local-stats-pixel fb-conv-api

Nedēļas horoskopi3

13 3

Nedēļas horoskops: 11. augusts - 17. augusts MEŽĀZIS

Lielāko daļu nedēļas būsi noskaņots ļoti saimnieciski, tāpēc ieviesīsi ne vienu vien pārmaiņu gan darbā, gan mājās. Arī tie Mežāži, kuri darbojas mākslas lauciņā, visu centīsies realizēt ļoti kārtīgi un sistemātiski. Darba lietās šāda nostāja būs īsti vietā, bet privātajā dzīvē būs grūtāk racionalizēt attiecībās notiekošo. Mīlas frontē centies vairāk ļauties notikumu gaitai, baudīt mirkli, nevis veidot tā saucamos piecgades plānus.

Nedēļas horoskops: 11. augusts - 17. augusts ZIVIS

Centies apzināties galvenās prioritātes, nejauc svarīgās lietas ar nenozīmīgākām. Sirds lietās nekļūsti pārlieku pielaidīgs, citādi partneris var sākt kāpt tev uz galvas. Tieši spēja panākt balansu starp tavām un mīļotā vēlmēm padarīs attiecības noturīgākas un pilnīgākas. Darba jomā turpināsi iesāktās lietas, meklēsi iespējas paplašināt esošās sadarbības. Šī nedēļa veiksmīgāka tiem Zivs zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar izklaides biznesu, mākslu un tirdzniecību.

Nedēļas horoskops: 11. augusts - 17. augusts VĒRSIS

Pret cilvēkiem izturies ar lielāku cieņu, jo tad arī viņi pret tevi būs atvērti un atsaucīgi. Tavs smaids un sirsnība atvērs daudzas sirdis. Nedēļas vidū būsi pats labestības iemiesojums. Uzlabosies arī tavas analītiskās dotības, proti, ātri spēsi atšķirt labo no ļaunā, tādējādi izvairīties no liekiem sarūgtinājumiem. Nedēļas nogalē droši vari doties tālākā braucienā vai arī noorganizēt nelielu ballīti pie sevis mājās.

Nedēļas horoskops: 11. augusts - 17. augusts VĒZIS

Ja vien ticēsi sev un būsi maķenīt enerģiskāks, spēsi paveikt gandrīz neiespējamo! Pateicoties savai intuīcijai un apķērībai, spēsi izmantot likteņa radītās iespējas, tādējādi uzlabojot savu materiālo stāvokli. Šonedēļ aktuāli būs ne tikai darba, bet arī privātās dzīves jautājumi. Kādam Vēzim tas var nozīmēt stāšanos laulībā, citam ģimenes pieauguma plānošanu. Saskarsmē ar mīļoto valdīs patīkama sapratne.

Nedēļas horoskops: 11. augusts - 17. augusts JAUNAVA

Jo skaidrāk apzināsies, ka nav vērts tērēt laiku, lai kādam pierādītu savu taisnību, jo ātrāk sāksi veltīt uzmanību patiesi svarīgām lietām. Saskarsmē ar apkārtējiem centies būt diplomātiskāks, atturēties no liekiem asumiem. Naudas lietas labāk kārtot trešdien vai ceturtdien. Savukārt pārējo laiku vari veltīt jaunu zināšanu apguvei, kontaktu dibināšanai un privāto attiecību jautājumu skaidrošanai.

Nedēļas horoskops: 11. augusts - 17. augusts SKORPIONS

Tevī modīsies izteikta godkāre, kura mudinās visādi apliecināt sevi gan profesionālajā, gan privātajā jomā. Būsi neatlaidīgs un patiesi enerģisks. Ja nekritīsi galējībās, vajadzīgajā brīdī mācēsi “piebremzēt”, tu nenoliedzami gūsi kārotos panākumus. Šonedēļ lieti noderēs tev piemītošās psihologa dotības. Spēja orientēties cilvēkos, saskatīt līdzgaitnieku patiesos nodomus var izrādīties pat ļoti nozīmīga ikdienas gaitās. Nav izslēgts, tev uzradīsies slepens pielūdzējs.

Nedēļas horoskops: 11. augusts - 17. augusts ŪDENSVĪRS

Pirms kādam ko stāsti, pārliecinies, ka tavā rīcībā esošā informācija ir korekta, citādi vari iemantot pļāpas slavu. Nedēļas sākumā zvaigznes iesaka atturēties no lietišķu jautājumu risināšanas, šis brīdis vairāk piemērots radošām lietām. Savukārt, sākot no ceturtdienas, esi piesardzīgāks pie auto stūres, kā arī neļaujies sakāpinātām emocijām, sarunājoties ar mājiniekiem. Nedēļas nogalē ieteicama atpūta mājīgā atmosfērā, skaļi masu pasākumi šoreiz nebūs domāti tev.

13 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Esmu skorpions un ceru ka par pielūdzēju tiešām būs taisnība!  emotion 

0 0 atbildēt