local-stats-pixel fb-conv-api

19 fakti par ūdeni! Pirmais raksts17

290 2

Sveiki spocēni! Jau vairākus gadus lasu rakstus spokos, bet pats neliku! Tad nu beidzot esmu piereģistrējies un uztaisijis savu pirmo rakstu. :)

Spokos atradu rakstu kur bija apkopoti 9 vai 10 fakti par ūdeni. Izdomāju uztaisīt mazliet vairāk. Pieļauju, ka fakti atkārtosies, bet droši zinu, ka ne vairāk kā 2.

Ceru, ka patiks. ;)

290 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Esmu ūdens fans! emotion

8 0 atbildēt

asv dienā iztērē tikai 1,3 miljonus litru ūdeni? emotion iedzīvotāji ir 320 miljoni plus mīnus. tas sanāk, ka katrs cilvēks amerikā izdzer 4 mililitrus ūdeni dienā? 

6 0 atbildēt

Jēli fakti, labāk palasi manu rakstu par ūdeni. emotion 

4 0 atbildēt

48 glāzes? Cik lielas? Normāla glāze - 0.250ml ... No tāda daudzuma izdzeršanas neizdzīvosi. 1-4l dienā!

::

Zeme ir ar lielo burtu... 

4 0 atbildēt

Pirmajam rakstam ļoti labi   emotion  

16. gribu piebilst - ir tāds verķis kā ūdens skaitītājs - vismaz Rīgā un citās pilsētās, kur darbojas dzīvokļu apsaimniekotāji, ja vien nedzīvo savā privātmājā,  tas ir obligāts, vai arī "Rīgas(vai citas pilsētas) ūdenim" jāmaksā pēc nolikumā noteiktā, kas vismaz 5 reizes pārsniedz normālu patēriņu. Jebkurā gadījumā ieteiktu uzlikt, ja vēl nav - gan uzzināsi savu reālo patēriņu, gan naudu ietaupīsi, ja vien neizmanto akas vai avota ūdeni, tur laikam spaiņi jāpieraksta vai...

1 0 atbildēt
Kā to saprast , ka cilvēks c var izmantot 0,3 % ūdens ?
0 0 atbildēt
Bet mēs esam 7 miliardi ,te kautkas nav kārtībā !
0 0 atbildēt

"Veselīga Persona dzer apmēram 48 glāzes ūdens dienā" - viss, sapratu, ka neesmu veselīga persona - jāsāk vairāk dzert ūdeni (+).

0 0 atbildēt

1. Vispār ir 69.833333333333%  emotion 

0 0 atbildēt

7. Kafija un Tēja gandrīz pilnībā satur ūdeni, taču satur arī kofeīnu. Kofeīns var novērst ūdens ceļu uz nepiciešamajām vietām ķermenī.

Vai šeit ir rakstīts, ka ir pareizi dzer kafiju, lai uzņemtu ūdeni?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Veselīga Persona dzer apmēram 48 glāzes ūdens dienā.

Lai gan ieteicamā ikdienas ūdens deva ir 8 glāzes, ne viss no šīs devas ir jāuzņem šķidrā veidā. Gandrīz katrs ēdiens sniedz nedaudz ūdens organismam. 

What the f*ck?   emotion  

  emotion  

tālāk var nemaz nelasīt, te viss ir skaidrs. ;D Ja tas ir tavs pirmais raksts, varbūt pacenties mazliet vairāk.. Komentāros lasu ka tur jābūt domuzīmei, bet izlabots nav. Bet visiem jau poh, tpt liek +++. emotion

1 2 atbildēt