local-stats-pixel fb-conv-api

putnu meitene Koo Koo10

77 1

Un atkal es jums piedāvāju ieskatīties šausmu, traģikas un kroplību pilnā cilvēka dzīvē. Varbūt lai novērtētu to, kas mums ir. Varbūt, lai apmierinātu savu slimīgo interesi par pasaules anomālijām. Bet tas nav svarīgi.

Ja jūs vēlaties vēl lasīt par šādiem cilvēkiem, dodiet ziņu. Uz planētas šobrīd ir vairāk kā 6 miljardi cilvēku, vēl neskaitāmi miljardi ir nolikuši karotes un daudzi ir pelnījuši būt par raksta objektu šajā elitārajā mājaslapā. Ideju netrūkst!!

Minnie Woolsey piedzima Gruzijā 1880.gadā. Ir dažādi stāsti par viņas fizisko stāvokli. Skeletam piemīt reta deformācija, maza galva, deguns līdzinās knābim, garīgās attīstības traucējumi. Sindroms padara arī gandrīz aklu. Bezzobaina, jocīga un ar ļoti biezām brillēm Minnija dzīvoja Gruzijas patvērumā līdz brīdim, kad viņu ieraudzīja šovmenis un izdomāja, ka viņa ir pietiekoši jocīga, lai uz viņas rēķina varētu nopelnīt.

Reklāma
Reklāma
77 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Autoram - pasaulē oficiāli ir 7 miljardi cilvēku

Bet nepiekrītu ka vinai bija slikta dzīve, neko labāku tajā laikā vienkāršais cilvēks nevarēja dabūt, kur nu vēl cilvēks ar defektiem. Pabraukāja pa pasauli, uzstājās, badu nemira... pat ja kāds izteica dzēlības, tam cilvēkam viņa attīstības līmenī bija vienalga.

1 0 atbildēt

Vai ir vēl kāda mājaslapa, kurā tik plaši un tik dažādās variācijās aprakstīti katrs no senās cirka trupas locekļiem? Drīz katrs spoks zinās viņu visu dzīvesstāstus. Laikam jau cilvēkiem patīk skatīties uz šiem slimajiem ļaudīm arī vēl mūsdienās..

0 0 atbildēt

Hmm, negribēju likt iepriekšējam komentam skanēt tik negatīvi. Raksts ir uzrakstīts labi, autorei +10 cepīši no manis :)

0 0 atbildēt

traki :(

0 0 atbildēt

Tas ir šausmīgi, ka cilvēkus, kuriem vajadzīga palīdzība, izmanto un pazemo, lai iegūtu naudu... emotion

0 0 atbildēt

nafig tādu nošaut.

0 1 atbildēt

tātad,tomēr cālis no multfilmas "Govs un Cālis" tiešām ir eksistējis  emotion

0 5 atbildēt