local-stats-pixel fb-conv-api

Aizmirstie milži 2!16

Kamēr mūsdienās mēs varam vērot visu laiku lielāko dzīvnieku-zilo vali, tomēr agrāk ir bijuši arī dažādi milži par kuriem daudzi pat nezin ,vai arī ir dzirdējuši un redzējuši bildes, bet tāpat neko daudz nezin! Es pat īsti nezinu vai priecāties, ka vairs tik bīstami dzīvnieki neeksistē, vai bēdāties, ka viņi vairs neeksistē.

Skatoties uz to cik daudzi komentāros rakstija, lai taisu arī 2.daļu un arī dēļ + daudzumu, esmu uztaisijis 2.daļu, kurā gan ir tādi milži par kuriem jūs varētu būt, ka esat dzirdējuši dzirdējuši, bet nu tas nekas!

1.Daļa: Aizmirstie milži!

Citi interesatnti raksti ŠEIT, un atceries nopiest to +, jo par to mēs abi dabūjam cepumus! :)

490 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

3. daļu, 3. daļu, 3. daļu  emotion  emotion 

10 0 atbildēt

ja Megaloceros gigan nebūtu izmiris tad, tad noteikti izmirtu tagad, dēļ krāšņajiem ragiem un gaļas daudzuma, domāju ka mednieki darītu visu lai viņu nogalinātu

8 0 atbildēt

Jā, lūdzu vēlvienu daļu! Un vispār tie milzu pingvīni pagātnē izmira tāpēc, ka viņi konkurēja ar zilajiem Vaļiem barības ziņā, un vaļi uzvarēja.Zilos Vaļus okeānos var redzēt vēl mūsdienās, tie lielie pingvīni jau sen atpakaļ ir izmiruši.

3 0 atbildēt
Lūdzu trešo daļu! emotion
3 0 atbildēt

trešajā varu ieteikt uzrakstīt arī par tādu milzu čūsku, ļoti līdzīgu anakondai, bet  tā bija vēl lielāka un zinātnieku simulācijās lielākajā daļā gadījumu ( man šķiet ka 90%) tā mierīgi uzveica tiranozauru  emotion . tas tāds mazs ieteikums, jo es par to uzzināju pavisam nesen atpakakaļ. tā ka varbūt šito ieliec! varbūt kāds arī nezinās. bet es tevi apsveicu- raksts tiktiešām ir ļoti labs sanācis! malacis.  emotion  nē nu kļūdiņas dažas ir, bet par tām īpaši nerunāšu, pašai tādas ir bijušas. vienkārši es parto ieminējos tādēļ, ka es šodien ar savu omu- bijušo latviešu valodas profesoru šo rakstu lasīju, un viņa dikti šausminājās, bet īstenībā viņa šausminājās par visiem spoku rakstiem, jo man šķiet ka katrā ir kāda kļūdiņa!

1 0 atbildēt

skaisti zvērīņi. 

1 0 atbildēt

5.- atgādina milzīgu koalu... 

0 0 atbildēt
3.daļu lūdzu!emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Viss man patīk, atskaitot to, ka atgādini par cepumiem. 

0 0 atbildēt