local-stats-pixel fb-conv-api

Trakā Tantiņa no Balkončika16

200 29

Jau kādu nedēļu ja ne vairāk, kāda traka tantiņa visiem garāmgājējiem prasa laiku un apsveic ar kaut kādiem nezināmiem svētkiem. (Man ļoti atgādina kaķu tantiņu no Simpsoniem) Pirmo reizi viņa man pajautāja kurā es klasē mācos, Es atbildēju 13jā... Tālāk viņa turpnāja uzdot nesakarīgus jautājumus. Viņa laikam uz tā balkona 24/7 pavada emotion

Nu šeit ir neliels tāds "preview" kā tas izskatās, protams šodien no rīta pūta stiprs vējš, tāpēc vietām neļoti labi var dzirdēt un nezināju ko īsti pateikt (nebiju sagatavojies) Ja būs pozitīvas atsauksme, ielikšu vēl kādu video, nu tik labāku :D (Latviski)



200 29 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Andrej,tu esi galigs kroplis. Ka tu runa ar vecaku cilveku. Vareji nelietot rupeklibas un zargonvardus. Tantuks vecs un iespejams jau galva slims,bet tu nirgajies. Ietu es garam taja bridi kad so filmeji. Iestuketu to tavu suda telefonu di...ar kaju.
23 5 atbildēt

stulbie krievi,priekš tam ir okupantu spoki!

15 4 atbildēt
Katra rajona pa shadam individam ir
4 0 atbildēt
Par šito tiesā var sūdzēt. Kāds sakars tu ņirgājies par veciem cilvēkiem? Es ceru ka vecumdienās tu sapratīsi kā tas ir kad par pensionāriem smejas. Tantiņa veca un pa kāpnēm uz augšu un leju iet ganjau ir grūti tapēc arī stāv uz balkona jo citas iespējas ārā tikt nav. Likšu mīnusu nereāli debīls raksts.
6 3 atbildēt

1:30 pamate pomete i iščo raz pomete emotion

3 0 atbildēt

Daunis filmē!

6 5 atbildēt

Nu un ar ko tieši tu Andrej lepojies? Ar to ka tev pajautāja kurā klasē tu mācies un tu pateici ka 13? Tas jau liecina par tavu alfabētismu. Un uzrunāt vecākus cilvēkus vajag ar Jūs nevis Tu. 

1 1 atbildēt

galīgi tizls video

3 4 atbildēt

Urla filmē

2 5 atbildēt