local-stats-pixel fb-conv-api

Alternatīva šampūnam9

36 0

Vienreiz, sēžot tumblrā, ieraudzīju vienas meitenes postu, ka viņa 6 nedēļas nelietos ne šampūnu, ne kādus citus matus kopjošos līdzekļus. Tā kā mani šī ideja ieinteresēja, sazinājos ar viņu un viņa man iedeva mājaslapu, kurā var par to visu uzzināt sīkāk, Tā nu es esmu te, lai jums par to pastāstītu tālāk !.!...

Viss, kas jums ir nepieciešams ir dzeramā soda un ābolu etiķis.

Galvenais iemesls, lai pārstātu lietot šampūnu, ir veselība. Ķimikāliju daudzums šampūnos un citos vannas piederumos ir biedējošs. Tā kā āda ir lielākais cilvēka orgāns, viss, kas uz tās tiek klāts, absorbējas asinsritē un orgānos. Būtībā, viss toksiskais un kaitīgais, ko mēs liekam mutē, tik pat labi ir bīstams mūsu ādai.

Daži piemēri tiem toksīniem, kurus var atrast šampūnos, un to blakus efekti.

Izopropīla spirts - ļoti sausinošs un kairinošs šķīdinātājs, kas mazina ādas mitrumu un dabisko imunitātes barjeru, kas padara jūs uzņēmīgākus pret baktērijām un vīrusiem. Var izraisīt brūnus plankumus un priekšlaicīgu ādas novecošanu.

Propilena glikols un butilēna glikols - darbojas kā virsmas aktīvās vielas (mitrināšanas līdzeklis un šķīdinātājs). Viegli iekļūst ādā un vājina proteīnu un šūnu struktūru.

Kā nelietot šampūnu

Izšķīdinies vienu ēdamkaroti sodas tik lielā daudzumā ūdens, lai veidotos pasta. Liekat to tikai uz saknēm un atstājiet uz minūti.

Lai stimulētu asinsriti, pamasējiet galvu un skalpu ar apļveida kustībām.

Beigās paberziet galvas aizmuguri un deniņus. Tas stimulēs matu augšanu, bet novērsīs taukainību. Tālāk, sajauciet 2 tējkarotes ābolu etiķa ar krūzīti ūdens. Tad, kad esat izskalojuši ārā sodu, pārlejiet etiķa maisījumu pāri matiem, nedaudz atstājiet ievilkties un izskalojiet.

Tikai atcerieties, ka ir 2 nedēļu līdz 2 mēnešu pārejas periods. Daži padomi :

1) Ja mati pūkojas, lietojiet mazāk sodas vai arī atstājiet to uz īsāku laiku. Medus pievienošana var palīdzēt

2) Ja mati kļūst taukaini, lietojiet mazāk etiķa, tā vietā liekot citrona vai laima sulu, iztiekot bez medus, kā arī lietojiet šo maisījumu tikai uz matu galiem.

Galvenais nebaidieties to izmēģināt, jūs darāt labu tikai sev un saviem matiem ;) Es arī drīzumā taisos to izmēģināt, jo man ir pastiprināti taukaini mati

Reklāma
36 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

un tad visu nedēļu smirdēt? -nē , paldies.

2 0 atbildēt

ir taču tik daudz nopērkami zaļie šampūni, kāpēc jāmokas ar tādiem sūdiem?

1 0 atbildēt
dea avatarsdea

nu skan jau brīnišķīgi. Bet tomēr visai problemātiski. Un jā.. kā pēc tam mati smaržo ? Jeb nesmaržo.. :D

0 0 atbildēt

Vispār jau oriģinālrakstā ir rakstīts, ka jāizmanto dzeramā soda, nevis cepamais pulveris. Tā ir, kad pazūd tulkojumā. emotion

0 0 atbildēt