local-stats-pixel fb-conv-api

Viņi ceļoja laikā!45

544 9

Tu domā, ka ceļošana laikā ir neiespējama? Palasi informāciju zemāk un pārdomā savu viedokli.





544 9 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Mēs visi ceļojam laikā, uz priekšu, ar ātrumu 1sek./1sek. emotion

26 0 atbildēt
Bullshit...Kad es paliidu zem izlietnes nekas nenotika:D..Par rakstu +++
12 0 atbildēt
Cilvēks redz to, ko grib redzēt.
12 0 atbildēt

Pulksteņa versiju jau biju lasijusi, tā laikam vienigā ticamā versija. Bet 4. Ir muļķības, jo bija apraksts par rācijas izmēgināšanu, tas nav mobilais telefons. Par CD vāciņu, kadreiz fotogrāfēja uz apsudrabotiem stikla rāmīšiem, tas ir fotogrāfu atribūts. Tāds māņu raksts pamatskolniekiem.

10 0 atbildēt

Es par ceļošanu laikā un tās izmaiņu jau domāju un spriedelēju daudz. Ir viena problēma. Ir iespējams mainīt laika ritējuma ātrumu dažādām lietām, bet tam ir vajadzīgs ļoti liels ātrums. Visu laiku palielinot savu ātrumu, tev laiks būs tāds pats, bet apkārtējiem liksies, ka tu esi ātrāks un lai ceļotu laikā, tā ka momentā būtu 40 gadus priekšā, tev būtu jāsasniedz ~3*10 gugle pakāpē m/s ātrums un tas protams ir neiespējami, ceļot pagātnē ir vēl vairāk neiespējams, jo lai ceļotu pagātnē, tev ir vajadzīgs virziens, bet vienalga kā tu skaties, attālums nevar būt negatīvs, laiks nevar iet negatīvi un varu pateikt vienu. Pareizā virziena nav. Pareizs virziens ir tikai tas, ko cilvēks pieņem no sava personīgā skatu punkta. Būtībā, tas arī viss

11 1 atbildēt

Es uzbūvēju laika mašīnu kā vārtus, kuriem izejot cauri, var nokļūt tajā pašā telpā, bet 1 minūti senā pagātnē. Izeju cauri vārtiem un redzu pats sevi 1 minūti senajā pagātnē, gatavojoties iet cauri laika mašīnas vārtiem un nošauju savu pagātnes sevi, pirms pagātnes man ir izdevies tiem iziet cauri. Kas notiek tālāk?

Protams, ka paradoks slēpjas tajā, ka, ja jau pagātnes es tiek nošauts pirms tas ir izgājis cauri laika mašīnai, tad nākotnes es (tas kurš šāva), nemaz nevarēja tur atrasties. Bet kaut kam taču ir jānotiek! Diez vai mēs abi vnk izgaisīsim kā tas notika filmā "Atpkaļ nākotnē" ar džeku, kurš savam sencītim nocēla meiteni - savu māti, jo, ja izgaistu pagātnes es, tad paradoks tiktu apturēts vēl pirms tas būtu sācies.

Ir divi izskaidrojumi:

Nebūtu nekāda paradoksa, jo man izejot cauri laika mašīnai, es nokļūtu paralēļā visumā, kurā, uz 1 minūti (pirms šī paralēlā visuma es iziet cauri laika mašīnai), pastāvētu divi atšķirīgi es, kuri nekādi nebūtu savā starpā saistīti. Tādā gadījumā, pagātnes sevis nošaušana neatstātu nekādas pēdas uz mani.

Otrs izskaidrojums - ceļošana atpakaļ laikā nav iespējama.

5 0 atbildēt

  Par to sievievieti ar telefonu, te pat spokos bija raksts. Tad jau bija parādādījušies pirmie, eksperimentālie telefoni, kas tika testēti, cik tālu iespējams sazināties un tas arī fiksēts šajā foto!

Kas zin, varbūt šiem visiem ir tik vienkāršs izskaidrojums un mistika te nav jāmeklē? emotion

Es pieturēšos pie mistikas :D tā jautrāk emotion

4 0 atbildēt

WOMEN WITH CELL PHONE - nedomáju ka tajá laiká bija tíkla pārklājums..

2 0 atbildēt

4- tikpat labi tas ir tikai maks vinjas rokaa 5- parasts stikla gabals kvadraata formaa , tas nenozimee uzreiz ka cd vacinjs..    vienkarši idiotisms

0 0 atbildēt

Kad beidzot kāds sāks domāt? Kas nodrošina mobilo telefonu darbību? Sakaru centrāles un torņi, kas saņem un pārraida signālus. Tajos laikos nebija ne viens ne otrs, kas mobilo telefonu padarītu ko līdzīgu dārgam kalkulatoram. Vienīgais, kas varētu reāli darboties tajos laikos ir rācija, bet ar nosacījumu, ka ir jābūt vismaz vēl vienai rācijai, kas raidīto signālu uztvertu. Publicētajās bildēs nav un nekad nebūs redzams mobilais telefons. Tikpat labi vari aizlidot uz mēnesi un sarunāties pats ar sevi.

