local-stats-pixel fb-conv-api

Kā kļūt pievilcīgākam/ai19

419 1

Mums visiem ir dienas, kad jūtamies tā it kā būtu ar nepareizo kāju no gultas izkāpuši. Bet, ja tu tā jūties biežāk nekā vajadzētu, tad šeit būs pāris vienkāršu triku, kas uzreiz tevi padarīs pievilcīgāku citu cilvēku acīs. It kā jau pamatlietas, bet daudzi to nezin vai nezin kāpēc neievēro.

419 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

būtībā es tev piekrītu...šīs lietas ne tikai padara pievilcīgāku, bet arī noder citās dzīves situācijās, kā piemēram, jaunas darba vietas atrašanā!

24 0 atbildēt

1. don't be fucking ugly

2. ???

3 profit

8 1 atbildēt

Aizmirsi galveno ieteikumu sievietēm, špakteli.

No 5/10 var pacelt vismaz uz 8/10 emotion

7 0 atbildēt

Tu piemirsi pieminet 7.variantu - maiss uz galvas, ja nepalidz nekas ieprieks minetais emotion

4 0 atbildēt
Es censos vispar neskatities cilvekiem acis jo tad man liekas ka viņi cenšas manī ielūkoties redzēt manas domas. Bet par 1es tev nepiekritu jo es bieži negribu smaidīt tikai tapec jo satieku kadu cilveku un vienreiz man bija tads stulbs atgadijums ka es mierigi sezu muzikas stunda un smaidu bet tad skolotajs man uzdirš ( nav svarigi ko viņš pateica bet gan kā viņš vienkārši mani izsmeja) tapec es pat vairs necenšos smaidit jo man tas ir apnicis.
3 0 atbildēt

Ļoti labi padomi, kas var noderēt un ko nāktos atcerēties!!

2 1 atbildēt

Par matiem- elementārs risinājums, jānodzen uz nullīti un miers  emotion Tiesa, ne visiem piestāv, bet ir cilvēki, kam labāk pat izslatās nekā ar gariem matiem. Par bārdu un rugājiem arī viedokļi atšķiras. nopietnākām sievietēm pat visai bieži patīk ka ir nelieli rugāji, tas liek domāt ka persona ir vīrišķīgāks nobriedušāks, nekā bez bārdas, bet tā ir gaumes lieta, ne visām , bet ir kam patīk. 

Un vēl jā, ar to smaidu arī ir dažādi, Latvijā vismaz tevi reizēm var pārprast, un ja sirsnīgi uzsmaidīsi pretimejošam svešam cilvēkam, viņš/a var padomāt var ka tu par viņu smejies. Vismaz uz ielas nedaudz jāpiedomā, ko un kā, kaut kur ejot, vispār tikai uzsmaidu tad, ja pretī nākoša meitene man paskatās acīs un pasmaida, tad nav variantu, citādi īpaši pie tā nepiedomāju 

1 0 atbildēt

nu ņems vērā tagad ! emotion

0 0 atbildēt
Man aug ūsas emotion
0 0 atbildēt

 

Vajag vai nevajag - domā pati. Rakstā ir vienkārši ieteikumi, kā var uzlabot koptēlu citu acīs. Par muguru - man šķiet, ka neērtības atrasties ar taisnu muguru, jau norāda, ka ar to var būt vai jau ir problēmas.

0 0 atbildēt