local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc vairums cilvēku ir tik negatīvi noskaņoti?41

291 26

Kāpēc sabiedrība ir tāda? Kāpēc cilvēki apvaino citus? Kas ir iemesls tam, ka citi var atļauties runāt sliktu par tevi?

291 26 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 41

0/2000

Nu nezinu, es tādu meiteni pirmo reizi redzu un nedomāju, ka viņa ir kaut kāda liela slavenība. Noteikti ir vēl ļoti daudz cilvēku, kuri par  viņas eksistenci pat nenojauš. Šķiet, ka viņai nedaudz sakāpis galvā, tā es vismaz sapratu pēc video.

29 0 atbildēt

Esmu sapratis šo, ka laimīgs tas latvietis, kas otru latvieti appisis emotion

27 2 atbildēt

ahh Evelīna.. sastāstīja tā, it kā viņai būtu subscraiberi miljonos un, lai kur viņa ietu katrā krūmā sēž paparaci kuri fotografē katru viņas soli, kā arī cilvēku bari kuri skrien pie viņas prasīt selfijus un autogrāfus.. Jā varbūt reizi nedēļā kāds paprasa selfiju vai tamlīdzīgi, bet ne jau tā ka iziet uz ielas un visa uzmanība viņai.

Ja jau viņa tur saskata tādas problēmas, neesam jau vainīgi mēs!Bet pēc viņas runas esam vainīgi it kā mēs, ka viņa tik slikti jūtas. Paša filmē un liek video.

Nebūs tā, ka visiem būs labvēlīgs viedoklis par tevi.

27 5 atbildēt

Es taisīju rakstus lai dalītos pieredzē ar tiem jauniešiem kuriem interesē reāla darbība un tehniskas lietas, bet pēdējā laikā dēļ tiem heiteriem, kuriem interesē tikai dirsties,  man piegriezās vēl kaut ko darīt šajā jomā, izbesīja cilvēku trulums  emotion  

21 1 atbildēt

Pēc pieredzes varu teikt, ka tajā brīdī, kad izcelies uz citu fona un paveic kaut ko, atradīsies ļoti daudz tādu, kuri zinās kā tikai kritizēt un nīst. Skaudībai nav robežu, bet tajā pašā laikā žēl to cilvēku, jo viņi ar savu negatīvismu lieki tērē laiku un paši sev sabojā garastāvokli, tā vietā lai paši kaut ko darītu. Tā ir katra personīgā izvēle reaģēt uz skaudību vai pietiekami cienīt sevi un nepievērst uzmanību. Un vispār cilvēki vārdiem piešķīruši pārāk lielu nozīmi. Saprastu, ja tiešām fiziski sistu. Man piemēram vienalga, ja mani kaut vairākas stundas apsaukātu.

18 0 atbildēt

Uzmanības meklēšana. Ja viņai ir tik slikti, kā saka nav laika, tik daudz stresa, tad kapēc veljoprojām viņa veido video? Acīmredzot apmierina gan popularitāte, gan atpazīstamība. Par kritiku runājot, var redzēt ka viņa vel ir bērns, tas ir tikai loģiski lai ko tu nedarītu vienmēr, atkārtoju VIENMĒR būs cilvēki kas kritizēs, un es domāju pa 2 gadiem youtube jau taka vajedzētu to saprast. Vēl viņa minēja ka aiz kadra viņa ir savadāka nekā youtube, tad rodas jautājums kāda jēga veidot video esot tas kas tu neesi un sakot ka tas tiešām esi tu. Tas vien parāda to ka, tā teiktā "slava" par ko tagad raud, ir tas ko viņa vēlas un ir vienmēr gaidījusi. Video ir vienkārši kliedziens pēc vairāk uzmanības, tas ir arī viss. Nē, nu sīkie ķeras...

17 0 atbildēt
Lol... gribēja kļūt slavena, bet nepatīk ka pazīst uz ielas. Skuķi ko gan tu gaidiji!
15 0 atbildēt

Katram dzīvē uznāk lūzuma punkti. 

14 1 atbildēt

Maza šļuha domā ka ir slavena , tas ir vjprāc ....

