local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīnā bērns ar petardes palīdzību uzspridzina gandrīz visu rajona kanalizāciju9

59 0

Ķīnas rajonā Shangqiu zēns iemeta plaukšķeni/petardi zem kanalizācijas vāka, bet kā eksperti uzskata, ka daudz netrūka, lai šī rajona kanalizāciju uzspridzinātu, jo itkā lūkā kur apakšā zēns iemeta bija vieta, kur satek visas rajona trubas ar kanalizāciju.

Šis incidents notika 12.februārī un apakšā gar kanalizāciju iet centrālais gāzes vads, kuru uzspridzinot varēja aiziet bojā ne tikai viņš pats, bet vismaz puse no Shanqiu rajons.

Šo video kadru var redzēt kā tas notiek pieaugušo klātbūtnē un pieaugušie to pilnībā atļauj. Pēc ārsta apskates zēnam tika konstetēti viegli miesas apdegumi, kas notika sprādziena laikā, bet tagad zēnam draud vai precīzāk viņa vecākiem draud atmaksāt visus remontdarbu, kas saistīts ar to un vēl naudas sods. Summa pašlaik netiek pavēstīta.

Es pats izsaku lielu līdzjūtību zēnam, bet viņa klātbūtnē pieaugušajiem es gribētu pateikt daudz un dažu skarbu vārdu. emotion

emotion



59 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Kurš l*hs ļautu mazam bērnam ar sprāgstvielam spēlēties?

11 1 atbildēt

ASV un Rietumjevropā būtu škandāls un tiesu darbi, ka nav brīdinājuma zīmes un ka šāds sprādzienbīstams objekts pastāv viegli pieejamā vietā. Tur katram teroristam divus mājienus nevajadzētu.

4 0 atbildēt

Vismaz Backflip izdevās! emotion

3 0 atbildēt

Es jau arī esmu bernībā spēlējis ar plaukšenēm,bet nekad ko tādu nebūtu iedomājies izdarīt...

1 0 atbildēt

Galvenais jau ka pašam skritulenes kājās emotion

1 0 atbildēt

Liekuļi!Nevaig te komentaros telot kautkadus perfektos!Taka pashi nebutu neko sastradajushi kadreiz.

1 0 atbildēt

Ņiprā kanalizācijā trāpijis, Esmu redzējis un dzirdējis kā petardes nonāk siltummezgla lūkās un nekas īpašs, kā tikai klusināts plaukšķis nesanāk, vāks arī nepalecās.. Bet šeit gaisa mitrums un izslavēti drošā ķīnas pirotehnika izstrādāja ņiprāku triku par tradicionālo saplēsto klozetpodu..

0 0 atbildēt