local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10 politiķu frāzes, pēc kurām atpazīt melus vai muļķības5

49 0

Latvija ir unikāla valsts ar unikāliem vēlētājiem, kuri nevienam netic, kuri uzskata, ka visi zog un melo, bet ar visu samierinās un balso par tiem pašiem zagļiem, blēžiem un laupītājiem. Patiesība, kā parasti, ir kaut kur pa vidu. Tuvojoties kārtējām vēlēšanām, piedāvājam populārākās frāzes, pēc kurām atpazīt, kurš no blēžiem tieši šobrīd blefo, negrib vai nemāk kaut ko līdz galam pastāstīt.

Tatad subjektīvs Latvijas politiķu teikto aizdomīgāko frāžu TOP10. Dzirdot jebkuru no šīm frāzēm, droši tālāk neklausieties un aizmirstiet par šo personu nākamajās vēlēšanās.

49 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

1. Pirmšķietami Tev varētu arī piekrist. Tad sāc domāt nedaudz plašāk un tad nonāc pie secinājuma, ka nauda ir tik cik ir. Tomēr…. Taisnība, ka vienmēr var atrast resursus kur pasmelties, lai realizētu vienu vai otru ideju, bet tas viss maksā. Tas maksā naudu, laiku (darba stundas) un cilvēkresursus, bet tas viss nozīmē tikai to, ka kādai citai nozarei kaut kā pietrūks (ne vienmēr naudas, varbūt pietrūks cilvēkresursu vai valsts iestāžu veltītā darba laika viņu nozarei). Tātad resursu ir tik, cik ir.

2. Šis gan Tev absolūti kļūdains un aplams secinājums. Patiesībā ir tieši otrādi. Lielākie meļi un muldētāji ir tie, kas uzreiz sniedz izsmeļošu atbildi. Tikai viņu izsmeļošā atbilde nav par tēmu vai žurnālista uzdoto jautājumu. tiesa, žurnālisti lielākoties ir pietiekami neinformēti par attiecīgo tēmu, ka nemaz nepamana kā tiek “atšūti”. Ja politiķis saka “Es varēšu komentēt šo situāciju, kad būšu iepazinies ar visiem materiāliem” tad ir kaut kāda cerība, ka sniegs patiesu atbildi. (protams laiku var arī izmantot, lai atrastu veidu kā izgrozīties.

Naiva ir tava doma, ka “ir vienkārši jāpasaka taisnība, jo taisnība nav jāsagatavo” ierēdņa un politiķa ikdiena sastāv no 101 sarežģīta jautājuma un ja kāds žurnālists paprasa par mēnesi veciem notikumiem, nav iespējams precīzi atcerēties ko kurš tajā dienā teica vai darīja, vai kas ierosināja attiecīgās izmaiņas. Piedevām jautājumi mēdz būt sarežģīti un politiķim vnk nav izpratnes par attiecīgo jautājumu un vajadzīgs laiks lai iepazītos ar tematu.  

3. Taisnība. Vai nu rīkojies atbilstoši savam viedoklim vai arī ieturi partijas kursu, kas nav nosodāma bet politiski atbildīga nobrieduša cilvēka rīcība. Bet uz abiem krēsliem nesēdi…..

4. Arī taisnība. Meli sākas jau pie vārda “vienīgais”

5. Tas parāda nekompetenci, nevis to vai politiķis melo

6. Nav meli. Nekļūdās jau tikai tas, kurš neko nedara. Kaut gan poltiķiem nevajadzētu meklēt attaisnojumus savai rīcībai. Ja kļūdījies – slikts vadītājs

7. 50 uz 50

8. taisnība. Ar šo tiek maskēti meli. Un pat ja tas ir poltisks pasūtījums? Tas nedrīkst būt par attaisnojumu demokrātiskā valstī….

9. īsti nesaprotu, ko gribēji pateikt

10. pārspīlēti, bet nav melots

Kopsavilkums

No 10 piemēriem 3,5 būtu par meliem

2 1 atbildēt

Forši! +++

0 0 atbildēt

Politiķiem izdomu nevajag pielietot, jo visu laiku var drillēt jau sen novazātas frāzes.

0 0 atbildēt

interesants raksts emotion

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt