local-stats-pixel fb-conv-api

Inceli un blackpill jeb nevainīga lūzera dzīve55

68 13

Incel - involuntary celibate (piespiedu celibāts), vīrieši kas nevar atrast sievietes ar ko pāroties. Pilnīgi sarotams, jo vidēji uz 100 sievietēm ir 106 vīrieši. Šī problēma pārsvarā skar neglītus vīriešus (jeb vīriešu dzimuma pārstāvjus, zēnus, puišus, jo incels manuprāt īsti neskaitās vīrietis).

Sievietes arī var būt piespiedu celibātā, ja ir nereāli izkropļotas un garīgi slimas, bet tas ir kkas ļoti, ļoti rets.

Blackpill - melnā tablete. Patiesība par to ka vienīgais kam ir nozīme ir izskats. Ne nauda, ne muskuļi, ne daikts, ne personība, ne humora izjūta, tikai īblis.

Par lūzeru incelu piedzimst, to nevar izmainīt. Nevajag ticēt visādām muļķībām, ka tēlojot pašpārliecinātību kkas uzlabosies, ka var uzlabot izskatu utt. Ja tu esi lūzers tad tu tāds paliksi mūžam. Ja tevi skolā pazemoja un apsmēja pat skolotāji tu esi lūzers. Ja vienīgie cilvēki kas saka ka tu esi pievilcīgs ir māte un vecāmāte - tu esi lūzers. Ja sievietes tev nesmaida un nemēģina iepazīties - tu esi lūzers (jā, ar glītiem džekiem sievietes iepazīstās pirmās).

Sievietes ienīst nepieredzējušus vīriešu dzimuma pārstāvjus. Mani par to apsmēja 17 gadu vecumā, tas bija kad es sapratu, ka man vairs nav izredžu, lai gan man nekad nekādas izredzes nemaz nebija. Gandrīz 10 gadus vēlāk es to esmu pavisam sapratis un pieņēmis.

Mans mērķis ir kļūt par aseksuāli, terorizējot savu ķermeni un prātu tādā veidā sevi programmējot. Piemēram - pienaglojot dzimumlocekli pie koka gabala. Tas ir ekstrēms veids, bet tas darbojas. Un starpcitu, arī daikta izmēram nav nozīmes. Ja glītam čalim ir liels daikts tad viņš ir krutais un ērzelis, ja neglītam tad viņš ir kroplis un potenciālais izvarotājs. Man ir pāri 20cm daikts, bet tam nav nekādas nozīmes, jo es nekad to neizmantošu nekam citam kā urinēšanai.

68 13 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Kamēr ieciklēsies uz meiteņu meklēšanu, tikmēr nekas arī nemainīsies. Ja galvu urda jautājums - ko darīt, lai patiktu meitenēm, tad labi vien ir, ka nekas nesanāk, jo ar tādu attieksmi nekas arī nevar sanākt. Vīrieša uzdevums nav patikt meitenēm, bet radīt iekāri meitenēs. To var izdarīt iemīlot sevi un atrodot savas dzīves mērķi, ideālus, audzinot raksturu. Stereotips, ka vīrietis bez sievietes ir „lūzeris", ir absolūti nepamatots. Vīrieša pašapziņa noteic to, kas viņš ir, apkārtējo viedoklis ir tikai vēja čabēšana koku lapās. 

10 0 atbildēt

 emotion 

9 0 atbildēt

Ja ir aicinājums pēc meitenēm, bet tās nedodas rokā, tad var klusītēm kādu mīlēt. Ziedot savu mūžu mīlestībai uz vienīgo un izredzēto sirdsdāmu - īstena bruņinieka cienīgs gājums!

