local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemeļkorejā izplatās kanibālisms12

180 6

Šokejošas ziņas pāršalkušas pasauli no strikti komunistiskās Ziemeļkorejas. Nesen nācis gaismā kāds incidents, kur tēvs apēdis abus savus bērnus, par ko sodīts ar nāvi. Pētot sīkāk šo gadījumu, presei izdevies uzzināt, ka kanibālisms trūcīgajā valstī tikai uzņem apgriezienus. Tā pat zināmi gadījumi, kad kāds vīrietis izracis un apēdis sava mazbērna līķi, kā arī kāds cits vīrietis izvārījis savu bērnu, lai apēstu tā miesu. šo notikumu detaļas bija izdevis uzzināt izdevumam Asian Press un tas ir ticis publicēts vakardienas laikrakstā. Kāds ziņotājs vēsta, ka vīrietis no Majas ciema, kurš nogalināja un mēģināja apēst savus bērnus ir sodīts ar nāvi nošaujot. Kamēr šī vīrieša sieva esot bijusi devusies darba braucienā, viņš nogalinājis savu vecāko meitu, lai barotos ar tās gaļu, tomēr notikušo sanācis redzēt arī vīrieša jaunākajam dēlam, kuru tad tēvs arī bijis spiests nogalnāt. Kad sieva atgriezusies no darba, vīrs viņai piedāvājis maltīti, kas pagatavota no viņu bērnu mirstīgajām atliekām, paziņojot, ka viņam izdevies sadabūt gaļu.Tā pat tiek ziņots, ka bads divās Zimeļkorejas provincēs jau ir prasījis 10000 dzīvības, kas arī rada bažas par iespējamu kanibālisma viļņa rašanos valstī. Vispār ziņas par kanibālismu šajā valstī parādās ne pirmo reizi, līdzīgi gadījumi notikuši arī pēdējos gados, kas izskaidrojams ar tiešām zemo dzīves līmeni valstī un reālu pārtikas trūkumu, kā rezultātā, piemēram, 1990.gada badā nomira divi miljoni cilvēku. Tikmēr Ziemeļkorejas valdība visus šos faktus noliedz un turpina ieturēt savu noteikto kursu izmēģinot dažādus ieročus un draudot visai kapitālistiskajai pasaulei ar savu kodolprogrammu, kuras izstrādei tiek izmantoti tik daudz līdzekļu, ka valsts iedzīvotājiem jāmirst badā dižās idejas vārdā, un tie, kas badā tomēr nenomirst tiek pabaroti no pārtikas, ko atsūta tās pašas nīstās kapitālistiskās valstis.

180 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Nē, nē, tā ir zombiju apokalipse, tikai Ziemeļkoreja to kā vienmēr cenšas nomaskēt. emotion

19 1 atbildēt

Tā valsts ir tik tālu norobežojusies un ja viņu komunisms pēkšņi kristu, tad viņi būtu nenormālā šokā ja ieraudzītu, kā dzīvo pārējā pasaule un kā dzīvoja viņi.

7 0 atbildēt

Šis teikums tieši desmitniekā:

Tikmēr Ziemeļkorejas valdība visus šos faktus noliedz un turpina ieturēt savu noteikto kursu izmēģinot dažādus ieročus draudot visai kapitālistiskajai pasaulei ar savu kodolprogrammu, kuras izstrādei tiek izmantoti tik daudz līdzekļu, ka valsts iedzīvotājiem jāmirst badā dižās idejas vārdā. 

Manuprāt, tas tikai pierāda cik tālu cilvēks var aiziet, nabadzības dēļ, citi slepkavo, lai iegūtu lielāku materiālo labumu, citi, lai izdzīvotu.

7 1 atbildēt

Domāju, ka Z-Korejas iedzīvotāji ne jau aiz laba prāta ēd viens otru nost, bet gan tas tikai pierāda, cik tālu cilvēks ir jānoved un cik izmisušam jābūt, lai apēstu paši savus bērnus. 

1 0 atbildēt

Shausmas...pilniigi skarabeji paar kaulinjiem paarskreeja... emotion  es tak zinaaju ka zombiji pastaaw...ZINAAJU... emotion

0 0 atbildēt

Jūs domājat, ka tas notiek tikai tagad? Pieļauju, ka šis gadījums "iznāca saulītē" tīras laimes dēļ. Ziemeļkoreja ar visām pūlēm centīsies iestāstīt saviem iedzīvotājiem, ka viņi dzīvo "vislabākajā" valstī. Komunisma "pēdējā cīņa"

0 0 atbildēt

Apollo.lv  copy / paste. -  emotion

0 0 atbildēt

Labi vien ir. Atrāk viens otru aprīs un nebūs mums jāuztraucās par kodoldraudiem!

3 4 atbildēt

nu ko uzspēlēsim the walking dead  ? :D:D

0 2 atbildēt