local-stats-pixel fb-conv-api

Hitlera gaišreģis.40

Vai ir iespējams, ka kāda cilvēka ietekme uz Hitlera un viņa Nacistiem, būtu bijusi spējīga ietekmēt pasaules vēsturi? Par šo uzzināsiet šajā rakstā, kā arī uzzināsiet, ka Hitleram bija gaišreģis.

837 2 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

"4.       1930. gadā, Hanussens jau aizsāka savu kulta žurnālu "Hanussen Magazin", kurā viņš publicēja savus pareģojumus par visu, kas skar valsti, visbiežāk, politiku un finanses. Vienā no pareģojumiem žurnālā, Hanussens stāstīja, ka viena no trīs lielākajām valsts bankām, tiks slēgta. Trīs nedēļas vēlāk, pareģojums piepildījās, "Darmstadt & National" bija spiesti aizklopēt savu banku.      2. gadus vēlāk, Hanussens publicēja kādu pareģojumu, kurā viņš stāsta, ka redz sarkani asins upi, tekam netālu no Hamburgas. Pāris dienas vēlāk, Nacisti bija cīnījušies asiņainā cīņā pret komunistiem, netālu no Hamburgas, blakus vienai no viņas kaimiņpilsētām, Altonas."

Kautkas tur neiet kopā. 1932. gadā nacisti nekaroja ar komunistiem.

40 0 atbildēt

emotion Hannusenu novāca pec tam, kad viņš pareģoja, ka Vācijā kanclers būs bāba, Berlīnē turki cels mečetas  un parādi komandēs zilie. 

20 0 atbildēt

Viņš ir no nākotnes. :O

12 0 atbildēt

Šo jau novāca SS ne tāpēc, ka daudz zināja, bet vnk tāpēc, ka nāca gaismā kas šis pēc tautības emotion

7 3 atbildēt

Savu lodi viņš vīzijās neieraudzīja- kaukas nelīmējas kopā.emotionemotion

3 0 atbildēt

kapēc tad viņš savu nāvi neparedzēja??

3 0 atbildēt
Nacionālsociālisti nevis nacisti!
2 0 atbildēt

nezin kapēc, vienmēr pareģojumi tiek  publicēti pēc notikuma, vai arī tiek mīklaini pareģoti. Kapēc tad, piemēram, nepasaka, rīt nobruks dvīņa torņi, bet vienmēr kautkādi, būs laiks kad degs 2 brāļi ugunīs n shit. Tas pats ir ar ekstrasenšiem, vienmēr kautko mīklaini murgo, un tad saka, ka ir kautko pareģojuši.

1 0 atbildēt

+ no manis emotion

0 0 atbildēt

wowemotionman kautkas jauns

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

man tak po mana dzīve nav spoki kā te dažiem labiem emotion

1 2 atbildēt

visi tie gaišreģi ir  bullshits totālākais un visi tie ekstrasenci tāpat

2 6 atbildēt