local-stats-pixel fb-conv-api

5 kļūdas, kas jāpārtrauc tūlīt11

12 29

Izlasi ja vēlies, nokniebties! 5 lielākajām kļūdām notiek ar sievietēm, iespējams, ne tas, ko vēlaties gaidīt. Būtībā šīs kļūdas ir droši vien ļoti lietas, domāju, ka tu dari labi ar sievietēm.

Tas tāpēc, ka, pirmkārt, tradicionālās datēšanas padomu šķiet diezgan legalizēts Piemēram, apgalvo, ka ir interesanti. Sievietes vēlas vīrieti ar humora izjūtu. Viņu nerrot, lai parādītu jums, nav skārusi daiļumu. Pieskarties partijā. Tā tikai šķiet, ka ir jēga.

Bet tur jau tā problēma. Tagad, piemēram, " sociāls un pieskarties viņas " vidējo padomu. Citiem vārdiem sakot, tas, ko katrs cilvēks dara. Tas ir tas, ko cilvēks nav taimauts, mēģinot , ķircināja sievietēm un skāras tās vaginā. Tas ir kļuvis par ikdienišķu parādību. Nevar izcelties. Jums ir garlaicīgas sievietes.

Tomēr, ja mēs rūpējamies par lietu, kas patiešām darbojas zem radara taktiku, kas saņem sievietes seksuālo pievilkšanu sekundēs, mēs domājam, ka tas ir pilnīgs pretstats, ko mēs " domājam, un ka " mums vajadzētu darīt.

KĻŪDAS Nr.1: pārāk daudz runāt, nepietiek klausīšanās

Tāpat kā daudzi puiši, iespējams, var meklēt tos īpašos vārdus, kas tūlīt var veikt sievieti uz jums. Diemžēl šīs tā sauktās " maģisko " saņem līnijas netiek faktiski nepastāv.

Par laimi, jums nav vārdi, stāsti un pat asprātīgas ķircināšanās rīkot sievietes uzmanību. Faktiski, ātrākais un vienkāršākais veids, kā piesaistīt sievieti ir saglabādams klusēšanu un ēsmu, lai viņa runā par savu mērķi un interesem.

Redzi, nav noslēpums, ka ikviena sieviete mīl runāt par savu mīļāko tēmu, sevi. Un vislabākais ir persona, kas veic sarunu, ir tas, kas ir atbilstošs. Citiem vārdiem sakot, tā ir, tagad jūs plātatiess tā, nevis otrādi. Turklāt sievietes būs gatavas vēl ilgi, kad vien viņām būs iespēja runāt. Un, jo ilgāk tā paliek, jo vairāk laika ir pavedināt viņu.

KĻŪDA Nr.2 ir sociāla, nevis pavedinošs

Vai tu esi jautrs, sociālais tips, kurš var likt sievietēm smieties, bet par kaut ko vairāk nekā tikai draugs. Vai tu kādreiz esi padomājis, kāpēc tā ir? Tas var izklausīties dīvaini, bet, jo vairāk jūs darāt, jo mazāka iespēja, viņu dabūt.

Šeit ir pats lielākais noslēpums, jo iepazīšanās Kopienā nav īpaši nepieciešams darīt vai teikt, lai piesaistītu sievietēm. Tas ir tāpēc, ka nav dabiska spriedze starp vīriešiem un sievietēm, sauc seksuālo spriedzi. Šī spriedze pastāv vienmēr gaida, lai varētu tam noticēt. Un nav brīnums, ka labākais veids, kā izveidot seksuālo spriedzi ir ar vilinošo, nevis sociālo.

Nu, protams, ka sievietes novērtēs smieklīgi, interesants cilvēks var nodrošināt to smieklu un izklaidē publiku. Problēma ir pēc brīža visi sarunājas, asprātīgu joku klāsta pļāpāt un samazina seksuālā spriedze starp jums. Šis ir jautājums, jo šī dabas spriedze ir labākā veidošanas rīku pievilcība un arvien meitene.

Tas var šķist pretēji intuīcijai, bet viss datēšanas padoms ir saņemts jūsu dzīvē līdz šim punktam, lai cik well-intended, faktiski neļauj izmantot šo dabas seksuālo spriedzi uz savu labumu. Tā ir skarba, jūs gribējāt, lai piesaistītu sievietēm cietā veidā.

KĻŪDAS Nr.3: sadalīšana, saskaņa,

Es esmu pārliecināta, jūs esat dzirdējusi visu par to, kā sievietes negribu jaukus puišus. Piemēram, lielākā daļa vīriešu ir mēģinājuši darbošanos augstprātīgi rāvienu cerībā piesaistīt skaistu sievieti. Bet jūs droši vien arī pamanījat, ka tā vietā, lai sievietēm kā tev, šī tehnika parasti izraisa pretēju efektu un viņiem kļūst par iemeslu, lai atteiktu jums. Un kas tad notika?

Jā, tā ir taisnība, zobgalīgi sievietes, kā rada spriedzi. Problēma ir tā, ka spriedze, veidojot uz rēķina saskaņu. Tātad, pat ja ķircināšana ir rotaļīga, kadru mijiedarbības, ir tas, ka jūs, puiši, netiek līdzi. Galu galā, vienkārši izlikties, ka jūs, puiši, esat uz dažādām grupām, tas kļūst par realitāti.

