local-stats-pixel fb-conv-api

Viņi negrib, lai tu to zinātu.44

Sveiki! Šodien es jums pastāstīšu par to, ko lielās kompānijas negrib, lai tu zinātu. Šoreiz, fakti būs par ēdienu, bet, ja būs pietiekami liela atsaucība, noteikti tiks veidoti vairāk rakstu par šo tēmu.

1248 6 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Subway maizu kalorijas neskaita kopa... tur par katru sastavdalu pasam jasaskaita. Mani apbrino, ka liela dala no siem "faktiem" nemaz nav isti fakti.

21 0 atbildēt

Vairāk tikai palasiet internetu- un jums nāksies dzīvot badā. 

12 0 atbildēt
Saharīns=cukurs.Tas pats vien ir.
6 0 atbildēt

Nekas vairs nav tik garsígs ká kadreiz. Pilnígi liekas ka garsas kárpinas nolietojas un neatjaunojas emotion

4 0 atbildēt

Atbildot uz 6to punktu, Marketing is a battle of perceptions (mārketings ir cīņa par uztveri) Tosiķ, jā reklāma ir svarīgāka par pašu produktu, tas var būt stipri viduvējs (Apple) bet ar labu PR kampaņu no plauktiem ies uz urrā. 

3 0 atbildēt

Es gribu, lai visi zinātu, kāds kretīns un melis tu esi! Liela daļa no šiem faktiem ir izzīsti no pirksta vai kā cita, daļēji vai pilnigi meli, tas pat nav būtiski! Būtiski ir tas, ka šādu muļķību izplatīšana liek daļai cilvēku ticēt visam, ko dažādi pajoliņi raksta internetā un daļai - apšaubīt visu, kas atrodams internetā! Kritiskā domāšana un faktu pārbaude mūsdienās tiek uzskatīta par lieku greznību... Lai nu kā, trekns mīnuss!!!

2 0 atbildēt

Nu, mums Amerikā... nedomāju, ka skatoties uz amerikāņiem mums vajadzētu kaunēties- labāk palūkosimies paši uz sevi un redzēsim, ka nemaz tik slikti neesam. emotion

2 1 atbildēt

Labāk lietojiet kolu ar cukuru, nekā zero vai diet kola. Tas pats attiecas uz pārējiem dzērieniem.

1 0 atbildēt

Interesanti bij uzzināt emotion +++++

0 0 atbildēt

Es zinu vietu kur tomēr var šo to vēl dabūt no tiešām zaļiem reģioniem un to atzīst neatkarīgas zinātnes institūcijas un cilvēku personīgie ekspermenti to pierāda.

Ja ir interese kur tad vēl kas tāds ir pērkams varu padalīties informācijā.

0 0 atbildēt
Ēdu visādus našķus un saldumus tāpat esmu tievs.
0 0 atbildēt
👍
0 0 atbildēt

Paldies par šo nelielo ieskatu produktu pasaulē. Tas ir vajadzīgs. Turpiniet tālāk šo darbu, varbūt tad cilvēki vairāk domās par to ,ko pirkt un lietot uzturā, lai nenodarītu pāri savam ķermenim.

0 0 atbildēt

Ja jau negrib nezināt, tad kādā veidā tieši Tu to visu zini?

0 0 atbildēt

6. ir pavisam reāls mārketinga piemērs! Ja Tevi šokē šis, iegoglē un paskaties, cik daudz coca-cola tērē reklāmām. Lieki piebilst, ka tas atmaksājas ar uzviju!

0 0 atbildēt

pff un tas neko neizmaina

0 0 atbildēt

Resni un neveselīgi paliek tikai tie, kas par sevi nerūpējas un nezina, kas ir fiziskās aktivitātes, nevis tie, kas lieto ātrās uzkodas. Neko nav veselīgi ēst. Pff.

0 0 atbildēt

Par grieķu jogurtu bullshits

0 0 atbildēt
Iespējams, izlasi to komentāru, kur pieminēts par kojām
0 0 atbildēt
Mēģinu pārtraukt šitā darīt, bet kad esmu kojās nedēļas sāku ēdu un pārējas dienas tikai maizi dažas nedēļas sanāc 2 dienas neēdot
0 0 atbildēt