local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc heiteri heito?80

95 92

Vai viņiem ir vientuļi? Viņiem ir depresija? Skaudības dēļ?

95 92 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 80

0/2000

P.s. tas nav "heits" ja cilvēki neatbalsta fufeli.

47 0 atbildēt

Tāpēc, ka heiteri cenšas pasauli padarīt labāku, cerot, ka kādu dienu, tie muļķi, kurus viņi nīst, beigs izplatīt stulbumu?

38 0 atbildēt

Kas notiks, ja visiem būs atļauts piemēslot apkārtni ar saviem atkritumiem un neviens viņiem neaizrādīs? Tieši tāpat jūs mēslojat šo portālu un visu internetu kopumā ar saviem atkritumveidīgajiem video un cerat, ka jūsu mazie atbalstītāji savāks pēc jums, bet pēc tam atduraties pret skarbo realitāti. Un tad ir jāsēž stūrī un jāvaimanā, cik visi komentētāji ir slikti.

30 1 atbildēt
Heiteri heito, jo viņi spēj domāt, analizēt kas ir labs un slikts. Spēj izteikt konstruktīvu kritiku, kas pēc jūsu domām ir heitošana. Un ļoti daudz ietekmē cilvēka morālais vecums, kad cilvēks ir attīstījies un dumjības vairs nešķiet smieklīgas. Mani novērojumi ir tādi, ka jūsu fani ir tīņi un uz leju, bet heiteri jaunieši+. Secinājumus izdariet paši. Mainīsiet tematiku, jokus, uzvedību, tad jau arī pieaugušie un jaunieši, iespējams, ka sāks jūs skatīties un uztvert nopietni. emotion
29 1 atbildēt

Ārprāts ar jums, džeki.... kad beidzot iemācīsieties atšķirt savu pusaudžu "heitošanu" no konstruktīvas kritikas, tad varbūt sākšu jūs uztvert nopietnāk... Skaudība? Nu neesat neko tādu izdarījuši, lai kādam/ai te kaut kas skaustu.  emotion Viss ko spējat- mētāties netā ar banālu hui#u...

24 0 atbildēt

Hmh, atkal izskrēju cauri komentāriem. Viens no TOP komentāriem ir - kāpēc tad tu skaties, neviens nespiež. Godīgi. Spiež. Zemapziņa. Spiež provokatīvie uzraksti no šī kanāla. Vnk scrollojot cauri rakstiem, cilvēki ieraug provokatīvu uzrakstu, un iedarbojas mehānisms. Tiklīdz ir provokatīvs uzrakst, cilveki arī  pēc inerces paskatās video. Attiecīgi cilvēki ar normālu psihiku, kura ir jau pārsniegusi tīņu robežu, nespēj saprast šāda veida "humoru" un izsaka savu viedokli, kas 95% gadījuma ir negatīvs, jo tas ko ražo šīs kanāls, nebūt nevar nosaukt par humoru.

23 0 atbildēt

Beidziet ražot miskasti! Atrodiet sakarīgu nodarbošanos, nevis mūžīgi sevi filmējiet, narcisi! (esmu vientuļš, depresīvs un skaudīgs, tāpēc drīkstu tā rakstīt)

21 0 atbildēt
Jums,taču nav visi mājāsemotionemotion
16 3 atbildēt

Var redzēt, ka spokiem šis streem nepatīk. emotion 

12 1 atbildēt

Neviens neheito, bet mīnuso pēc nopelniem

11 2 atbildēt

Tāpēc ka jūs esiet debīli

10 1 atbildēt

Kapēc heitoju? Tapēc,ka pieauguši veči,uzvedas kā 11gadīgi bērni! Sameklējiet darbu!

9 0 atbildēt

ak dies jūs abi esat tādi pajoliņi, neko citu nevarat kā taisīt sūdainus video, vai arī video kur raudat kāpēc jūs heito heiteri, pieaudziet bābas un beidziet stumt sūdu....

p.s nezinu cik izmisušm, vientuļam, depresīvam jābūt lai skaustu jūsu tizlās izdarības... peace daunēni

8 0 atbildēt
Jūs "heito" nevis tāpēc, ka jūs esat veiksmīgi uz idiotu rēķina, bet tàpēc, ka jūs esat idioti. Pie tam, masīvi. Es to saku no sirds, jūsu mērķauditorija ir idioti, raksturojums, kas izriet no senfranču vārda "idiot," kas apzīmē mentāli, garīgi vai intelektuāli ne apdāvinātu, pat apdalīti personu. Man nebūtu iebildumu, ja jūs pastāvētu savā YouTube kanālā un aizmirstu šo vietni, bet, tā kā jūs, vulgāri izsakoties, aizdiršat spokus ar savu nekam nederīgo mēslu kaudzi, es protestēju. Es teiktu, ka Jacky nav iekšu, lai šos mēslus paņemtu pēc visiem pieklājības pantiem, tā kā tie jau pietiekoši ilgi aizdirš šo vietni līdz līmenim, ka acis niez, bet portālam tas veselīgi. Tie kas neceļas šo "rakstu" redzēt, palaidīs garām. Tie kas vēlas - atvērs un tas jau ir pluss. Portālam vairāk auditorijas un cipars, kas ir lielāks ir labāks portālā budžetam. Kaut arī stāv zem TVNet.
8 0 atbildēt

FunFace kaut kādi nīkuļi.  emotion 

10 2 atbildēt

 emotion 

8 1 atbildēt
Bbbbbb vini slimaki,par putinu,vini nav ne kas,kā izbēguši trako nama,tvaika ielas
8 1 atbildēt
nemaz neskatoties lieku minusu shiem klauniem
7 0 atbildēt
Slimie lopiņi
9 3 atbildēt

Vismaz tavs salīdzinājums šitam ar suņa sūdu ir kā naglai pa galvu!

6 0 atbildēt