Patiesībā nav kaitināt vai izaicinājums, lai sievietes nostiepj. Piemēram, turot vilinošo acu kontaktu un pārvietojot tuvu viņas var izveidot seksuālo spriedzi, bet to nevar radīt mutvārdu treniņu. Ši zem radara taktika ir spēcīga, jo jūs palielināt savu seksuālo interesi, bet saglabātu komfortu un savienojumu, jums ir ēka. Seksuālā spriedze un laba saskaņa ir atslēgas, kas norāda atru izlikšanos.

KĻŪDAS Nr.4: pievilkšanās vispirms izskatīšanas

Tas ir jāizprot. Piesaistīt sievieti vispirms un pēc tam vēlāk padarīt pārvietošanu. Diemžēl, ne vienmēr ir pietiekami daudz laika, lai nodotu visas savas labākās īpašības. Atcerieties, vidējā mijiedarbība ar sociālo funkciju vai josla ir tikai dažas minūtes. Tas ir apbrīnojams cilvēks uzreiz parādīt to, kāds tas ir.

Paskat, tur vienmēr ir gaidāma diskusija par to, kas ir ļoti pievilcīgas sievietes. Vislabāk var izmantot sociālā koriģēšanu, akta alfa vai izaicinājums. Bet es esmu pārliecināts, ka mēs visi varam vienoties, ka tiek par jūsu nodomiem, vienmēr ir pievilcīgs.

Proti, tikai veicot pārvietojot, lai notiek, tiek uzlūkots par pievilcīgu. Tāpēc eskalācija ir tik pievilcīga, jo tas parāda uzticību. Jūs esat būtībā viņai saka: " es zinu, ka tev patīku, tāpēc es gribu izdarīt gājienu uz jums. Tagad vajadzīgs liels. Vienalga, viņas reakcija tad vismaz cieņu jums un skata kā seksuāla opciju.

Protams, kad es saku, ka eskalācija ir pievilcīga, es nerunāju par taustās sievietēm vai aizskart tos ar seksuālo insinuāciju. Lai uzzinātu, visefektīvāko veidu, kā uzsākt bez tremes risku, turpiniet lasīt.

KĻŪDAS Nr.5: tādējādi viena liela pārvietošana

Kā pokera spēli high-stakes visvairāk puiši iet " Viss ", kad bija laiks noskaidrot sievietēm tie patīk. Viņi sāk rīkoties kā nesavtīgs draugs, tad no nekurienes ar skūpstu. Tāpēc nav pārsteigums, kad jūsu mīlestības Nozīmes kārtas vaiga nozīme ļoti neveikli. Diemžēl vairums džeku nekad neatgūst no tik sāpīgas nejaušības.

Par laimi, ir daudz viendabīgāks veids, kā aktualizēt. Pievērsiet uzmanību, ka grasos atklāt, kā nekad jau noraidīja vēlreiz.

Tā vietā, lai izmantotu vienu milzīgu gājienu, jāizmanto virkne mazu gājienu.

Lūk, kā tas jādara. Nevis uzdod par savu tālruņa numuru (ko viņa var noraidīt mutiski), vienkārši skaties viņā vilinoši, ļaujot viņai zināt, ka esat ieinteresēts. Vai nevis pieskaries viņai, ko viņa var noraidīt fiziski), vienkārši pārvietojies ļoti tuvu pie viņas. Ja viņa patīk, ka tas atgriezīs jūsu acu kontaktu un paliec, kur viņa ir. Un, ja viņa nav, viņa izvairās no jūsu acīm un paiet dažus soļus atpakaļ.

Pluss, ko atklāja vienīgi jūsu interese šādā veidā, tad nav reāli noraidīt. Tu neko nesaki. Un neko nedari. Tu nāc pilnīgi zem radara. Kad sievietes saprot, ko jūs darāt, ir par vēlu. Viņi jau ir tieši uz jums.

Runāsim atklāti. Tas, ko jūs darāt, ir sievietes smaids un smiekli, bet nav sakarā ar seksu. Tomēr, novēršot šīs 5 kritiskas kļūdas, varat izveidot dziļa seksuālo pievilcību, sievietes ar tevi runās. Un jūs zināt, lai pārvietotu, bez cerības jebkad tiek noraidīts.

12 29 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

tu šito vispār esi pārlasījis? :D:D

7 0 atbildēt

Un,protams,admini apstiprinājuši...Jacky,tik plašā un populārā vietnē kā spoki.lv,tev ir jāsameklē cilvēki,kas savu darbu dara korekti,nevis meitenes,kuras izraudājušas šādas tiesības,galu galā tu pelni lielu naudu ar šo saitu.

6 0 atbildēt

wtf ? tāda sajūta ka pārtulkots trīs līkumos caur google tralslateri un tad publicēts .. tad jau uzreiz var rakstīt ''zirgs , zābaki sarkanajam reizēm peld bez cepures'' un būs tāda pati loģika ! :D 

5 0 atbildēt

WTF?!

2 0 atbildēt

negribu šajā murgā iedziļināties. emotion emotion

2 0 atbildēt

Širfrētais teksts! emotion

 

Pirms ievieto rakstu, pārlasi tekstu! emotion

2 0 atbildēt
1 0 atbildēt

WTF?! Vai nu esmu glups, vai es nesaprotu šo HujZinHunJaj valodu... emotion

1 0 atbildēt

Viss tika izlabots :) 

1 1 atbildēt

OMG CIK GRUTI LASAMS...

0 0 atbildēt