local-stats-pixel fb-conv-api

Kautiņš klasiskās mūzikas koncertā Malmo (Zviedrijā)16

203 0

Tas, ka notiek kāds kautiņš mūzikas festivālā, rokkoncertā vai zaļumballē, ir diezgan ikdienišķa parādība un ar to nevienu pārsteigt nevar. Taču kautiņš klasiskās mūzikas koncertā ir diezgan neparasts notikums.

Šāds incidents nesen notika Malmo (Zviedrijas trešajā lielākajā pilsētā), kur Leipcigas Gewandhaus orķestris atskaņoja Gustava Mālera piekto simfoniju. Kādam no klausītājiem nepatika, ka blakus sēdošā sieviete sāka čaukstināt košļājamas gumijas iepakojumu, cenšoties atvērt paciņu. Viņš atņēma sievietei košļājamas gumijas paciņu un nosvieda to zemē.

Sieviete pacietīgi nogaidīja vairāk kā stundu līdz koncerta beigām un tad iecirta sejā pliķi savam pāridarītājam tādejādi aizsākot kautiņu starp abiem pāriem.

Kāds no aculieciniekiem apstiprinaja, ka šī iepakojuma čaukstināšana tik tiešām ir bijusi neizturama, it īpaši koncerta klusakajā daļā.

"Kad koncerta beiga skanēja applausi, sieviete vērsas pie vīrieša, kautko viņam pateica un iesita viņam pliķi. Vīrieti tas sadusmoja un viņš iesita pretī" stāsta Brits Aspenlinds, kurs sēdēja divas rindas aiz viņiem. Pliķis bija tik stiprs, ka vīrieša brilles aizlidoja, viņs iesita pretī un tālāk jau kautiņa iesaistījās arī sievietes vīrs.

Pēc tam, kad stāsts par šo notikumu tika publicēts vietējā avīzē Sydsvenskan, Malmo Live koncertzāle interneta publicēja atgādinājumu par labās etiķetes ievērošanu klasiskās mūzikas koncertos.

"Skatoties hokeja vai futbola maču ir patīkami iedzert alu vai kafiju un apēst kādu našķi, taču koncertzālē ar pasaules līmeņa akustiku nav pieņemami ņemt līdzi čipšu paku.."

203 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Es jau gaidīju ka vijolnieki un flautisti ar diriģentu vicosies!!!

7 0 atbildēt

reperi šaudās,  metālisti mošpito,klasiķi noskaidro attiecības klasiskā stilā-ar rokām

5 0 atbildēt

nervozs klausītājs, ja atņem živeni=tā ir vardarbīga laupīšana emotion  

5 0 atbildēt
😁😁😁
3 0 atbildēt
Meh stulbie skandi
1 1 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Es parasti rēķinos ar cilvēku vajadzībām. Man nekas nebūtu iebilstams, ja kāds mēģinātu atvērt iepakojumu. Cik zinu, tad košļājamo gumiju paciņas bez trokšņa atdarīt nevar.

1 4 atbildēt
Ta çipsu paku vai koźĺajamàs gumijas paku nevar saprast sàkumà tà beigàs tà.
0 3 atbildēt