local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenes, kas uzskata sevi par sievietēm...29

162 7

Sveiki, ceru, ka virsraksts lika jums ienākt un izlasīt, ko gan īsti vēlos teikt. Jūs visi noteikti pazīstat, vai zināt kādu meiteni, kas uzvedas kā 30 gadīga sieviete(un viņai tā īsti nemaz nesanāk). Tādi ir arī puiši, taču tie īpašie gadījumi ir daudz mazāk, tāpēc šoreiz parunāsim par meitenēm. Ir pat daudz youtube video, ar to, kā cilvēki cenšas uzminēt, kāds ir meitenes vecums. Ir daudz rakstu, fotogrāfiju un video, par šādiem gadījumiem. Šeit apkopošu pāris lietas, par šādām meitenēm. Katrs ir izteicis savas domas, arī šoreiz es pastāstīšu savas.

emotion

162 7 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000
Tas moments kad 1 septembrī tu ej uz skolu ar savu bērnu! Viņš 1 klasīte un tu 12! 😂😂😂
30 0 atbildēt
Šis te jau ir pārspīlēti.
6 0 atbildēt

Ko nozīmē "daudzas" gandrīz pie katras bildes? Daudzas nav objektīva mērvienība. 12 gados dzemdējušas, piedevām kuras par to liek youtube video ir cik? 10? 100? 1000? Pat ja pēdējais cipars, no kopējā planētas iedzīvotāju skaita tas ir kāds %? P.S. Vienkārši piebilde - cilvēces vēstures gaitā ļoti daudzām tautām 12-13 gados meitenes tika izdotas pie vīra. Tas nav nekāds mūsdienu izdomājums. Par to vai tas ir pareizi vai nē - tas jau cits jautājums. 

5 0 atbildēt

patiesībā šīs tīnes jeb bērni pašas domā ,ka uzvedas kā 30-gadnieces .lai gan no malas uzreiz redzams ,ka bērnu uzvedība  un kaprīzes lien pa visām spraugām..tizls skats ,ka tādas bērnu kakas tēlo pieaugušās..un viena daļa no tām vēl celkas.. 30 .gados !!!!!???  Pat pi*pi vēl mutē nav turējušas !! 30.gados !???? h a  ...

4 0 atbildēt

Meitenes valkā krāsainas necaurspīdīgās zeķubikses, bet sievietes valkā zeķturus.

4 0 atbildēt
Tad jau laika es neskaitos sieviete.😂😂😂 Un tas ka viņas visas to dara nenozīmē ka viņas ir kļuvušas par sievietēm.. Labāk paskaidor vārdu sieviete.
3 0 atbildēt
Kur tad botokss?
3 0 atbildēt
Nav brīnums ka 18 gados izskatās kā 40 gadus vecas emotion
3 0 atbildēt
Kad sanāk tad sanāk dzemdēt. Pēc 25 vīru atrast būs daudz grūtāk kā 16-20 gados. Un vienkārši sakot- nenosodi kā dzīvo citi, lai dzīvo kā dzīvo, kāda tev starpība, domā par savu dzīvi labāk.
3 0 atbildēt
Un, ko 12 gadīgam vecim darīt?emotion Iet pa ielu ar alus pudeli rokās un koļīt žubītes?emotion
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Eh
2 0 atbildēt

Ir arī meitenes kuras pusaudža vecumā domā kā sievietes. Bet tas katrai meitenei ir atšķirīgi.

2 0 atbildēt

30-gadnieces pi*ās,bet šie bērni ,kuri uzskata sevi par baigām  krutām pat pi*pi vēl mutē nav turējušas ..staigā kaut ko tēlodamas ,iedomāja snzin ko no sevis ..un ja tāda maita ,izskatīdamās pēc 18 ..gadnieces uzprasās un tad sāk bļaut ,ka tai nodarīts pāri--tad pati vien vainīga..pēc būtības...

1 0 atbildēt

 emotion  emotion Kā naglai uz galvas. emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nu ko varu pateikt, ka Pasaule jau jūk prātā aizvien trakāk ar mūsdienu debīlismu kas te notiek! Tagad ir jauna telefona programma "TikTok". Ja tur paskatītos kā tur sīkās 1.klasniecu beibes uzvedās, tad tur ko citu runātu. 1.klasnieces rāda savus videoklipus, ka viņas raud dēļ tā, ka vecāki viņai nenopērk labo kruto aifonu, un pietam viņus arī apsaukā savus vecākus. Tad tur notiek iemīlēšanas variants, ka mīl to savu mazo robotnieku jauno čali. Tad tur krāsojas, un kruto mētā par saviem nagiem. Es jau sāku domāt, ka līdz 2030.gadam, būs bailīgi, ka mani vai citus pilngadīgos tie skuķi neizvaros?

0 0 atbildēt

kāds bija iegājis mājas lapā dhgate.com no 5.varianta ( attēla 0.

0 0 atbildēt
Atliek vien piebilst ka sis turpina seriju - "MANOS LAIKOS TA NEBIJA" berni dara daudz trakakas lietas musdienas, un es pats ar nebiju paraugberns lai ari vecaki ta veljoprojam doma, galvenais ka majas paaradas sveiks un vesels. Tagad pasam ir berni un nu nakas vienkarsi daudzas lietas pienemt. Ja nu vienigais nevelies lai berns ir izstumtais...tas pats ar telefoniem,hobijiem,facebookiem,instagramiem utml...
2 2 atbildēt

 emotion Labs raksts

1 1 atbildēt