local-stats-pixel fb-conv-api

Rudens ir visur, ne tikai Siguldā, bet to daudzi joprojām nesaprot.21

51 1

Rudens ir visur ne tikai Siguldā.

Tik ļoti daudz cilveki uzskata ka citur Latvija vai Ārzemēs rudens neeksistē, tieši tādu domu vadīti visi dodas katru gadu uz Siguldu. Viennozīmīgi Siguldā ir skaisti, pastāv arī citas pilsētas kā piemēram Alūksne,Cēsis, Valmiera un visas pārējās Latvijas pilsētas un novadi.

Tieši tāpēc varbūt izbaudīsim to kas mums apkārt, netērējot laiku garās rindās, transporta izdevumos un maltītēs. pa to pašu naudu ir iespējams izbaudīt vēl vairāk vietu un skatu kas ir mums tieši apkārt, bet ikdienā to neievērojot.

Par sevi: Es esmu ceļotājs, man patīk mainīt vietas, laikus un uzskatus. Jau kādu laiku Nīderlandi un Holandi uzskatu par savām mājām un vietu kur izbēgt no visas rutīnas un izbaudīt dzīvi kādu es to vēlētos. Tai pašā laikā tiekties pēc sava sapņa kas ir video operātors, tieši šādu nodomu vadīts es filmeju vairāk nekā atpušos, strādāju daudz vairāk nekā to vajadzētu.

Video kas būs zem šī visa garā pentera ko noteikti tu līdz galam neizlasiji, es ceru ka tev viņš patiks, ja nē tad varbūt ir vērts ieskatīties manā YOUTUBE kanālā un saprast vai tiešām mans video saturs neder tavām acīm un ausīm. Video filmēts kopā ar manu otro pusīti jeb topošo līgavu Amsterdamā nelielas pastaigas laikā sajutu to noskaņu ka vajag. Ja vajag tad vajag, un video ir gatavs.Lai jums fantastisks rudens mani mīļie.

Atgriežoties atpakaļ pie Rudens sarunām, vēlos dzirdēt komentāros tavas domas par to ka rudens nav tikai Siguldā.

51 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Ja mēdiji saka, ka tas ir tikai Sigulda tad tici tam  emotion emotion

4 0 atbildēt

Vairums cilvji ir stereotipiski, taadeelj arii notiek tas, kas notiek emotion Rudens ir skaists visur, taapat kaa jebkursh gadalaiks emotion

1 0 atbildēt
Šķiet ka kāds ir iemīlējies, un jau video pašā sākumā to var saprast. Mūsu pusē Overijssel arī beidzot kokiem lapas zaudē zaļo krāsu
1 0 atbildēt
Bet rudens ir ne tikai Siguldā, bet piemēram Cēsīs, Tērvetē to srī daudzi piemirst, tās lapas krīt vidur🙈
1 0 atbildēt

1 1 atbildēt

 emotion  mjā rudens ir skaisti emotion  un pierīgā visas čupas labi redzamas emotion  emotion 

 emotion 

0 0 atbildēt

Galvenais jau palasīt neta kautko; Dīvāneksperti!!! izej ārā pa maska4ku, newis brauc uz Siguldu emotion  emotion 

1 1 atbildēt