local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu valsts pārvalde izceļas: Kā jums radās jūtas...?16

44 5

Šo video KNAB aktīvi dzēš no FB. Par laimi, YouTubam vēl nav tikuši klāt.

44 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Tikai un vienīgi KPV! Tā zoss šajā video ir pilnīgi tizla!
12 2 atbildēt

Ko jūs domājat sagaidīt no kpv? Šie nav neko izdarījuši neko līdz šim un neizdarīs arī. Ne pirmie, ne pēdējie labas dzīves solītāji Latvijā. 

Tā pati vienotība (jaunais laiks) savā laikā nāca, kā laimes lācis, Repšei vēl tauta ziedoja honorāru... čušss vien sanācis. Jūs te pārāk sīki neatceraties ntos populistus...

8 0 atbildēt
Balsojam par KPV
8 2 atbildēt

Cik gan "gudrai" ir jābūt tai darbiniecei pieprasot pārtraukt filmēšanu? 

5 1 atbildēt
Sāk jau apnikt šie KPVLV izmisīgie klikbaitu raksti. Un komentāri vispār smieklīgi - jā, es un visi mani paziņas balsos par viņiem!, par ko tad vēl?,pārāk labi ir zināms, ko var sagaidīt no citām partijām! Aha! Kaimiņš kā vājš politiķis nemācēja izkļūt no situācijas un uz jautājumu vai KPVLV būs gatava sadarboties ar Saskaņu pēc Seaimas vēlēšanām, spēja tikai nomurmināt, ka ar Ušakovu nesadarbošoties. Bet ko tur sadarboties ar Ušakovu, ja viņš ir Rīgas domē? Sadarbosies ar Urbanoviču! Un pat nebūs melots!
2 0 atbildēt

ZB reklāmraksti.

1 0 atbildēt

Iemācies lasīt, es rakstīju, ka nepatīk reklāmraksti.

1 0 atbildēt

Taada ir valsts kuras iedziivotaajiem ir pofig, tik zin kaa rukaat un drachiit un pashiit, galvu uz augshu pacelt vajag, domaat vajag, bet uz to videejais latvietis nav speejiigs. Nav neviena valsts pasaulee kuraa ir viss kaartiibaa, bet iedziivotaaji neseko liidzi nekam. Taada ir shiis pseido demokraatijas lielaakais krahs, nevar seedeet maajaas un nepiedaliities. Latvijaa veeleetaaji knapi 40% sasniedz, ko paareejie dara? Seezh un kunkst. 

0 0 atbildēt