local-stats-pixel fb-conv-api

Skatītāji atzinīgi novērtē unikālo un iespaidīgo strūklaku šovu Rīgas cirkā6

35 2

Uguns, ūdens un gaismas maģija - Rīgas cirkā skatītājus jau kādu laiku priecē krāšņais un aizraujošais gigantisko strūklaku šovs, kas Latvijā vērojams pirmo reizi. Modernas gaismas, skaistas mūzikas pavadījums un 700 dažādas formas un dažādu izmēru strūklakas veido maģisku un fantastisku atmosfēru, ko papildina akrobātu, klaunu un dzīvnieku šovs.

Kā norāda Rīgas cirka direktore Lolita Lipinska, šāds šovs Latvijā vērojams pirmo reizi. Lai panāktu vēlamo efektu, cirka manēžā ierīkots baseins ar mainīgu skatuves virsmu, virs kuras mirdz 700 dažādas formas un dažādu izmēru strūklakas, kuras paceļas līdz pat 12 metru augstumam. "Jauno programmu var salīdzināt ar ceļojumu fantāzijas pasaulē - priekšnesumi ir piepildīti ar gaismu, mūzikas un ūdens fantāziju. Izrāde priecē ikvienu cirka apmeklētāju, galvenokārt, tāpēc, ka tajā valda dažādība - akrobāti demonstrē elpu aizraujošus priekšnesumus, neiztikt arī bez tradicionālām vērtībām - dzīvniekiem, tostarp kaķiem, suņiem, pērtiķiem un lāčiem, papildus tam Rīgas cirkā atgriezies arī ekstrenciskais un jautrais klaunu duets "Dolly un Domino", kas pēdējo reizi Latvijā viesojās 2008. gadā - to visu ieskauj brīnišķīga atmosfēra, ko nodrošina oriģinālas konstrukcijas," stāsta Rīgas cirka direktore.

Iespaidīgo šovu programmu atzinīgi novērtē arī skatītāji, tostarp skolotāja Valentīna, kas izrādi apmeklējusi kopā ar mazdēlu. "Rīgas cirka jaunā programma pārsteidz ar vēl nebijušu šovu un dažādību - prieks, ka programma ir sabalansēta gan ar akrobātu priekšnesumiem, gan dzīvnieku uzstāšanos. Vislielāko iespaidu viennozīmīgi atstāja strūklakas, kas šļācās no zemes līdz pat pašam kupolam. Savukārt mazdēlam visvairāk patika dažādais dzīvnieku šovs. Uz skatuves valda aizraujoša atmosfēra, kas neaizmirstamas emocijas dāvā kā pieaugušajiem, tā arī bērniem," norāda cirka izrādes apmeklētāja Valentīna.

Gigantisko strūklaku šovs jāredz ikvienam cirka apmeklētājam - tā ir vēl Latvijā nebijusi iespēja uz vienas skatuves skatīt aizraujošākos akrobātu, dzīvnieku, gaismas, ūdens un uguns šovus. Uz skatuves valdīs gan prieks, gan smiekli, būs vērojams īsts lietus un peldošs kuģis. Pateicoties īpašajai atmosfērai, cirka izrāde vēl ilgi paliks atmiņā. Nepalaid garām iespēju apmeklēt izrādi, kuru Minskā vien noskatījušies vairāk kā 100 tūkstoši skatītāju. Izrāde Rīgas cirkā skatāma vēl tikai līdz 6.decembrim.



35 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Biju uz šo šovu. Bija interesanti arī dzīvnieku priekšnesumi, bet ja padomā par to kā tos dzīvnieciņus tur moka, tas vairs neliekas tik jautri... emotion
4 1 atbildēt

sakars strūklakām un dzīvniekiem?

2 0 atbildēt

Berniem cirks bez dzivniekiem nebus interesants.

4 2 atbildēt
Es arī biju uz šo. Bija kaut kas labs, bija arī kaut kas švaks, bet kad tas lācis un kaķi un suņus redzot tādus var redzēt ka dzīvnieciņi ir ļoti ļoti nelaimīgi, tiešām žēl ka viņus tur moca
1 1 atbildēt

Mīļie cilvēki komentāros, tad kad jūs uzmaucat saviem mīluļiem kādas lupatas un turot gaisā aiz astes, uzņemat selfijus, tā arī ir mocīšana.

0 1 atbildēt