local-stats-pixel fb-conv-api

YouTube drāma2

Ja arī tu laiku pa laikam paskaties latviešu youtuberu radītos “mākslas darbus”, tad noteikti esi pamanījis CAK un Trakais latvietis konfliktu. Jāteic, ka skatoties latviešu youtuberus, nepamet sajūta, ka atmirst smadzeņu šūnas.

Konflikts sākās ar to, ka Trakais latvietis savā kanālā sāka reklamēt interneta spēļautomātus, kur stāstīja ka tur iespējams “izcelt” jeb laimēt iespaidīgas naudas summas, protams, jebkuram loģiski domājošam indivīdam ir skaidrs, ka dzīvē tā nenotiek. Diemžēl ņemot vērā faktu ka latviešu youtuberu “kontentu” galvenokārt skatās nepilngadīgas personas, šadas reklāmas un fakts ka kāds uz tām mēģina “uzvarīties” ir nosodāms.

Turpinājumā sekoja, CAK jeb Cilvēka ar kameru publisks nosodījums un centieni skatītājiem izskaidrot, kā darbojas šāda veida reklāmas un visa industrija kopumā. Smieklīgi ir tas, Trakais latvietis uz to atbildēja ar debilu video, kurā viņš nofilmēts braucot ar svešu poršu un draudot CAK. Pēc tamgan mēģināja taisnoties, ka tas ir bijis joks. (ja arī tā bija, tad cilvēkam, ir diezgan “interesanta” humorizjūta).

Pēc tam sekoja video, kur Trakais latvietis mēģināja atvainoties CAK, nodefinējot CAK par Latvijas youtube “krusttēvu”, šajā faktā notika smiekglīga sakritība, respektīvi, vēl pirms Trakais latvietis publicēja šo video, bijām pieņēmuši lēmumu izveidot šo portālu. Ironiski! Skaidrības labad paskaidrosim, ka mums nav nekādas saistības CAK. Turpinājumā vēl sekoja daži video, kur Trakais latvietis centās taisnoties un skaidrot savu rīcību, bet tajos pat nebija jēga iedziļināties, jo visi viņa argumenti tur ir diezgan apsurdi. Tas tikai liecina par šī cilvēka zemo intelekta līmeni. (Ko nevar nepamanīt arī citos viņa video).

Jebkurā gadījumā ir nenormāli skumji redzēt, ka šādi divi pieauguši vīrieši skaidro savas domstarpības. Šads attiecību skaidrošanas veids, drīzāk piedienās 12 gadīgām meitenēm.

Noslēgumā arī mēs, krusttevs.lv kolektīvs, izveidojām “smieklīgu” video, kur atspoguļojam savu viedokli par Trakais latvietis un viņa pēdējā laika darbībām.

5 6 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.krusttevs.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Paldies par rakstu! emotion

Es gan nepiekrītu šai rindkopai "Jebkurā gadījumā ir nenormāli skumji redzēt, ka šādi divi pieauguši vīrieši skaidro savas domstarpības. Šads attiecību skaidrošanas veids, drīzāk piedienās 12 gadīgām meitenēm."

CaK jau nevienu video tieši par trako latvieti nav uztaisījis (stāsts bija par azartspēlēm YT un TL bija kā piemērs), bet trakais latvietis ir uztaisījis trīs YT video un katru dienu instagramā kaut ko lika par CaK. Viņa jaunajā kanālā visi video ir par CaK un vienu brīdi instā bija četri posti pēc kārtas par CaK. CaK vispār neatbildēja uz trakā provokācijām.

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt