local-stats-pixel fb-conv-api

Nikola Tesla - cilvēks, kas apsteidza laiku100

1141 5

Šis būs raksts par personu, kurš ir bijis reti pieminēts, Bet veicis lielu ieguldījumu zinātnē un tās pamatos.

1141 5 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

Šī cilvēka statujai būtu jāsēž Linkolna statujas vietā, Vašingtonā

64 0 atbildēt

Kā ta nav pieminēts, viņam par godu pat ir mērvienība (Tesla)

39 0 atbildēt

piemin jau, bet skopāk kā sexsu padomju savienībā.....

30 0 atbildēt

Interesants rakstiņšemotion  Mums skolā viņu arī pieminēja tikai garāmejot, bet esmu izstudējis visus viņa darbus saistītus ar brīvās enerģijas iegūšanu, tas ir interesanti. Ņemot par pamatu Teslas spoli daudzi entuziasti mūsdienās cenšas iegūt enerģiju no visuma, to lietu derētu kārtīgi izpētīt, diemžēl Tesla visus savus projektu rasējumus paņēma sev līdzi paziņojot ka cilvēce tam vēl nav gatava. Kam ir interese var nedaudz iečekot ideju : 

http://www.youtube.com/watch?v=ek92QiKWshs&feature=related

22 1 atbildēt

Teslas spole ir rotaļlieta ko rādīt bērniem un tas nebūt nav galvenais viņa izgdrojums...

Tesla strādāja pie alternatīvās enerģijas un dzinējiem, viņa galvenais jājamzirdziņš bija enerģijas pievade, viņš jau tajā laikā atklāja ka elektrību var mierīgi bez vadiem vadīt pa zemi, mūsdienās tiek reklamētas tā saucamās gudrās mājas kas ir izstrādes procesā kur piemēram noliec Laptopu uz galda un viņš lādejas utt. Viņa mēŗķis bija Enerģijas vadīšana pa gaisu gluži tā pat kā radio vilnis...  Skolā par viņu vispār nemāca, tikai garām ejot pieminot elektromagnētisko lauku Kuru mēra teslās, vēl laba lieta ir tā saucamā teslas ola arī intresants eksperiments...

Kapēc viņš nomira nabadzībā??? Tapēc ka viņš klaji uzbruka Naftinieku Ogļraču un citu parazītisku organizāciju intresēm... Un ASV nav īstā vieta kur to darīt.

16 0 atbildēt

Cik par viņu zinu, tad viņš tomēr jau bija atklājis to elektrības pārvadi bez vadiem, bet visus pierakstus un dokumentāciju iznīcināja pirms savas nāves, jo uzskatīja, ka cilvēce vēl nav gatava tādam atklājumam. :)

P.s. piedomā pie gramatikas.

13 0 atbildēt

Unikāla, taču aizmirsta personība. Aizmirsta, jo redz augstākstāvošajiem bija neizdevīgi, ja attīstītu viņa projektus. +

12 1 atbildēt

Būtībā visa runa šeit iet tikai un vienīgi par naudu, ja N.Teslas maiņstrāvas enerģiju mēs izmantotu šodien, tad par elektrību mums iespējams nebūtu jāmaksā necik. Tagad par to mums ir jāmaksā, jo redz ir vajadzīgi visādi AES, HES un vēl kas ne.

11 0 atbildēt

Esmu noskatijies dokumentālo filmu par N.Teslu. Mums viņam ir japateicas par ļoti lielu daļu no elektronikas izgudrojumiem. Bet žēl, ka pasaulē vienmēr ir kāds, kas izjaudz lielus zinatnes atklājumus sava labuma pēc!

10 0 atbildēt

Kārtējais ģēnijs, kas nomira no nabadzības , žēl.   emotion 

10 0 atbildēt

ir jau pagājuši vairāk kā 100 gadi, mums ir bezvadu internets, tomēr bezvadu elektrība vēl jāgaida. 

10 0 atbildēt

Par Teslu es pirmos faktus uzzināju ap 2000 gadu, kad man bija 11 gadi Red Alert spēli spēlejot, tur ir Teslas tornis Krieviem. Nezinu kādā sakarā atradu kkādā grāmāta rakstu par Teslu, ja nemaldos zinātniskajā grāmatnā, un izlasīju visu kas tur bija rakstīts, tikai tāpēc ka Red Alert ir viņa vārdā tornis :D

9 0 atbildēt
Žēl, ka šādi ģēniji visbiežāk nomirst vieni - bez sievas un bērniem, kuri varētu turpināt iesākto, fantastisko darbu... Šis ir lielisks zinātnieks, ļoti apbrīnoju viņa darbus, idejas un visvairāk mani fascinē uz papīra lapas palikušais Teslas ierocis... Kaut kas fenomenāls!
8 0 atbildēt

Cilvēks, kura idejas nozaga Rotšildu un Rokefelleru pārstāvji.

Viņi negribēja, lai viņš lielā mērā izgudrotu elektriskās mašīnas, jo tas kaitētu viņu peļņas avotam-Naftai.

6 0 atbildēt

Labs, tiešām labi pārdomāts raksts. Pluss no manis.

6 0 atbildēt

Jā Nikola īsts gēnijsemotion

5 1 atbildēt

ūsas emotion

3 0 atbildēt

Teorētiķiem sava taisnība bet praktiķiem sava.....   emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
i21 avatarsi21

izcils raksts emotion

3 1 atbildēt
« 1  2  3 »