8 0 atbildēt
Tu tiešām domā, ka publiski žēloties internetā ir vīrieša cienīgi? Es vēl varētu saprast ja tā darītu kaut kādi stulbi tīņi, bet pieaudzis vīrietis...
3 0 atbildēt

Autor kāds sakars? Tu esi egoists, jo izskats kā visi zin nav galvenais. +Tie kas iepazīstas Internetā, puse no viņiem ir tādi kuri katru dienu skrien uz randiņiem ar citiem cilvēkiem.

3 0 atbildēt
Lūdzu nesagrauj cerības jaunatnei dēļ SAVIEM kompleksiem! Un šis nav īsti objektīvs viedoklis. Ir pazīstams cilvēks, kas piedzima ar diezgan pamanāmu rokas deformāciju. Neteikšu, ka cilvēks ietilpst "modeļu" kategorijā, bet tomēr cilvēks savos 30 gados ir laimīgi precējies, pabeidzis augstskolu un veiksmīgi strādā savā specialitātē. Ko es ar to vēlējos Tev teikt, autor... To, ka viss ir atkarīgs no Tavas attieksmes. Apkārtējā vide dzen depresijā (kā tas neniedzami pašlaik ir redzams), tad maini to! Ir tik daudz iespēju kur piedalīties, iesaistīties, iepazīt jaunus cilvēkus(jā, arī meitenes!!! ). Tu neko nepanāksi un nemainīsi sēžot spokos un rakstot par to, cik meitenes ir lielas maitas un cik Tu pats esi slikts. Mans ieteikums- savāc sev labu kompāniju un aizbrauc uz kādu foršu pasākumu nedēļas nogalē. Galvenais, izraujies no savas rutīnas, kas Tev liek tik briesmīgi justies! 🙂
2 0 atbildēt

Nu nevar būt, ka ar tevi viss tik slikti. Pats raksti, ka uzkačājies un veči uz tevi lupīja - sanāk šamējiem tu patiki un tīri glīts puisis izlikies.

2 0 atbildēt

Tu vispār izlasīji ko es rakstu?

Bet es tev nepiekrītu, ka mēs vairs nedzīvojam sabiedrībā kur valda cilvēciskā morāle, tāda nekad nav bijusi. Senatnē viens vīrietis apaugļoja 17 sievietes, pārējie palika bešā, mēs lēnam tuvojamies apakaļ uz to.

Sievietes negrib "spēcīgu" vīrieti lai ar viņu pistos, bet lai uzturētu viņu un viņas bērnus, proti lūzeru, lohu ko izmantot, bet jā mūsdienās tas skaitās "īsts, spēcīgs vīrietis" kaut gan senatnē krutie nogalināja svešu vīriešu bērnus. Sievietes grib sēklu TIKAI UN VIENĪGI no fiziski pievilcīgiem vīriešiem.

1 0 atbildēt

Augsta IQ raksts.

Patiesībā tā tiešām ir.

Kad bija šķībi un neglīti zobi, mani apsmēja. Kad uzkačājos un salaboju smaidu, pēkšņi sāka sist kanti.

Izskats >>>>> Viss

Un ja domāt, ka ar naudu spēsiet kompensēt, tad ziniet, ka naudas dēļ tiksiet izmantoti, kāmēr patiesībā sieviete iekāros kādu skaistāku, simetriskāku un vīrišķīgāku indivīdu.

1 0 atbildēt

Seksualitāte nav tikai fizisks akts, ja es gribētu fizisku aktu es nopirktu prostitūtu vai kazu un pistu. Seksualitāte ir arī iekāre, romantika, vēlme sniegt baudu utt. Neviena mani nekad neiekāros un negribēs man sniegt baudu un negribēs lai es viņai pieskaros utt., prostitūta to darītu ar riebumu. Nekādas mīlestības vēstules, komplimenti, fantāzijas vienam par otru man arī nespīd. Tāpēc es gribu kļūt par aseksuāli.

Ak kāds naivums. Tu saproti ka tas neattiecās uz bāgātiem cilvēkiem un arī tagad neattiecās? Uz ļoti nabagajiem arī, tikai strādnieki un algas vergi bija kam tādam pakļauti. Pat mūki un priesteri drāzās uz nebēdu.