26 13 atbildēt

"Es neeju ārā, jo es filmēju video Jums", "Es neesmu kā Jūs" un "Es neesmu tāda kādas es esmu savos video"... Paldies, viss tika pateikts.. Žēl meitenes, ka saprata, ka nav normālu argumentu. Bet tāpat kāds izdomāja pārpublicēt. Lielāks kauns pa visu ģīmi kā "būt tādai kā savos video..." 

13 0 atbildēt

Evelīn - ko tu domāji pirms liki video, ka visiem izpatiksi?

P.S - Pirmais jūsu video, kam nelieku mīnusu

12 2 atbildēt

Reti to esmu teicis, bet taisnība vien ir.

11 1 atbildēt
Tātad .. Jūs vislaik runājat par to cik heiteri ir drūmi savās dzīvēs , ka viņiem tā nav un , ka lai to labotu viņi citu dzīvēs lien . Tas ir stulbi . Nopietni . Tiem cilvēkiem var būt daudzreiz labāka dzīve , labāka izglītība , labāks autiņš (atšķirībā no jūsu 4 tramvaja) un viss ko vajag , vienkārši viņi jūs necieš . Domājat tas nav iespējams ? Ja ne tā paskatās uz Jums - "viņš ir heiteris bez dzīves kam neveicas" . WTF ? ........ BET . Tas ir vienīgais par ko šajā video piekasijos . Viss pārējais - Labi saprotams , labi sataisīts , labi izskaidrots , un bez tizliem jokiem un pirmklasnieku žestiem . Aplausi , bija labs video . Šoreiz Pluss , sākāt domāt ar kautko .
10 1 atbildēt
Dīvaini kaukā sanācis. Piemeram ja Latvija ir 1.8 milj iedzīvotāju , bet abon. Ir 30 tūkst. Ta sanak ka katrs 60 ir kanāla abonētājs. Nau sūdīgs rādītājs. A Evelīnai ir 38 tūkst. Tad sanāk ka , katrs 45 cilveks ir abonētājs. Nu un ja jau katrs 45 ir abonētājs tad nu katrs 40 noteikt zin par viņu. Pilnig saprotu meiteni ka tagat Jūtas emocionāli izdrāzta. Ieliku plusu gan te gan pat ytube , jo šis ir pirmais sakarigais video ko es esmu redzejis no Jums.
10 2 atbildēt

man vienīgais iemesls nīst kādu 'youtuberi' vai jeb ko citu, kas ar kaut ko izceļās ir, ka redzu, ka konkrētā cilvēka darbs negatīvi (pēc manām domām) ietekmē viņu fanus un ražo deģeneratīvu mēslu, tāpēc parasti nav tik vienkārši 'nepatīk - neskaties' (tas pats ar mūziku u.c izklaidi). Latvijā netrūkst to pašu youtuberu, kas ir pelnījuši kritiku lai viņiem aizietu, ka kaut ko vajag mainīt, bet Evelīna, cik redzēts, manuprāt, taisa neitrālus video savai auditorijai, par ko gan viņu nīst? arī bara instinkts, ka starp daudziem ir stilīgi noriet citus, lai iederētos, bet šis nu ir nepelnīti. protams, ka nīdēju nekad netrūks, bet šeit tas ir nepamatoti un par daudz. vairums, kam uzprasītu, kāpēc tāds negatīvisms, nespētu atbildēt.

6 0 atbildēt
Labi ka neatvēru video. Pietika palasīt komentārus.
9 3 atbildēt

Noskatījos visu. Izcils video!  emotion 

10 7 atbildēt
Atļauju Evelīnai pārpublicēt pilnu video pajautājāt? Bišk pārkāpjat YT noteikumus.
2 0 atbildēt

Jums nepatīk stulbums, jūs esat vienkārši par slinku, lai kaut ko izdomātu, jo tas ir sarežģītāk nekā gribētos

1 0 atbildēt
Man piedur tas ka tu pat mani nepazīsti , un kautko muldi par pirmo golfu emotion man ir devītā gada trešais bmw , tiesa gan par vecāku naudu , bet daļu jau esmu atmaksājis , un turpināšu visu auto vērtību atdot , takā aizveries un aizej stūrī paraudi , krīt uz nerviem tādi anonīmie jefiņi kā tu .
0 1 atbildēt