local-stats-pixel fb-conv-api

Traģiskie notikumi. - 21.Novembris83

958 31

Šajā video varbūt neizsaku savas domas par esošo situāciju, bet drīzāk meiģinu pavēstīt un padot ziņu ka jādzīvo šodienai. (Iespaidā no pēdējās diennakts notikumiem)

Es patiešām nesaprotu cilvēkus, kuru iedomājas ka šo video esmu veidojis lai uz šīs traģēdijas reiķina es nopelnītu plusus.

PIE VELNA!? KAS AR JUMS NOTIEK LAI JŪS SPĒTU TIKAI KO TĀDU PADOMĀT?!

--------

Ceturtdienas vakarā Rīgā, Zolitūdē veikalam 'MAXIMA' iebruka jumts. Uz notikuma vietu devās liels skaits glābēju un mediķu. Novēroja portāls 'DELFI' Līdz plkst. 0:36 apstiprināja vismaz sežu cilvēku bojāeju, bet 36 cieušie izglābti, glābšanas darbos gājuši bojā arī trīs ugunsdzēsēji.

Jau 22.novembrī plkst. 15:00 paziņoja ka bojāgājušo skaits ir sasniedzis 40!

Veikalam ir iebrucis jumts un visa ārējā siena, ugunsdzēsēji novāca gruvēšus, bija ieradusies arī glābēju smagā tehnika bet policija un karavīri norobežoja teritoriju. Novēroja portāls 'delfi'.

Brīdī kad ēkā jau bija devušies glābēji, nogruva vēl viena daļa jumta konstrukcijas.

Lai noskaidrotu uz kuru slimnīcu aizvesti cietušie, zvaniet uz telf. nr. 67337813 vai 25617442 (NMPD) Stradiņa slimnīcā 67068600!



958 31 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Šito no "kasjauns" raksta izkopēju: „Redzēju kā spēļu zāles darbinieki atteica meitenei sasildīties viņu telpās, kura gaidīja aukstumā ziņas par savu vīru visu nakti (no rīta arī sagaidīja sēru vēsti).” Nu kā var būt tādi cilvēki? Tā spēļu zāle ir Fēnikss, spriežot pēc foto.

96 0 atbildēt

Esmu šokēta, cik patiesībā latvieši ir saliedēti, ja daži sēro, tad visi sēro , tagad Latvija ir viena liela ģimene.

59 2 atbildēt

Šodien redzēju mazu puisēnu,noduram galvu un klusi raudam par vecākiem(kādi 3-4 gadi).Kopā ar asarās izplūdušo omīti ,viņi nolika ziedus pie notikuma vietas.Tās bija patiesas bērna emocijas,nevis izlutināta knēveļa pinkšķēšana par nenopirktu bonbongu.

49 2 atbildēt

būtu tajā veikalā izmetis vēl pāris luņķus, tad es arī būtu pie tiem bojāgājušajiem....

Tagad sāp sirds, un un gribas raudāt, bet vairs nav asaru

27 0 atbildēt

Man personīgi, šī diena ir pagājusi drūmās noskaņās. Izsaku līdzjūtību visiem radiniekiem, kuri zaudēja savus mīļos un, lai ir gods tiem 3 glābējiem, kuri atdeva dzīvību, lai glābtu citus. Lai Dievs ir ar jums. 

21 1 atbildēt

Pats traģiskākais, ka šie cilvēki nenomira no kaut kādas dabas stihijas vai terror akta, bet gan dēļ tā, ka 21. gadsimtā pie mums Eiropā, Latvijā, Rīgā nevis kaut kādos pāķos, nemāk ēku uzbūvēt kā nākas. emotion

13 3 atbildēt

Tagad jau bojāgājušo skaits sasniedzis 50. ;//

10 1 atbildēt

Mēs visi kādreiz mirsim. Kāds agrāk, kāds vēlāk.. to lemj liktenis, vai kāds cits par mums augstāk stāvoš.

