local-stats-pixel fb-conv-api

Vai padomi, kā paaugstināt pašapziņu, der arī dzīvē?5

138 0

Daudzi no mums ir vēlējušies paaugstināt pašapziņu, un rakājušies interneta dzīlēs pēc padomiem. To skaitā es, un vēlējos to visu īstenot dzīvē. Centos pēc labākās sirdsapziņas, ar visu sirdi un dvēseli. Nesmādēju arī bibliotēku un visus žurnāliņus, kurus vien es varēju atrast. Tā nu, lasiet kas man sanāca, un varat likt komentāros savus piedzīvojumus!

138 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Man ir 26 gadi un kopš 16 gadu vecuma manī iekšā sēdēja tas klusais panks-līdz man pirms apmēram pus gada pieriebās tēlot labiņo un noliku visus uz pakaļas!

Tagad man ir koši zaļi mati,pīrsingi un drīz taps arī pirmais tetovējums...un lai cilvēki saka ko grib-beidzot esmu laimīga un pilnībā ar sevi apmierināta un beidzot man patīk tas ko redzu spogulī!

P.S. Esmu precējusies un ģimenē aug arī bērniņš!

Apkārtējo domas man-tā maigi izsakoties ir pie pakaļas!

2 0 atbildēt

Pirms gadiem pamatskolā mani apsmēja. Centos mainīties, iekļauies tajā sabiedrībā. Jēgas nekādas, pie tam pieriebās. Nespēju klasuīties tos tukšos pop sūdus. Nospļāvos. Pievērsos gotiskajam stilam, man patīk. Nu ir pagājis laiks. Melnā uz skolu vairs neeju, abģērbu piemeklēju skatoties no praktiskās puses. Man uzspļaut uz tiem skolas idiotiem.

2 0 atbildēt
Skatījos tikai uz bildītēm emotion
1 0 atbildēt

Šie padomi der tikai radošām personībām. Es nogalināju tīšuprāt radošumu, sapņus par to, ka es būšu DJ, vai hiphopa izpildītājs, bet es neteiktu, ka tas man kādā veidā ir traucējis. Protams, mana dvēsele prasa hiphopu, to arī klausos, un rakstu arī rīmes. Taču, ir arī profesionālā karjera, kurā ir jāatiecas ar nopietību pret darbu un jābūt oficālam. Savukārt, ja gribi ko apgūt- droši, maziem solīšiem(Vai pārslogojot sevi kā es- darbaholiķis), var iet uz mērķi, kuru vēlies, un kad ieies, sapratīsi, ka būtībā nebija jēgas kam nelietderīgam- t.i. kam vajag motivāciju, tas meklē iedevesmojošus tekstus, bet kad motivācija vairs nav vajadzīga, tad var maziem soļiem, katru dienu iet uz mēŗki, jo jau zini, ko vēlies sasniegt. Un labāk vienu mērķi pabeidz, sāc citu. Nevis iesākt 1000 lietas, un pabeigt labi, ja vienu. Piemēram, ejot uz mēŗķi vairs neatlika laika facebook, un neredzēju jēgu skatīties kautkādas blēņas, lasīt bezjēdzīgas ziņas utt. Spokos arī šad tad ieeju, bet vairāk, lai atpūstos, un smadzenes nebūtu overload stadijā, un spētu mācīties ko jaunu. Kā jau saprati- ieteikums atrast to, par ko vēlies kļūt, ko darīt, un uz to arī iet, secīgi pilveidojot prasmes un zināšanas. emotion

1 0 atbildēt