local-stats-pixel fb-conv-api

Kā radīt propagandu?6

Labvakar, spoki. Vispirms, sveicieni visiem Lāčplēša dienā. Lai patriotisms un Latvijas mīlestība nezūd no sirds un vienmēr atceramies, kas ir Latvija un nesaistam to tikai ar 100 gudrajām galvām Saeimā!

Turpmāk, jau par raksta tēmu. Vienmēr pasaulē ir bijis modē taisīt propagandu. To ir darījuši gan cilvēki, kuri ir pie varas, gan tie, kas sapņo tikt pie varas. Kāpēc? Atbilde ir vienkārša. Propaganda spēj izskalot smadzenes lielai tautas daļai un likt domāt tā kā propagandas veidotājs grib, lai tā domā. Šajā rakstā izveidošu mini paraugu kā radīt propagandu.

P.s. Es neesmu propagandists un nekādā gadījumā nedarītu to, ko tagad pamācīšu, taču, kā bieži saka filmās, lai saprastu noziedznieku, jāprot domāt, kā noziedzniekam. Šajā gadījumā kā propagandas autoram.

100 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Beidzot, beidzot redzu vēl vienu zinošu cilvēku. Un tas ir tieši saistīts ar fašismu un nacismu. Es ļoti ciest nevaru kad šīs divas dažādākās iekārtas jauc. Un vienmēr esmu par to skaļi smējies tīri aiz to lai cilvēki mācītos.
5 0 atbildēt

Labs raksts, bet drīzāk Kremļa troļļu vieta vajadzētu ielikt Hilarijas troļļus. Tie vispār ir amizanti, dažus esmu saticis virtuālajā vidē. Viņu loģika ir šāda - Krievija, Ķīna, Tramps un Ziemeļkoreja ir pie visa vainīgi, NELEGĀLOS migrantus jāciena un jāmīl neskatoties uz to ka viņi izvaro, pārdod narkotikas un zog, jākaro pret Krieviju, Ķīnu un Ziemeļkoreju nevis pret ISIS, An-Nusra, Al-Queda.

Bet par rakstu pluss! emotion

3 0 atbildēt
Nezinu cik aktivi ir Kremla trollji, bet Hillarijas CTR trollji bija briesmigi. Vini parnema redditt moderatora amatus daudzos subredditos un izplatija savu propogandu. To vini darija ari facebookaa twitterii un visur. Tas ir viens no iemesliem, kapec cilveki taa vinu saaka atbalstiit. Un vel mediji, kas bija nopirkti. Ari tie atbalstija tikai Hillariju un taa bija pure propoganda. Musdienas vispar neatskiras no vestures propogandaa. Ieej tvnet: tur ari tikai anti-krievu pro-amerikanu propoganda. Visu slikto par tiem ko atbalsta noklusee, un tiem ko neatbalsta izcel. Taa ir propoganda...
1 0 atbildēt