local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ Uģis Kuģis gultā iemet savu jaunāko dēlu. Ļaudis nepaliek atbildi parādā9

62 0

Sociālajos tīklos šodien, 14. septembrī, strauji izplatās video, kurā redzams fragments no pašmāju televīzijas šova «Ģimene burkā», kurā redzama vēdiskā filozofa Uģa Kuģa ģimene un pats filozofs.

Publiskotais video fragments ir no raidījuma «Ģimene burkā» jaunās sezonas otrās sērijas. Sižetā ir vērojams, kā ģimene iekārto istabu - vecākais dēls Tamals Krišna nolemj turpmāk nakšņot pie tēta.

Uģis atzīst, ka viņam ir grūti pieņemt domu, ka turpmāk istaba būs jādala ar dēlu, turklāt vecākais dēls nepiekāpīgi pieprasa nolikt savu gultu tēvam neērtā vietā.

Brīdī, kad vecākais dēls «parāda savu raksturu», redzams, ka Uģis rokās paņem jaunāko dēlēnu un ar seju pa priekšu iesviež viņu gultā, pāris centimetru no sienas. Bērnu mamma un Uģa Kuģa sieva Linda turpat sēž un noskatās uz notikušo. Dēls sāk raudāt, un Uģis saka: «Kas atkal tev slikti ir?», uz ko Linda atbild, ka «viņš nobijās». Tikmēr vecākais dēls vēro situāciju no malas.

Sociālajā tīklā «X» ļaudis pauž arī savu sašutumu par video fragmentā redzēto:

 
 
 
 
 
 
62 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Un tas "varoņdarbs" uzreiz bija internetā jāliek - kas, viņam uzmanības trūkums?!

13 0 atbildēt

Ko tu uzmanības bada gadījumā neizdarīsi!!!

5 0 atbildēt

Par ko jūs te brīnaties un šausminaties???

Vai kāds vesals un normāls cilvēks to Uģi Vraku kādreiz ir uzskatījis vispār par pieskaitāmu personu? Viņš tak sen bija jāārstē. Pilna pasaule visādu šitāju jampampiņu. Senāk tādus izolēja, tagad, redz, visiem tiesības. Nu tad arī nebrīnaties, tādu izdarību būs aizvien vairāk.

https://media.tenor.com/2XSaetcJP1kAAAAd/stupid-stupid-tapping-head.gif

5 2 atbildēt

Visi tik jūtigi wtf,bērnam viss ok,iemeta viņu gultā,ne jau pret sienu 🤣nu un?

3 1 atbildēt