local-stats-pixel fb-conv-api

PLASTISKĀ ĶIRUĢIJA ,es gribu līdzināties ...18

Sveiki spoki !

Šajā rakstā es jums parādīšu 8 piemērus ,kad cilvēki savā veidā ir slimi ar plastisko ķirurģiju.

Pirms sāku rakstīt rakstu ,gribēju pateikt ,ka mana nostāja šajā jautājumā ir ,ka ja cilvēkam ir kādas rētas vai arī viņš ir cietis kādā negadījumā ,tad es esmu par plastisko ķirurģiju ,bet ja tā tiek izmantota ,lai kādam līdzinātos , tad man personīgi tas liekas stulbi.

Reklāma
Reklāma
681 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

Es atbalstu plastisko ķirurģiju, ja cilvēks tiešām izskatās kroplīgs, un vēlas izskatīties normāls. Bet tādām iedomīgām kucēm, kuras grib izskatīties kā bārbijas, vajadzētu kārtīgu pļauku iesist.

67 0 atbildēt
1.-krānu vajag amputēt,tad būs kens:D
39 0 atbildēt

4. - Paši taču redzat, ka meitene izskatās vizuāli labāk un droši vien, ka viņa pati ir apmierināta un iespējams, ka pretējais dzimums arī pievērš vairāk uzmanības, nekā pirms operācijas. Pats uzskatu, ka katra cilvēka izvēlē ir tas, kā vinš grib izskatīties un ko viņš tā labā dara. Cilvēka ķermenis katram ir individuāls templis, kurā nevienam citam, kā vien viņam pašam ir teikšana par to, kā izskatīsies viņa templis un ko viņš dara tajā. Ja ir kāda problēma vai neglītums izskatā, tad labāk problēmu ir atdalīt, bet nevis likt šuvi pie šuves un pārklāt asiņojošās brūces ar plāksteriem un marlēm. Katrs pats lemj savu dzīvi un katrs PATS lauž savu ceļu uz laimi, kā viņš to dara vai ar kādām metodēm, tā jau vairs nav mūsu darīšana un ne mums jaukties pa vidam. Galvenais lai cilvēks pats ir laimīgs. Neciešu tādus cilvēkus, kā Tu - mūždien jaucās citu dzīvēs, spriež par citiem un tiesā citus. Ne tu ej cauri viņu dzīvēm, ne tu lauz viņu dzīves ceļus un ne tev spriest par viņu lēmumiem...

21 0 atbildēt

sieviete kura grib izskatīties pēc vīrieša kurš izskatās pēc sievietes emotion

4 0 atbildēt

Pasaule iet sviestā ..

3 0 atbildēt

"Tiesa gan par laimi šoreiz ķirurgs nedomāja par peļņu ,tāpēc nemaz nepiekrita operācijai ,jo uzskatīja ka sieviete ir garīgi slima."

Žēl, ka šis neienāca prātā ķirurgiem, kuri operēja šos pārējos cilvēkus.

2 0 atbildēt

tam pe***am 1.ajā bildē tak ir ciči :D

1 0 atbildēt

fu bled

0 0 atbildēt

Teret naudu, liekot silikona presi, cmoon.emotion 120 stukas!? Nja...

0 0 atbildēt

2.Vel vairāk čalis sevi par meiteni pataisījis emotion

0 0 atbildēt

1.bildē čalis izskatās pēc Rozas Līgavaiņa no Titanika. :D

0 0 atbildēt

trakā pasauleemotion

2 3 atbildēt

Bladāc,kur šitādi tizli cilvēki rodas emotion

2 3 atbildēt