local-stats-pixel fb-conv-api

Paleonākotne3

221 1

Kvantu fizikas atklājumi pārsteidzošā kārtā ir ļoti labi piemērojami ikdienas dzīvei. Tas sniedz nelielu izpratni kā vispār jebkāda veida pareģošana var kļūt iespējama un sniedz paskaidrojumu arī, kāpēc pareģojums nepiepildījās. Paleonakotne ir kā alternatīvs nosaukums paralēlajām pasaulēm, tikai tās nav ieraudzītas, bet gan ir izdomātas. Tā cilvēki ir domājuši, ka nākotne izskatīsies. Daudz kas no šādiem uzskatiem ir piepildījies un tas rada iespaidu, ka cilvēki nevar izdomāt to, kas nav iespējams un ir nerealizējams. Lai gan ir lietas, kas nav piepildījušas. Es pie tām pieskaitītu uzskatu, ka visi dzīvos komunismā. Skaists reveranss par dzīvi komunisma ir atrodams seriālā "Sliders". Viena daļa bija veltīta komunisma realizācijas sekām. "Wild wild west" ir skaista steam punk filma, kuru būtu paleo nakotne, ja vien par to būtu iedomājušies 18.gs.

Tas ir raksturīgi katram domāt par nākotni, kāda tā būs, bet vēl interesantāk ir paskatīties pēc kāda laika uz šiem izdomātajiem variantiem. Tas varētu būt svarīgs iemesls, kāpēc Žils Verns vienmēr tiks lasīts.

221 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

emotion 

1 0 atbildēt

Vēl esmu lasijis Ilustrētājā zinātnē, ka 2029 gadā,nepateikšu mēnesi,dienu. Būs aptuveni 10% iespēja,ka asteorīds Apofiss ietrieksies zemē.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt