local-stats-pixel fb-conv-api

Svarīgākais noslēpums, iegādājoties lidmašīnas biļeti11

428 3

Vairākums cilvēku vēlas apceļot pasauli, bet ir viena liela problēma, kas mūs aptur - biļešu cenas. Ja pie biļetes pievieno bagāžas cenu, vietas rezervāciju, sanāk pamatīga summiņa. Un tad visi tavi sapņi par ceļošanu ir izzuduši, skumjā vivus.lv un smscredit aizdevumu lietus mākonī.

Ja tu vēlies aizbraukt un pavadīt savu atvaļinājumu kādā tālā pludmalē, ir veids, kā to izdarīt, nenonullējot visus savus pensiju krājumus. Šis triks tev iemācīs nopirkt lidmašīnas biļeti par pēc iespējas zemāku cenu.

Reklāma
Reklāma
428 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
Neesmu nekad vel ar lidmašīnu lidojis...emotion
14 0 atbildēt

šitas izskatās pēc kautkādas amerikāņu ceļojumu kompānijas mārketinga raksta. Nekas no tā visa nedarbosies ne Latvijā ne citur Eiropā. Šeit vislētākās biļetes var dabūt pērkot pa tiešo no aviokompānijas pašam vnk skatoties cik kas maksā un neklausoties ko vaukšķ visādi aviobiļešu aģenti un  starpnieki, kas uzvārās pārdodot visu ar uzcenojumu   emotion  

7 1 atbildēt
Es personīgi nopērku biļetes jau kādu mēnesi pirms paredzētā lidojuma , un cena ir tik maza ,kad pat latvijā strādājošais ,kurš pelna minimālo algu , var neuztraukties par naudas izzušanu visumā.
5 0 atbildēt
15:00 pēc A-Eiropas laika 100% nav 22:00 pēc Latvijas laika, jo Latvija ir A-Eiropā. Tas ir Amerikas austrumkrasta laiks ko tu domā.
4 1 atbildēt

Es plānoju savus ceļojumus laikus. 8 mēnešus pirms brauciena es sāku monitorēt cenas un apmēram 6 mēnešus pirms brauciena es dabūnu labāko cenu.

1 0 atbildēt
Ieteikums : rakstu var nelasīt, vienkārši notin lejā uz komentāriem, te var izlasīt daudz lietderīgākus faktus.
3 2 atbildēt

es uz Gruziju nopirku bileti par 20 eirikiem emotionDD  

1 0 atbildēt
Lielākais noslēpums atrodas cilvēku sirdīs. Dzeja mums palīdz atklāt šo noslēpumu.
4 4 atbildēt

Viss ir ļoti jauki, ja tas ir tiešais reiss. Līdzko ir viena vai pat divas pārsēšanās, tā visa šitā akcijas cenu "makšķerēšana" pārvēršas, maigi izsakoties, murgā emotion Man parasti tas beidzas ar to, ka beigu beigās izvēlos pirmo sakarīgāko piedāvājumu ar pieņemamu pārsēšanās intervālu. Labāk samaksāju 100 eur vairāk, bet netērēju veselu dienu no atvaļinājuma nīkstot lidostas tranzīta zonā emotion

0 0 atbildēt

peerkiet wizzair loti leeti

0 1 atbildēt