local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku jaunains dizains kaitē pašam portālam15

172 1

Čau lielie un mazie spoki. Šodien, ienākot portālā, uzsmaidīju, jo administratori nestāv uz vietas un atjaunoja portāla dizainu. BET, ar jauno dizainu pazuda pāris portāla sadaļas un tas būtiski kaitē portālam.

Šajā gadījumā, zaudētāji ir gan portāla īpašnieki, gan rakstu autori, gan rakstu lasītāji.

172 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Kad jaunā versija vēl bija testa režīmā, es sūdzējos, ka trūkst `nedēļas`, `mēneša`, `gada`, `spoki iesaka` kategorijas augšpusē, jo pati tur regulāri ielūkojos. Esmu bēdīga, ka to nemainīja.

10 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu,ka šo sadaļu likvidēšana ir mīnuss. Izmantoju regulāri.

8 0 atbildēt
Bet mobilajā versijā tās sadaļas ir
5 0 atbildēt

kā jau parasti, vecais vislabākais.emotion

3 0 atbildēt
Tiesa man patīk jaunais atjaunojums. Izskats daudz labāks nekā iepriekš un ērta darbošanās gan mobilajā gan datorā. Par to man ir prieks. Tagad par slikto. Taisnība tur pietrūkst veco labo rakstu vietas. Nedēļas, mēneša utt. Gribētu to jo bieži gāju skatīties.
4 2 atbildēt

Pats arī skatījos tajās sadaļās, cerams ka uzliks atpakaļ!

4 2 atbildēt

vai raksta autoram ir zināma statistika, cik uz viņām tika klikots? emotion

gan jau pieliks kaut kur, ja būs liels pieprasījums. iespējams, sānu menu.

2 1 atbildēt
Mobilajā versijā pluss, ka var balsot par komentāriem. Tiesa gan, vēl pietrūkst sadaļas, kur redzu savu rakstu, plusu skaitu - balsojumi.
1 0 atbildēt

Ir  kreisajā stūrī pie Populārais!

0 0 atbildēt

Tagad ir vēl labāk! emotion

0 0 atbildēt

Vajadzētu Spoki.lv administratoriem izdarīt tā, kad domā uzlikt portālam jaunu dizainu, lai uzliek balsošanu kuri ir par jauno dizainu un kuri pret. Varbūt arī varētu uzlikt tādu opciju, ka varētu nomainīt dizainu portālam.🤔

0 0 atbildēt

Kkā pox.j Te tpt ar katru dienu paliek ar vien gaļimāk.čatā vnm vieni un tie paši mūļi,tpc vairs neapmeklēju,ielikto rakstu daudzums dienā palicis mazāks,nemaz nerunājot par saturu.No tiem 100 rakstiem varbūt 5it jēdzīgi.Reklāmas arī piebāztas kā draugos,pārspīlēti kas krīt uz nerviem.Vot tev pi.tais tvnet.

5 9 atbildēt