Spēcīgs vīrietis = glīts pēc sejas un muskuļots. 

1 0 atbildēt

Jap, pareizi vien ir glīti cilveki pelnijuši normālu dzīvi. ha un viņiem pat pirksts nav japieliek. Bet neglīti  gribēdami  nekādi to nevar mainīt, saņemiet    emotion   / sarkanais sarkasms

1 0 atbildēt

Eksistē, bet tā nav maģija. Ar to var izlabot tikai nedaudz un pat tas maksā nenormāli dārgi.

0 0 atbildēt

Lielāko daļu cilvēces vēstures attiecība cik vīrieši atstāja pēcnācēju pret sievietēm bija 1:4, kas pirms 800 tūkstošiem gadu sasniedza 1:17. https://psmag.com/environment/17-to-1-reproductive-success

Tātad cilvēki ir poligāmi, pretēji tam, ko sabiedrībā cenšas ieskaidrot.

Ap 20 gadiem sievietes vērtība attiecību tirgū ir vislielākā, tādēļ daudzi viņai piecirtīs, viņa izvēlēsies pievilcīgāko partneri (aka chad), kuram, visbiežāk, jau ir vairākas partneres. Viņa savam partnerim (chad), kuram ir daudz opciju, ar laiku apniks un viņai kļūstot vecākai, viņas vērtība attiecību tirgū samazināsies, jebšu viņa novecos, līdz ar ko viņai samzināsies opciju un nāksies samierināties ar to, kas ir pieejams - vīrieti, kas var viņu finansiāli nodrošināt (aka betabuxx), kuru viņa neizbēgami salīdzinās ar saviem bijušajiem partneriem seksuālā ziņā, tādējādi viņš (betabuxx) visdrīzāk nespēs viņu apmierināt gultā un viņa nespēs savu vīrieti (betabuxx) mīlēt un respektēt tik ļoti cik, tā saukto, savu pirmo mīlestību (chad).

Ņem vērā, ka 80% vīriešus sievietes uzskatīs par nepievilcīgiem.

https://www.yourtango.com/2016285828/women-find-80-percent-men-unattractive-says-crazy-study

Un sekss ar nepievilcīgu vīrieti sievietei ir tas pats, kas sekss heteroseksuālam vīrietim ar vīrieti.

Sievietes izdara pirmo soli, vienkārši daži, t.sk. es, var saskaitīt reizes, kad ir apskāvuši meiteni, uz pirkstiem.

0 0 atbildēt

Bet galvu augšā, tev, tā pat kā lielai vīriešu daļai, kura arvien pieaug, liktenis un gēni ir lēmuši norīt skarbo patiesību par sieviešu dabu, viņu dubultmorāli attiecībā pret izskatīgiem un neizskatīgiem vīriešiem un slēpto diskrimināciju. Tagad tu redzi visam cauri, visam, kas agrāk ir šķitis neizskaidrojams par meitenēm: viņu sarežģītā uzvedība, augšpapēžu kurpes, apspīlētie legingi, krūšu izgriezumi, īslaicīgais meiteņu draudzīgums, pēc kura seko necieņa un ignorance utt.

Tas ir labāk, nekā konstanti dzīties pēc viltus cerībām, meklēdams vainu savā personībā, un tikt maldinātam un mānītam par to, kā iegūt meiteni un ļaut meitenēm manipulēt ar sevi, tiekot ieslodzītam aburtajā lokā.

https://www.youtube.com/watch?v=yh2mv8k1Hf0

0 0 atbildēt

Un cilvēki kliegs neticībā ''tā ir tikai personība'', nespēdami pieņemt skarbo patiesību...

0 0 atbildēt

Man nākas atzīt, ka piekrītu autora viedoklim par to, ka vīrieša ārējais izskats, kuru ir grūti mainīt, būtiski ietekmē viņa panākumus partneres meklējumos.

