local-stats-pixel fb-conv-api

Policija vs bezpajumtnieki (Gricmanis)12

165 10


165 10 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Atbilde tam Gudriniekam, - Pirmkārt, Šīs trepe snav p[aredzētas sēdēšanai, šī ir publiska vieta un publiskā vietā alkaholu lietot ir aizliegts, pārtrauciet traucet policijas darbu - pretēji tiksiet aizturēts 

17 0 atbildēt

Štruntīgi  šodien policijā strādāt - bomžiki tusē pa staciju, smird savā nodabā un ja policija neko nedara, tad slikti. Ja sāk kaut ko darīt (kaut vai aizrāda, kā šajā video) atkal uzrodas kāds tirliņš, kurš metās bomžikus aizstāvēt - nedariet pāri nabaga cilvēciņiem, viņi tikai atpūšās, gaida vilcienu. Pie tam vēl katram puņķutapam telefons ar kameru un nofilmēt var katru soli.

11 0 atbildēt

Policistam baigā ''arbūza" gaita emotion

10 0 atbildēt

labi,ir vasara,bet gribētu redzēt kā tu ziemā sēdi ārā. emotion neaizstāvu tos alkoholiķus,būtu pat laimīgāks redzēt ja viņus savāktu,tādiem pabirām sabiedrībā vsp nav vietas.

5 0 atbildēt

Iekš ASV sen policija zobus izsituši un aizvilkusi uz izolātoru personas identitātes noskaidrošanai. emotion

4 0 atbildēt
Uzrakasti to teikumu sakarīgi
2 0 atbildēt

zobus tiem bumīšiem izdauzīt!! VIENS LIKUMS, VIENA TAISNĪBA!!!

2 0 atbildēt

Lol... butu ASV visi atrautos ar elektrošoku, bet Krievija atbrauktu "OMOH" ceļa uz turieni ieraudzītu kādā skatloga savu atspulgu un paliktu dusmīgi, ka uz viņu jakām atspulgā rakstits "HOMO" un visus tur apšautu! emotion 

2 0 atbildēt

Gricmanis galīg nodzēries emotion

0 0 atbildēt
Kamēr šitie štrunta policisti apceļ bezpajumtniekus tikmēr sīkie tīņi sadzērušies dauza veikaliem stiklus un arī citus cilvēkus policisti apmīzušies staigā jo pietiek jau kaut ko pateikt ka jau slēpjās aiz likuma " Ja tu neapklusisi tad izsaukšu papidspēkus " Bet ja viņiem parāda dūri tad uzreiz iet uz citu pusi. Gļēvie un korompētie latvijas policisti.
0 6 atbildēt