local-stats-pixel fb-conv-api

Iespējams labākais onka pasaulē!17

1126 1

Varbūt ņemsim piemēru no viņa? :)

1126 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Sūdīgi apzināties, ka es diez vai tā darītu

60 0 atbildēt

Malacis!Šādus cilvēkus var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt.

35 0 atbildēt

un puse no viņa ziedojumiem nonāk iestāžu vadīāju kabatās

28 0 atbildēt
++++!
12 0 atbildēt

To es saprotu, šis cilvēks ir bagāts - ar garīgām vērtībām, ar to, ka spējis dot citiem. Tie miljardieri, kas grezni ģērbj savas materiālās pakaļas (vai taupa ik peniju)  un dzīvo kā bubuļi savās alās ir visnabadzīgākie uz pasaules, ja nezina, ko nozīmē dāvāt prieku otram.

Visdziļākais respekts.

9 0 atbildēt

Apbrīnojams cilvēks, kurš nevēlas nonākt uzmanības centrā, tajā skaitā arī interneta portālos, tādos kā šis.. Malacis raksta autor.. Ko tik neizdarīsi dažu plusu dēļ..  emotion

9 2 atbildēt

''tirgojot alkoholu amerikas flotes jūrniekiem ''

''Čaka ienākumi auga galvu reibinošā ātrumā.'' 

I see what you did there! :D

3 0 atbildēt

Nezinu cik viņam izmaksā uzturēt pašu uzņēmumu, bet ja man paliktu 1,5 miljardi, mašīnu es sev atļautos gan! ;D Bet cepuri nost cilvēkam, ja pelna pietiekami, lai pašam būtu labi un vēl citiem var dot, tad vairāk nemaz neko nevajag!

2 0 atbildēt

Nudien, filantropu ir maz uz pasaules, kas nodarbojas ar palīdzēšanu citiem un pie tam nedara to slavas dēļ. Visu cieņu šim kungam! 

2 0 atbildēt

Saprotu, tas ir lieliski tā palīdzēt citiem, bet nu... dzīve ir viena, ja ir dota tāda nauda nu tev tā ir jāizdzīvo papilnam, protams, ja naudas tik daudz, tad tā ir jāziedo, bet visam savs mērs, sevi ir jāpalutina un kā vēl, esi miljardieris, dzīvo kā tāds (kā labs cilvēks protams), izmanto iespēju, izdari lai ir ko uz vecumdienām atcerēties, bet visu šo naudu atdot vnk citiem, kuriem daļa to ir pelnījusi (nezinu kāda situācija, kam ziedo, dažiem to vajag, bet paši nu nekādi nevar, varbūt daži nedara neko, tikai gaida kad cits izdarīs, bet tas tā). Neko dzīvē tā arī pietiekošu neizdarīt, pat normālā mājā neuzturēties, ar labu mašīnu nebraukt... nezinu, vai tas bija tā vērts 

2 0 atbildēt
super cilvēks!
1 0 atbildēt

zolotoj 4elovek , ka teiktu nasha rusia emotion

1 0 atbildēt

Gudrs biznesmenis. 

0 0 atbildēt

Interesanti, cik miljardus pats Bils ir ziedojis labdarībai...

1 1 atbildēt

Tikai tirgo alko,cilveeki nodzeras utt.Tas buutu taapat kaa ja Pablo Eskobars buutu ziedojis naudu narkotiku atkariibu kliinikaam!-)

0 4 atbildēt