local-stats-pixel fb-conv-api

Mums visapkārt radiācija! Rīga, Latvija38

40 2

Tā kā izskatās, ka CaK vairāk nav šajā portālā, es atkal varu likt viņa video. Šoreiz viņš pārbaudīja EMF radiāciju pie savas mājas un savā dzīvoklī. Labs video no kā izdarīt secināumus.

40 2 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Cilvēki. Kosmiskais starojums mums atnes radiāciju..uz Zemes PILNĪGI VISS IR Radioaktīvs. Tikai ir liela nozīme tam, cik daudz radiāciju izstaro.

10 0 atbildēt

Es jau cerēju, ka būs miers no tā āksta, bet nē.  emotion 

8 1 atbildēt

Vai tad EMF radiācijai, kas būtībā nav jonizējošs starojums ir pētnieciski atrasts, kāds negatīvs efekts, ko izraisa TIEŠĀ EMF radiācijas klātbūtne? (Nerunājot par apstākļiem kā telefona tuva turēšana pie galvas sarunu laikā, kas izraisa dažu grādu temperatūras paaugstināšanos galvas rajonā, kas būtība ir pašas veiktās darbības dēļ, nevis iekārtas kā tādas dēļ)

Vienīgi ''''''pētījumi''''' , kas it kā ir atraduši ''blaknes'' elektromagnētiskajam starojumam, ir veikti izmantojot desmitiem reižu koncentrētāku EMF radiācijas devu, parasti uz žurkām vai citiem laboratorijas zvēriem, un daudz tuvākā attālumā un daudz ilgākā laika sprīdi un pat, ja kādas 'blaknes' tika atrastas tad tās bija ļoti šaubīgi sasaistāmas ar EMF radiāciju, kā to izraisītāju.

3 0 atbildēt

skatos beidzot CaK nobanoja

2 0 atbildēt

cūkam ar kilogramiem atļauju pajautāji, pirms liki viņa vidaku ?  emotion 

 emotion 

4 2 atbildēt

vajadzēja speķa līmeni mērīt!

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

EMF ir iemesls, kamdēļ nevelk jūsu lētie sūda rūteri.

0 0 atbildēt
Vai tasnība ka CAK pārdod savu kanālu?????????????
0 0 atbildēt

Panem bananu un busi loti parstegts par radiaciju! 

0 0 atbildēt