local-stats-pixel fb-conv-api

Vai iepazīšanās internetā ir paredzēta neveiksminiekiem?20

Kādreiz pašos pirmsākumos iepazīšanās caur internetu bija ļoti apkaunojoša, jo valdīja uzskats, ka internets ir viena vienīga pornogrāfija, kas paredzēta perversiem un izvirtušiem cilvēkiem.

Cilvēku uzskati bija ļoti noraidoši pret iepazīšanos internetā, jo tika uzskatīts, ka tas ir paredzēts tikai un vienīgi neveiksminiekiem. Mūsdienās cilvēki gandrīz visu savu laiku pavada internetā. Arī jauni draugi tiek iegūti internetā. Visa dzīve ir ap un par internetu. Pēc statistikas 1 no 5 cilvēkiem savu otro pusīti atrod ar interneta starpniecību.

Reklāma
438 10 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 20

0/2000

Kāda starpība kādā vidē iepazīstas? Drīzāk tieši netā var iepazīt patieso cilvēku, nevis klubņikā, kur visi aizlējuši acis..

33 0 atbildēt
Agrāk cilvēki negribēja, lai interneta cilvēki viņus atrod dzīvē, tagad daudz negrib, lai cilvēki atrod viņus internetā.
19 0 atbildēt

Es reiz iepazinos internetā, bet viņa neatnāca. emotion Tā vietā atnāca kaut kāds čalis un uzmācīgi uz mani skatījās, deva rozi, bet es aizbēgu. emotion No tās reizes es neesmu centies izveidot kādu kontaktu ar citiem cilvēkiem no interneta... 

22 3 atbildēt

Still labāk iepazīties dzīvē.

11 0 atbildēt

mierīgi var iepazīties netā, protams,ja esi gudrs emotion uzreiz jau uz randiņu nav jāskrien,vajag ievākt informāciju un tad izdomāt vai ir vērts tikties emotion man pieredze nav bijusi slikta... emotion

11 0 atbildēt

Vienīgā problēma iepazīstoties internetā ir tā, ka iespējams tava topošā otra pusīte dzīvo 200km no tevis..  emotion

Un protams, ka otrpus monitoram var sēdēt arī lācis... ne jau tas, kuram garšo medus..  emotion

11 1 atbildēt

Nezinu par cik seniem pirmsākumiem autors domā, bet LV internets tā normāli izplatīties sākā kaut kur 1999-2000 gados un es ar savu vīru tur  iepazinos 2000šajā. Tiesa, ne iepazīšanās portālā. Un ne ar mērķi uzsākt attiecības, vnk gribējās pēc darba kādu alu ar sakarīgu cilvēku ieraut. Tā i pēc tā vakara vienu apprecēju a otrs bija vedējtēvs mūsu kāzās (vīrs toreiz atvilka līdzi draugu gadījumam, ja es izrādos baiss un garlaicīgs krokodils). I neko, jau tolaik visi uz to skatījās normāli. Tolaik vispār bija populāri tikties dzīvē ar tīklā satiktiem cilvēkiem vnk tāpat, ietusēt. Nebūtu interneta, es savu vīru droši vien nekad nebūtu satikusi, jo mūsu ceļiem pat nebija kur krustoties, mēs dzīvojām dažādās pilsētās. Tā, ka, manuprāt tas ir forši, ka internets saved kopā cilvēkus, kuriem savādāk nebūtu lemts tikties.

7 0 atbildēt

Interneta vai dzīvē... Šķiet ,ka tas vairs nav svarīgi, kur atrast otru pusīti. Galvenai ir vispār tādu atrast emotion

Tāpēc turpinam meklēt emotion

6 0 atbildēt

Es ar savu meiteni arī iepazinos internetā.. jau vairākus gadus dzīvojam kopā un ir mazulis.. Tā kā, nav jau tik slikti, dažreiz var arī paveikties

4 0 atbildēt
Pats atradu sievu iepazīšanās portālā, jau 4 gadi kā sam precējušies. Tā kā daudz strādāju un netusēju tad internets bija ideāla vieta kur meklēt nerūsējošā sievieti ar kuru varētu veidot ģimeni.
2 0 atbildēt

Es dodu priekšroku reālajai dzīvei, bet ja galīgi nav kur iet, ar ko un kur tusēt, tad kāpēc ne. Var mēģināt arī virtuālajā pasaulē ko atrast. Kaut kā jau pie tām meičām jātiek gultiņā.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt