local-stats-pixel fb-conv-api

Senākais ūdens pasaulē11

Āfrika tika atklāti grunsūdeņi, kas, pēc zinātnieku domām, simtiem tūkstošu gadu, nav bijuši saistīti ar citām ūdens krātuvēm uz planētas. Pētnieki neizslēdz iespēju, ka viņi ir atklājuši pašu vecāko "neskartāko " ūdeni uz Zemes, kā klāsta «Уфолог» ar atsauci uz žurnālu Chemical Geology.

Pētījumi, kas veikti Dienvidāfriksa Republikā Witwatersrand (angliski) baseinā. Viņi strādāja pie pētījuma par sāls ezeru , kurš atrodas trīs kilometru dziļumā(pētījums).

Zinātnieki secināja, ka Witwatersrand baseina ūdens satur ūden, kas bija klāt uz Zemes miljardiem gadu atpakaļ. Citiem vārdiem, atrastaistais ūdens saturēja daļiņas no senajiem zemes okeāniem - tāda iespēja varēja rastiers, ja ūdenskrātuve ilglaicīg atrodas atsevišķi.

Tādējādi unikāla dabas parādība vēl unikālāka. Iepriekš, atgādina «Компьюлента», ka šeit tika konstatēta dziļi dzīvojoša mikrobu ekosistēmas planēta. Vietējie organismi nav atkarīgi no saules gaismas, kas pastāv pretrunā saistība ar dzīvības principiem.

'' Ņemot vērā to, ka tiem ir ģenētiska līdzība ar organismiem, kas atrodas atrasti tajā rajonā hidrotermālajos avotos, mēs uzskatām, ka tie nav no citas sugas un pēcnācēji senajjiem mikrobiem, kas nākuši no citiem reģioniem - uzsver pētījuma dallībniece, kundze Sherwood Lollar. - Protams, ilgā laika izolācija, ir ietekmājusi to attīstību'' .

Vēl viens rezervuārs tika atklāts Antaktīdā, kas saglabāja informāciju par ūdeni, kas bija uz Zemes pirms miljoniem gadu, kas tiks atklāti 2012. gadā. runa ir par ezeru "Austrums", kas tiek veikta 3 km dziļumā - ledū, kas būtu jābeidz tuvākajā laikā. Zinātnieki cer, ka seno ūdenstilpņu dzīvā pasaule spēs palīdz atbildēt uz daudziem jautājumiem par dzīvi uz Zemes.

184 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://topnews.ru
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Pluss par rakstu un interesantumu , jo pasam patik zinatne, taču , IEMACIES rakstīt! emotion

9 0 atbildēt

Jautri gan būs, kad veicot urbumu Antarktīdā, laukā tiks kāds milijoniem gadu vecs vīruss, kuram nebūs pretindes un tad gan būs dirsā..

3 0 atbildēt

labs raksts..

1 0 atbildēt

interesanti~!

1 0 atbildēt

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} poker-reinis.esmu_kruts_blogeris/

1 1 atbildēt

Fascinējoši garlacīgi, bet tas tapēc ka esmu noguris, ar tavu rakstu ganjau viss oki :)

0 0 atbildēt

par to Antarktīdu, vai tad vēl nebeidza rakt? Man liekas, ka pa Discovery rādija, bet tas tā...

+Par centību. :) 

0 0 atbildēt

Iemācies rakstīt pajoliņ (Šoreiz bez uzslavas - pajoliņš, nu nevarēja iztikt) +

0 2 atbildēt

http://poker-reinis.esmu_kruts_blogeris/

   

ieejiet un uzklikšķiniet uz reklāmas kas ir krāsainajā rāmītī būšu ļoti pateicīgs

1 7 atbildēt