local-stats-pixel fb-conv-api

Cīņā pret Autismu ar mākslu.14

95 1

Stīvens Vailšīrs ir dzimis Londonā 1974 gada 24 aprīlī un ir mākslinieks.Stīvena darbi ir diezgan slaveni visā pasaulē,kā nekā 2006 gadā Stīvens saņēma MBE balvu par iegūldijumu mākslā,viņš ir studējis Art at City&Guilds Art Koledžā. Stīvens kā bērns bija ļoti kluss un nerunīgs,viņam bija lielas komunicēšanās problēmas ar cilvēkiem.Pāris gadu vecumā Stīvens tika atzīts pat Autisku cilvēku.Praktiski viņš ar nevienu nerunāja un dzīvoja tikai savā pasaulē,būdams maziņš Stīvens tika aizsūtīts uz Queensmill skolu Londonā un mācoties tur daudzi novēroja,ka Stīvenam ļoti patīkot māksla,un kā daudzi uzskatija,ka tajā brīdī viss bija skaidrs -viņš runās caur saviem mākslas darbiem.
Sākumā Stīvens zīmeja parastus dzivniekus,bet beigās jau zīmeja lielus zīmējumus,kā Londonas autobusi un pat Lielas ēkas.Šie zīmējumi apliecināja Stīvena māksliniecisko talantu.Kādu dienu Queensmill skolas skolotāji atņēma Stīvenam visus zīmēšanas piederumus,jo viņi raizējās par viņu,jo viņš 8 gadu vecumā,vēl nerunā un iespējams zīmešana to lietu tikai pasliktina,bet Stīvena pirmais sakarīgais vārds,ko viņš pateica skolotājiem bija "Papīrs". Pats Stīvens labi iemācijās runāt tikai 9 gadu vecumā.Stīvens ir saņēmis balvu "Labākais bērns mākslinieks",viņš ir bijis iedvesmas avots vairākām grāmatām un arī par viņu tāda ir ar nosaukumu Floating Cities,kopā ir zīmējis tādas pilsētas kā Roma, Honkonga, Frankfurte, Madride, Dubai, Jeruzaleme un Londona.2006 gadā saņēma pateicību un tika iekļauts Karalienes Elizabetes II goda locekļu sarakstā,par iegūldijumu mākslas pasaulē. Pašlaik Stīvenam ir pašam sava galerija Londonā!

« 1  2  3 »
95 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Esmu redzējis filmu par viņu

3 0 atbildēt

smuki

3 0 atbildēt

4labs

2 0 atbildēt

Šīm cilvēkam ir lielā pacietība un stipri nervi.

1 0 atbildēt

vnk ģēnijs

1 0 atbildēt

ļoti skaisti, super :)

1 0 atbildēt
MM avatarsMM

;] +

1 0 atbildēt

superīgi dabi, talantīgs keks

patika bilde ar drūmo londonu fonā un pa vidu sarkano autobusu :)

1 0 atbildēt

Blje cik var ?!

0 0 atbildēt

Es arī redzēju filmu par viņu...un iedomājaties - to mīīīlzīgo Ņujorkas ainavu džeks uzzīmēja pēc atmiņas pēc tam, kad viņu pavizināja helihopterī!...emotion Viņa smadzenes un roka ir dzīvs brīnums.

0 0 atbildēt

tieshaam respekteeju ;)

0 0 atbildēt

wow! super! :]]

0 0 atbildēt