local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējās šausmas ASV - kails vīrietis sarīko masu apšaudi populārā restorānā19

Ameriku pāršalkusi kārtējā ieroču vardarbības epizode, šoreiz masu apšaude notikusi restorānā Waffle House, kas atrodas 16 jūdzes no Nešvilas centra, Tenesijas štatā.

Informācija pagaidām ir visai skopa, taču zināms ir tas, ka aptuveni 3:25 pēc vietējā laika, restorānā ienācis zaļā mētelī tērpies vīrietis ar īsiem matiem, novilcis mēteli un sācis šaut uz apmeklētajiem ar masu slepkavu iemīļoto AR-15 karabīni, kas iepriekš tikusi izmantota citās masu apšaudēs (Sanbernardīno, Ņūtaunā, Orlando naktsklubā, Stounmena Duglasa vidusskolā Floridā, u.c). Pēc jaunākās informācijas uzbrucējs nošāvis četrus cilvēkus un vēl četri ievainotie šobrīd ārstējas slimnīcā. Drosmīgs apmeklētājs esot pamanījies izraut ieroci no slepkavas rokām, un tad viņš kails meties bēgt. Šobrīd policija aktīvi meklē šāvēju, kura atrašanās vieta nav zināma. Policija izplatījusi aizdomās turamā vārdu - Treviss Reinkings no Mortonas, Ilinoisas štata, un lūdz publikas palīdzību kailā vīrieša atrašanā.

Restorānu ķēdes "Waffle House" direktors Pets Vorners izplatījis paziņojumu, kurā teikts: "Mūs ir ļoti apbēdinājis šis traģiskais incidents. Pašlaik, mūsu pirmās domas ir ar upuriem un viņu ģimenēm, un mēs būsim ar viņiem šajā visgrūtākajā laikā. Mēs joprojām apkopojam notikušā detaļas, tapēc mums nav daudz informācijas ar ko dalīties."

Waffle House ir amerikāņu ātrās ēdināšanas restorānu ķēde ar vairāk nekā 2100 restorāniem 25 ASV štatos. Lielākā daļa restorānu ir dienvidos, kur ķēde ir reģionāla kultūras ikona.

59 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000

pi*ģec viņiem tur ar tiem ieročiem! Tas ir apburtais loks - jo visi saka - vajag katram stroķi  ar ko aizstāvēties, bet ja katram būs pa šaujamajam, tad būs vairāk tādu gadījumu un jo vairāk tādu gadījumu jo vairāk katram gribēsies sev šaujamo. Bet paši ir pret to lai ieroču iegāde būtu zem stpras kontroles jo tad redz bandīti varēs dzīvot zaļi, jo nebūs kam ar ko aizstāvēties.

7 2 atbildēt
Pisģets... Nevienu valsti nezinu kurā tā notiktu... ASV tas ir katru mēnesi... Ja aizliegtu katram loham pārdot ieročuš nebūtu tādu gadījumu... Jautājums Trampam, bet viņam poh.j .. Un lūk rezultāts.
1 0 atbildēt

es kopjsh dzivoju uz salas,esmu kljuvis rasists,piedodiet...tajaa amerikas vidienee ap 30% ir iedzimti daunji,un trakais moments ir tas ka tie ir baltie,it kaa savejie...pasaule iet uz galu,kaut kas ir pilniigaa dirsaa,piedodiet....

1 0 atbildēt
Nez kas slimajam idiotam daràs galvā, es pats drīzāk nošautos, kā ietu šaut nevainīgus cilvēkus. emotion
1 0 atbildēt
Latvijā vismaz ka šādi nenotiek
1 0 atbildēt
Treviss tagad ir ielīdis mežā un kā Rembo gatavojas episkajai cīņai,jo jūtas nepatiesi apvainots!!!emotion
1 0 atbildēt

Atnemiet tak amerikāniem ieročus.Cik vēl ilgi tas turpināsies kamēr viņiem pieleks emotion  

0 0 atbildēt

Sāksimar to ,ka nav vajadīga Amerika,ieslēdziet televizoru,gandrīz katrā programmā šauj ,sit spīdzina,dedzina,žnaudz ,spārda un ko tikai visu nedara.Tad ko lai dara šādā garā audzināts indivīds.Multenes, vai daudz labākas ,Dzīvie miroņi ,prieka skatīties, tā varētu uzskaitīt līdz apnikumam,un skatās šīs super filmas visi kam nav slinkums,tad parko brīnamies? 

0 0 atbildēt

Kāpēc mani tas nepārsteidz? (Runājot par ASV) emotion 

0 0 atbildēt