local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es cīnos ar pelēm3

38 0

Sveiki spocēni! Šodien būs tāds neierasts raksts, kā cīnīties ar pelēm.

Takā nez kapēc man viņas uzradās pēdējā laikā sāku domāt kā cīnīties.

Man ir suņi indēt nevar.

Lipīgais papīrs ar īsti nebūs korekti, jo viņas bļaus ilgi, bez tam man mazais suns ar var tur pielipt.

Tad nu es izdomāju ka labākais būs peļu slazds.

Sākums: Aizbraucu uz "maximu" un paskatījos varbūt ir... Un bija pa 0,35 centiem 2 iepakojumā ( vācijas ražojums) un pa 0,99 viens slazsds (polijas ražojums) Es hitrijs atradu ka ir 2 kastītes vienā 2 iekšā otrā viens, laikam otrs aizgāja kādam kabatā. Un tad ņēmu abas kastītes tikai otra kurā bija viens ieliku vienu pa 0,99 centiem slazdu. Pie kases pat nepārbaudija un aizgāja emotion ..

Aizbraucot mājās un sāku ķerties pie lietas un izmēģināju.

Mamma teica ka vajag ielikt desu lai labāk ķeras. Es ieliku tikai maizi, jo tak izmēģināju.

Pa 0,17 centiem tas bija baigi labais. Izdarīja savu lietu kā nākas.

A tas ko "nozagu" gan uzreiz saplīsa žēl, bet labi ka par viņu nemaksāju.

Tātad 1 diena bija 2 upuri.

Pēc tam sapratu ka problēma ir arī tajā, ka nav tikai lielās peles , bet mazās jaunās peles neķer par vieglu laikam.

Tad nu es izdomāju slazdu uztaisīt, cik nu slazdu.. takā jaunās peles ir bik stulbas noliku uz zemes maisiņu un viņā iekšā desu, tā labi iet pie sirds... tad kad ieiet iekšā hops maisiņu ciet un uz lielo miskasti. Saprotu ka viņas izgrauzīs caurumu un izmks ārā , bet pati es nevaru viņas nogalināt. pat ja ar rokām noķeru, vai mazais kaķsuns mans noķer peli es nesitu nost tikai aiznesu uz dzegužkalnu vai kaut kur tālu no mājām. Vai kā maita ielieku svešā sētā. Tiku galā ... tas jau priecē.emotion . Tāds nu tas stāsts.

38 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Par peļu slazdu naudu nav jāmaksā, tāds jau ir katrā normālā mājā atrodams. Paņem puslitra stikla burciņu, iekšpusē pie malas piellīmē ar sviestu vai taukiem kādu desas vai siera kumosiņu un burciņas vaļējā gala malu uzstutē uz vertikāli novirtotas monētas (agrāk 5-kapeiku, tagad piemeklētu pēc lieluma citu) un noliec uz grīdas, vislabāk uz dēlīša. Pelītei būs pietiekama sprauga kur ielīst pie ēsmas, bet tiklīdz tai pieskarsies - burciņa uzkritīs virsū, jo monēta uz vienas malas stāv ļoti nestabili. Sākumā būs jāpatrenē pirksti, lai uzstutētu burciņu, bet drīz kā burvju mākslinieks to izdarīsi dažās sekundās. Praktiski pārbaudīts paņēmiens un strādā teicami. 

6 0 atbildēt
Atceros kā es laukos ar pelēm cīnījos, tiklīdz kādu ieraugi tā ar kāju pļekš, tik baigi šmucīgi palika emotion
1 0 atbildēt
Kapēc jāsit nost? Viņas var noķert 100 un 1 veidā saudzīgi bez pāri darīšanas. Vajag tikai pielikt nedaudz kreativitātes. Rasika komentārs ir ļoti labs un arī strādā. Ja tiešām nav nekādu jūtu pret pelēm, tad vismaz ātri nosit un miers. Slazdā viņas ar caurdurtu vēderu mokas pat stundām.
0 0 atbildēt