.

Sievietes novērtēs vīrieti ar pievilcīgu personību, kā vēlamāku attiecību partneri, ja neuzskatīs viņu par ārēji nepievilcīgu.

https://link.springer.com/article/10.1007/s40806-019-00195-z#Sec11

Sievietes uzskatīs vīrieti par ārēji pievilcīgu tādu, kurš ir gara auguma, ar simetrisku, vīrišķīga izskata seju, veselīgu tās ādu, izteiktiem vaigu kauliem un zodu. Šīs pazīmes galvenokārt atkarīgas no vīrieša gēniem un grūti maināmas viņa dzīves laikā.

https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s10709-008-9254-x.pdf

Sievietēm ir tendence kopēt citu sieviešu preferences vīriešu izskatā, tas ir, vīrieši būs pievilcīgāki, sievietes skatījumā, ja viņa nojautīs, ka citas sievietes viņu iekāro. Tāpēc sieviešu kritēriji kļūst šaurāki, jo īpaši palielinoties sociālo mēdiju popularitātei un ietekmei. Līdz ar to pastāvēs vīriešu grupa, tā sauktie incels, kuri nespēs atrast partneri, kura būtu apmierināta ar šo vīrieti.

https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/1474704916652144

.

Tā kā vīriešiem ir lielāka vēlme pēc pretējā dzimuma partnera, ir lielāks pieprasījums uz sievietēm, kā attiecību partnerēm, nekā vīriešiem, sieviete vidēji saņems vairāk uzmanības un komplimentus no pretējā dzimuma, kā rezultātā, sievietēm būdamām selektīvām, viņas izvēlēsies un tieksies pēc labākā attiecību piedāvājuma, ko var gūt, kas ir cilvēcīgi. Tā kā cilvēkiem ir tieksme uz poligāmiju, pastāvēs vīriešu grupa, kuriem nav partneres, vai ir grūtības tādu iegūt.

.

Vientuļu vīriešu un incel eksistence ir dabiska, tādēļ uzskatu, ka sabiedrībai vajadzētu to pieņemt un atmest aizspriedumus. Kā arī vīriešiem un autoram, kuri nevar atrast attiecību partneri, sava fiziskā izskata dēļ, to pieņemt, jebšu norīt t.s. ''white pill'', izmantot iespējas kas ir, jo cilvēka dabu nevar izmainīt.

0 0 atbildēt

Tā .. stop. Ļoti svarīgu lietu autors nav atzīmējis.

"Pats personīgi uzkačājos no 60kg". Lai puisim dabīgi būtu 60 kg, viņam ir jābūt MAZAM. Vai drausmīgi tievam. Sāksim ar to. Autor, izdomā, vai augums gadījumā nav mazāk par Latvijas vidējo (179cm) - un tas viskautko tad nonullētu. Pēc tam var meklēt iemeslus tālāk - personībā (nu johaidī, cik jocīgam ir jābūt, lai fanotu par šoka sadaļu?), interesēs, darbā (ko tad pats dara un vai tur saskaras ar cilvēkiem), naudā. Prasmēs saviesīgi muldēt (man to nācās pašam iemācīties vairāku gadu garumā). Un pozitīvismā, galu galā.

Un vispār - autors būtu iemetis kādu savu bildi izvērtēšanai, uzzinātu precīzāk. 

0 0 atbildēt

Dažos punktos tomēr nepiekrītu, sievietēm stāv uz naudu, pat aseksuālākais lūzeris var būt iekārojams, ja ir finansiālais segums. Tas gan vairāk attiecas tieši uz pieaugušām sievietēm, kuras neēd pusdienas pie mammas. Tāpat seksīgiem alfa tēviņiem mēdz būt "ņepruha" posmi (to es pēc savas pieredzes emotion  )

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt