local-stats-pixel fb-conv-api

Atrod apslēptu pirmā un otrā pasaules kara bunkuru62

627 9

Pasaule ir pilna ar daudz nezināmiem un aizmirstiem dārgumiem. Tāpat kā šis izraktais bunkurs, kurš atrodas Francijā, mežā, zem kāda kalna.To atklāja pilsētvides pētnieki, kas, kā ierasts, neatklāj tās precīzu atrašanās vietu.

Bunkuru, kas atrodas kaut kur Francijā, izmantoja 1. un 2. Pasaules kara laikā. Bunkurā atrodas visu veidu ieroči, no Vācijas lielgabali, bruņumašīnas un militārās kravas, kuras ir gandrīz neskartas.Tas ir dziļi pazemē, ar gigantiskām alām. Pazemē atrodas arī daudz biroja telpas un noliktavas.

627 9 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Un jau kaut kādi kretīni paguvuši "izpušķot" sienas.  

62 0 atbildēt

kaut kas neiet kopā:

1) ja tas ir ww2 bunkurs, tad kāpēc tur ir 1970. gada tehnika?

2) nez vai francijā uz bunkura sienām rakstītu angliski.

47 0 atbildēt

Kautkā neticami viss. Baigā slepenība, bet 12. bildē uz sienas grafiti ar uzrakstu 2002. Turklāt uzraksti angliski - Francijā? Un ja jau tur ir tehnika pat no jauniem laikiem, tad kā par tādu vietu varēja aizmirst? Tādas vietas būvē un uzturēšanā ir piedalījušies tūkstošiem cilvēku, nav iespējams, ka viņi visi būtu gadiem, gadu desmitiem klusējuši. Es vēl ticētu, ja būtu atraduši kādu mazu bunkuriņu ar pāris tankiem, bet šitam... Nu bet par rakstu tāpat +, bija interesanti paskatīties uz veco tehniku.

37 1 atbildēt

Labi ka nav mīnēts kā krievi un vācieši to mīlēja darīt.

Krievi atkāpjoties taisīja slepenus bunkurus kuros slēpa kaudzēm ieročus lai vēlāk partizāniem būtu ar ko karot. oficiālie plāni esot sen pazuduši kara jūklī. Kaujas tehnika gluži tur nebija, bet tā laika ieroči gan diezgan daudz. Tā ka interesanti atklājumi vēl tikai gaida

24 1 atbildēt

Dīvaini, virsraksts ir par PIRMO pasaule skaru, bet tehnika 100% ir no OTRĀ

18 2 atbildēt

Izskatās, ka interesentu pievilināšanai atremontētā bunkurā vai šahtā savesta visādu laiku tehnika un sacerēts šis stāstiņš.

Nu nevar būt slepens tāds bunkurs, kur ir iekšā 60to gadu smagā tehnika un kam ir, bez šaubām, platas durvis, un pienāk autoceļš un elektrība, varbūt par dzelzsceļa atzars un ūdens, un kanalizācija.

13 0 atbildēt

čalis laikam nezin īstos gadus kara laikam :D 1970.gada tanks 2.pasaules kara bunkurā, kurš beidzās jau 1945. gadā :D

3 0 atbildēt

Nu nezinu nezinu.....ERC 1972-73. gads....Panhards 1975.gads...tad vēl pa starpai aizvēsturisks amerikāņu   GMC troop Cariers iespridzinājies (varētu būt 1942-43. gada)...koridors bildē izmūrēts ar mūsdienu keramzīta un gāzbetona blokiem...durvis nopūstas ar mūsdienu grafitti...nu kur te 1. vai 2. pasaules karš,KO???? Biku jau ir fufels,ne?

p.s......jā un ERCAM stobru ar nolauzuši un aiznesuši.

1 0 atbildēt
Atrod apslēptu pirmā pasaules kara bunkuru   Jau fails sākumā 1. Pārsteidzoši labi saglabājusies otrā pasaules kara militārā tehnika,  
2 1 atbildēt

Nez kāpēc man ir zidomas, ka uzdotajam video nav nekādas saistības ar bildēs norādīto bunkuru...

0 0 atbildēt

Man vienigajam liekas 10 bilde ir pa vidu spoks?

0 0 atbildēt

1. 2. attēls, tie točna pat nav no 70tiem gadiem! 

0 0 atbildēt
Aaa visu redzosa ACS!!
0 0 atbildēt

FAAAAAKE!!1

0 0 atbildēt

Ar nepacietību gaidīju kad video parādīs to ERC-90 un kā tas var būt ka tie kas ir tās sienas apzīmējuši nav arī atraduši to kara tehniku  emotion ? Bet raksts labs 

0 0 atbildēt

18. bilde - uz sienas illuminati simbols emotion

0 0 atbildēt

ta tehnika 100% tur ir ievesta nesen, kaut vai 14 bilde to pierāda! Tas kas tur patiesi ir no laika gala ir tās rūsas lūžņu čupas!

0 0 atbildēt

Sīs nevienam nezināmais bunkurs ar aprakstītām sienāmemotion. Un nevienam nezināmā tehnika no 70 gadiememotion. tu pats tam tici??

0 0 atbildēt

tās mašīnas ir fotogrāfētas citur, jo ja jau tur staigā huligāni ar graffiti, tad tās mašīnas būtu izdemolētas.

0 0 atbildēt