Izmantosim, šo laiku, kas mums ir dots...

8 0 atbildēt

sāpīgi! :(

3 1 atbildēt

"Maximai" jumts iebruka 21. Novembrī. 

 

2 0 atbildēt

BizBony nav tads cilvēks, kas vāks plusus šī negadījuma pēc. Cilvēks izsaka domas par to kā viņš jūtas un ko vīņš domā. A jūs tik domājat par plusiem. Jūs varat paskatīties un nelikt, kas jums liek? Kaunējušies paši būtu. Cilvēki ir gājuši bojā. ;(

4 2 atbildēt

Eu vai var kaut kur paskatīties cietušo un nelaiķu sarakstu? ;///

2 1 atbildēt
Ir diezgan liela iespēja, ka bojāgājušo skaits ir lielāks, nekā saka, daudz kas tiek noklusēts...
1 0 atbildēt

Arā valda drūmums  un pelēcīgums, itkā liktos, ka arī debesis skumts .Tāpat skumjas pārņem Latviju ,visi skumst, visi aizdomājas par  notikušo, par to ,kas būtu, ja būtu .Par savu dzīvi un par to kā  mocījās bojāgājušie  īsi pirms savas nāves, tai brīdi domājot par tuviniekiem ,kuri viņus gaida pārnākam. Un cilvēki uzzinot par notikušo ,zvana paziņām , lai  uzzinātu ,ka viņi ir drošībā,citi  atviegloti uzelpo, dzirdot sava  tuvinieka balsi , tomēr  citi  tā arī atbildes nedzird. Man pašai nācās saņemt zvanu no mammas ar jautājumu ,vai mana māsa nav tur bijusi,jo māsa necēla klausuli, taču es nespēju atbildēt .Uztraukums nemazinājās, zvanīju viņai ,sākumā atbildes nav,zvanu vēl , beigās dzirdu viņas balsi ,pie sevis nodomāju ,paldies Dievam ,viņa ir sveika un vesela.Viņa tai dienā tur nebija. Tomēr ne visiem iznāca šādi.Citi tā arī nesazvanīja savus mīļos.Neziņa moca, pašai nācās to izjust, taču ne tik daudz kā citiem.Viņi nezaudēja cerības uz to ,ka viņu mīļie ir dzīvi un cīnās par savām dzīvībām.Tikai redzot kā  tuvinieku iznest  uz nestuvēm, ietītu zilā plēvē ,tikai tad cerības izzūd pilnībā, viņa nekad vairs neredzēs savu mīļos dzīvus....

0 0 atbildēt

yolo

0 0 atbildēt

Es vēlētos, lai tu ej noziedo visas savas asinis, degradējušais jūtuberi. Kauns un negods krāt viewpoints uz nelaimē nonākušo rēķinu, būtu gājis uz baznīcu un aizlūdzis tā vietā, lai tērētu savu laiku video editēšanām un augšupielādēm. Vai arī vienkārši neko nedarījis... Ptfu uz tevi. 

Par tēmu: Žēl arī tos kas ir dzimuši 22 novembrī vai arī svin vārda dienu Latvijā. 

3 3 atbildēt

lai vieglas smiltis visiem citušajiem. emotion

0 0 atbildēt

Nedomāju ka tik daudzi ... :((

1 1 atbildēt
Rodas sajūta, kad nevis jādomā par viņiem, bet par tavu lielo ego kas redzams video. Kāpēc tu filmē savu runājošu galvu, savas grozīgās acis savas kustīgās lūpas kas saka par ko man jādomā. Bet es nevaru padomāt par viņiem kad jāskatās uz tevi. Vai kāds cukurdupsītis tu gan essi! Uz kādu gan atzinumu tu tiecies taisot tādus video.
0 0 atbildēt

Es gribēju braukt nodod asinis, bet apskatijos neta ka jau visur stav garas rindas, un tapēc neazibraucu.

3 3 atbildēt
« 1  2  3 »