma
Reklāma
Reklāma
164 8 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

Es īsti nesapratu to shēmu kā apreiķinātemotion

17 0 atbildēt

Tas klips ir ļoti labs.

11 0 atbildēt

tā meitene bija skaista.. emotion

9 0 atbildēt

Jebaķ, pēc tās formulas rēķinot, man ar 1,8 m ideālais svars būtu 71 kg... Es sveru 90 kg, no kā lielāko daļu sastāda muskuļi, jo nodarbojos ar svrcelšanu... man tgd būtu jādzen nost 20kg? Priekš manis ideālais svars būu 83-85...

6 0 atbildēt

Video fascinee

6 0 atbildēt

Diēta ir ēšanas paradumi, nevis sabalansēts uzturs. Varēji jau arī vairāk par olbaltumu un citām diētām pastāstīt, jo visi ir atlasījušies par slimajiem tievētājiem, bet raksts nav slikts.

5 0 atbildēt

Jā video tiešām labs.:)  man arī par to šo lika aizdomāties...

5 0 atbildēt

eju uzkost picu

4 0 atbildēt

Labs raksts!emotion

3 0 atbildēt

Man pat pupi lielāki, nekā tur dažai labai sievietei emotion

3 0 atbildēt

Piemērs:

Svars- 100 kg

Augums- 180cm = 1,8m

Aprēķini

1) 1,8 reizini ar 1,8 = 3,24

2) 100 izdali ar 3,24 = 30,864

3) 30,864 noapaļojot iznanāk 30,9, tātad  no 30,1 līdz 34,9 — 1.līmeņa aptaukošanās

 

TIE NAV MANI ĶERMEŅA MASAS INDEKSI!

2 0 atbildēt

http://www.pareizs-uzturs.com/public/bmi-kalkulators.php

 

Mans indekss pie auguma 1.75m ir 24.2. Par savu svaru nekad neesmu raizējies, jo esmu fiziski aktīvs, nodarbojos ar fitnesu/bodybuildingu. Līdz ar to sirds un asinsvadu sistēma ir daudz noturīgāka. Bet tas tā.

2 0 atbildēt

Man tas koeficients sanāca 18,1. Tip pamazināts svars, bet ja es jūtos labi  ? Nezinu , vai šie skaitļi vienmēr var izteikt cik veselīgs vai neveselīgs esi :)

2 0 atbildēt

17bilde... Tagat sprotu kapēs uzkāpjot uz svariem esmu 55 bet kad ar mērlenti mēru vidukli esmu 150 plata!:D :D :D :D 

2 2 atbildēt

man ir 16.3 , un es sev liekos resna , man ir anoreksija?emotion

0 0 atbildēt

 emotion

0 0 atbildēt

Lūdzu, tikai nevajag jaukt divas dažādas lietas - DIĒTA un BADOŠANĀS. Diēta nav nekā neēšana vai ēdiena apjoma samazināšana, diēta ir konkrēta ēšanas sistēma. Ēdot burgerus, čipsus, dzerot kolu utt. var teikt, ka tā ir diēta (tāpēc nevajag arī uztvert, ka Diēta ir kaut kas tikai pozitīvs).

Par tiem ieteikumiem... nu līdz galam pareizi tie arī nav.

Par ūdeni: nav noteikts cik ūdens ir jāizdzer, ir tikai vispārīgi ieteikumi. Reāli viss ir ļoti individuāli (ģenētika, dienas gaita, apkārtējie apstākļi utt.). Taču jāatceras, ka dzert vajag nevis tad kad slāpst, bet jau iepriekš (tie cikli katram arī ir individuāli). Pārdozēt arī nevajadzētu.

Olbaltumvielu daudzums, kas ir jāuzņem ik dienu sportojošam cilvēkam ir 2-3 grami uz katru svara kg. Ogļhidrāti - 4 grami uz katru kg, tauki - 1 grams.

 

Pretēji daudzu uzskatiem, nevis tauki cilvēkus padara resnus, bet gan nevajadzīgais kaloriju daudzums. Protams, būtu jāievēro arī OBV/OGH/FAT proporcija, taču galvenais ir aprēķināt cik dienā vajag kalorijas un censties nepārsniegt tās (ja svars jāsamazina, tad -500 kcal dienā, ja jāpalielina +500 kcal, tas ir vidēji un bez ekstrēma fanātisma).

Protams, ja darbs/mācības ir sēdošas, vajag arī sportu 3x nedēļā pa 1 h kā minimums. 

0 0 atbildēt

2. - gadījumā ne gastrīts?

0 0 atbildēt

Tur ir domāts, ka savs augums, metros, ir jāceļ kvadrātā, nevis izdalītais svars ar augumu.

0 0 atbildēt

Man gastrīts ir jau fig zin cik gadus un nekādu anoreksiju tas neizraisa.Un arī diēta to neizraisa,jo tievēt nav bijusi vajadzība.Gastrītu ziraisa neregulāras ēdienreizes,piparoti ēdieni,alkohols un ilgstoš stress.Un gastrīts vispār par sevi liek manīt tikai 2x gadā pavasaros un rudeņos kādas divas nedēļas nu un,protams,ja neklausi ārsta norādijumiem un sadomā sarīties ceptus asus ēdienu,kaut ko treknu un pa virus uzdzert kolu.Katrā ziņā tā vēdersāpe 2x gadā nekad nav traucējusi paēst.

1 1 atbildēt