0 0 atbildēt

Šeit ir viss aprakstīts, kā cilvēks ir ceļojis uz pagātni - un tas pēc visiem fizikas likumiem ir neiespējami. Ir pieļaujama iespēja, ka cilvēks var ceļot uz nākotni, taču tas, protams vēl nav zināms nevienam kā (ja tas vispār ir iespējams)  

0 0 atbildēt

Nav taisnība. Jo nekur es neesmu minējis, ka notikumi ir zinātniski izskaidroti (izņemot 1. , kur izskaidrojuma no kritiķiem nemaz nebija), tātad, šajā gadījumā ir vairāk ''gribi tici, gribi ne''.

0 0 atbildēt
Tūliņ saskies lecopers, JustAride un vēl citi, kuri bļaus, ka nekā nezinu, tas nav iespējami un tas viss ir suņa murgi, bet... Cilvēki negrib saprast un netic, ka mūsu matērija, tagadējā, kurā atrodamies un dzīvojam, ir ļoti sarežģīta un ir spējīga "ļodzīties". Šie ļodzījumi ir matērijas izkropļojums, kad kaut kas izprovocē matērijas pārvēršanos un lielu izmaiņu. Pastāv teorija, ka matērijas izkropļojumus provocē 2 matēriju saspiešanās, kad tās vienā punktā ļoti sakļaujas un abās vai tikai vienā matērijā rada izkropļojumus, kuri atstāj pamatīgas sekas uz mūsu matēriju. Pastāv vēl viena teorija, ka ģeotermālie lūzumi zemē, veido šos izkropļojumus kaut kādā veidā sakļaukot 2 matērijas(lai gan tas ir praktiski neiespējami). It kā jau pastāv cita teorija, ka ģeotermālo lūzumu vietas ir durvis uz citām pasaulēm un matērijām un paranormālās lietas uz Zemes notiek tieši dēļ ģeotermālajiem lūzumiem, kad tie "izvird" neiedomājamu enerģijas izplūdumu un, ka šos ģeotermālos lūzumus baro cilvēces naids, kas arī ielaiž mūsu pasaulē anomālijas... Tā tādas neliela atkāpe... Visi noteikti esat dzirdējuši par cilvēkiem, kuri burtiski "izgaist" acu priekšā. Tad pastāv teorija, ka šie cilvēki netīši ir iekļuvuši matērijas izkropļojumu zonā un nokļuvuši citā matērijā, dimensijā vai sarauti atomos. Daži zinātnieki uzskata, ka matērijas izkropļojumi arī ir durvis laikā un telpā, kuras var atrast visā pasaulē, bet cilvēki nemāk caur tiem iziet un nezin, kas tis var sagaidīt otrpus priekškara. Ir protams slepeni projekti, kuri kaut kā sūta cilvēkus citās matērijās un iespējams, ka attēlā redzamie cilvēki arī ir tie, kuri tīši vai netīši ir izgājuši cauri matērijai uz citu matēriju/dimensiju... Gadu desmitus zinātnieki mēģina atšifrēt noslēpumaino Voiniča grāmatu, kura pēc zinātnieku versijas ir pilna ar norādēm, kā pakļaut laiku un matērijas... Šīm teorijām kļūst arvien vairāk piekritēju. Protams Jūs varat bļaut, ka viss šis ir neispējami un es to visu tikai izdomāju, bet lietas,par kurām, kā mums pašiem šķiet, zinām pilnīgi visu ir daudz nezināmākas. Ņemam par piemēru laiku - neviens nezin, kas tas ir, neviens nezin,kā tas ir radies un ko tas spēj, bet ir teorijas par to, ka tas rāda tikai laiku, ko fiziski tas arī dara, bet vai tā patiesībā ir? Vai spogulis - viena no mīklainākajām lietām uz zemes un arī tikai teorijas par to... Mēs zinām tikai to, ka visa mūsu dzīve ir viena vienīga teorija un risinājuma šai teorijai vēl nav...
0 0 atbildēt

Vairāk jau izskatās pēc gredzena ,ne pēc pulkseņa

0 0 atbildēt

Jā, jā, nākotnes cilvēks aizceļo pagātnē un runā pa telefonu, lai gan tad vēl nav nedz sakaru torņu, nedz mobilo operatoru. Pasaki tik vēl, ka kāds senajās bildēs ir pieķerts Skypojot.

0 0 atbildēt

A kur es varu piestrādāt par safabricējumu un teoriju izstrādātaju ? Cerams, ka var daudz nopelnīt.

1 1 atbildēt

Iespējams ja aizceļosi 30 gadus tālā nakotnē tu paliksi par 30  gadiem vecāks.... emotion

0 0 atbildēt

4. tik pat labi viņa var turēt maciņu un pakasīt vaigu, bet tas tā, nenozīmē, ka neticu, bet nenozīmē, ka ticu emotion

 

5.- glezna ? tak pat tuvplānā redzams, ka foto nevis glezna... vai nu bilde nepareizā ielikta, vai arī vārdu jukums.

 

6. Tetovējums pa kreisi nākotnes "viņam" ir lielāks nekā orģinālajam tagatnes "viņam".... kā nākas ? emotion

0 0 atbildēt

Par to 3. neesi pieminejis to, ka viņam rokās vel ir spoguļkamera, kas tajos laikos vel nav bijusi. 

Par to bija runāts viss vairāk, jo kur viņš to varēja iegūt?

0 0 atbildēt
Vot murgs
0 0 atbildēt