local-stats-pixel fb-conv-api

Pieci Latvijas slavenākie "Pasaules Iekarotāji"2

Labdien Spoki un Spocēni!

Šodien, kad tik daudz latvieši, pateicoties mūsu politiķu nodevībai, vergo Anglijā, uzmundrinajumam, gribējas apskatīties, ko vispār Latvijas vārds nozimē pasaulē, jo daži manis satikti cilvēki, pat no Eiropas savienības valstīm, nekad neko nav dzirdējuši ne par Latviju, nedz latviešiem. Arī pati Latviešu valoda, nu jau ir palikusi vairāk kā spiegu valoda, kurā no 7 miljardiem pasaules iedzīvotāju, sarunājas vien mazāk, kā viens miljons. Pat PSRS laikos latviski runaja vairak cilveku, neka tagad. Lai gan esmu mācijies latviešu skolās un esmu Latvijas patriots, pec tautības esmu krievs, tāpec, lūdzu, jau iepriekš piedodiet par manām gramatikas kļūdām. Skatieties uz raksta ideju un uz cilvēku dzīvesstāstiem - lai tie jūs uzmundrina un aizrauj!

Dzīvesstāsti atlasīti vēsturiskā retrospektīvā, balstoties uz manu personīgo sajūsmu par sīm personībām, izmantojot pieejamo informāciju internetā.

Protams, ka nav vērts pieminēt Raimondu Paulu, Gunti Ulmani un Māti Vairu - par tiem viss zināms tā vai tā. Nu tad uz priekšu! Kā jau minēju - sākšu ar senāko!

139 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Tiešām labs raksts, biju dzirdejis tikai par Edvardu. +

1 0 atbildēt

Labs.

Būtu labi vēl šādus rakstiņus, jo vismaz ir kaut kādi personāži, kuri notur Latvijas vērtību neskatoties, ka politiķi to grūž lejā. 

0 0 atbildēt