local-stats-pixel fb-conv-api

Šīs sievietes haskijs atklāja viņas vēzi trīs reizes!14

226 0

"Esmu parādā dzīvību savam sunim. Viņa ir īstākā dieva dāvana. Viņa nekad nav kļūdījusies" Tā teica Stefānija Herfela par savu suni Sierru. Par cik suns ir noteicis viņas vēzi trīs reizi, tam ir grūti nepiekrist.

226 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Interesanti  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai dzīvnieki var izglābt dzīvību cilvēkam?

Cits variants: Suns savu saimnieku noteikti var izglābt, labvēlīgos apstākļos citi dzīvnieki arī var.

0 0 atbildēt

It kā mēs visi esam dzīvnieki  emotion 

0 0 atbildēt

tas nav nekāds pārsteigums, jo dzīvniekiem ir daudz labāka oža nekā cilvēkam.

jebkuras anomālijas gadījumā, arī vēža gadījuma organismā izmainās asins ķīmiskais sastāvs, un plaušās, kad asinis atdod CO2 un saņem jaunu O2 porciju, pie izelpas nāk ārā specifisks smačoks, kuru cilvēki maz jūt, bet dzīvnieki ļoti labi sajūt. Cik zinu, šobrīd ir suņi, kas spēj saost iekšējo orgānu vēžus no izelpas, atsevišķos gadījumos arī caur sviedriem, jo baktērijas reaģē uz izmaiņām asins sastāvā. 

Lai būtu skaidrāk, vēža šūnām ir specifisks proteīns, kā arī vēža šūnas ir jāapasiņo spēcīgāk nekā parastās šūnas, tāpēc mainās asins ķīmiskais sastāvs, jo asinīs ir gan vielas, kas mēģina nokillot vēža šūnas, gan arī speciāli proteīni, kurus izdala vēža šūnas.

0 0 atbildēt

tam sunim tās bābas dzīvība vienaldzīga--tam lopam interesē paša labklājība ..ja tā vecene nosprāgtu ar šo vēzi ,tad šis lops būtu uz ielas  vai patversmē..haskiji ir diezgan nejauki radījumi..un pastulbi

1 8 atbildēt