local-stats-pixel fb-conv-api

Heiteriem ir vai nav savas dzīves?50

394 12

Sveiki visiem! Nolēmu šo rakstu uzrakstīt jo man ir apnicis klausīties (šajā gadījumā lasīt) to, cik heiteri ir nožēlojami. Nesen vēl zem viena video uzrakstīju "manas domas" un dabūju uzzināt tik daudz jauna par sevi, ka nu es pat rakstu rakstu... (mazliet dīvaini - rakstu rakstu... ) :)

Brīdinu jūs - negaidiet no manis nekādas gudrības jo šoreiz rakstīšu vissu ar saviem vārdiem un man ne pārāk labi tas padodas un jā - var būt arī dažas gramatikas kļūdas, bet es vismaz centos.

Huh... Nu tad - lai labi lasās!

Reklāma
394 12 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 50

0/2000

Cilvēki, kas izmanto vārdu ''heiteri'', parasti ir tie, kam patiesība iekož acīs. 

19 0 atbildēt

Nu heteri ir gan vieni, gan otri. Vieni ir tiešām tie kuriem skauž, vei vienkārši heito heitošanas pēc, un ir arī tādi, kas heito pamatoti. Nu par FunTV man točna nav neko labu ko teikt. Es gan patiesībā pat neveru vaļo tos rakstus un līdz ar to arī neko nekomentēju un nevērtēju, bet manā skatījumā tas ir musars, kuram vieta ir musarņikā.

18 1 atbildēt
Gaidīju rakstu par to, cik "heitotāji ir nožēlojami", bet šoreiz intuitīvā domāšana kļūdījās. emotion Pareizi vien ir, ja Tev izsaka domas komentāros, kuras aizskar, tad vajadzētu piedomāt - ko gan Tu dari nepareizi? Taču, vārds heiteris vairāk ir attiecināms uz cilvēku, kurš heito bez iemesla, viņš ir uz Tevi "uzēdies" un heito. Gluži kā zem FFTV video - "ienācu, nospiedu mīnusu, aizgāju". Es nekad tā neesmu rakstījusi, bet citiem vajadzētu nedaudz piedomāt pie tā, ko viņi dara, un NE HEITOT, bet gan saprotami izteikt savas domas. Paldies.
13 0 atbildēt

Es parasti esmu tas kuram pofig emotion

8 0 atbildēt
Piemērs no manas pieredzes( vairākkart 'sanācis')- ir gadījies nokomentēt slikta raksta kvalitāti( t.sk. paskaidrot, kas tieši un kāpēc, man nepatīk). Pirmais, ko cilvēki dara- lien manā profilā, un saka, ka man pašai tur nekā nav, ka es taču pati nemaz nevaru labāk. Bet tā nu ir sanācis, ka man par rakstiem Spokos neviens nemaksā( tāpēc arī Spokiem nerakstu- esmu ievietojusi senu ZPD, un divus skolas rakstus), neredzu sūtību tam pievērsties. Taču reālajā dzīvē esmu vairākkārt pubilcējusies divos zināmos žurnālos. Ar saturu, par kuru man tika samaksāts( kas, manuprāt, lieliski pierāda, ka esmu spējīga vismaz kaut ko uzrakstīt). Un, lai piedod man slikto rakstu aizstāvji, taču žurnāla redakcijā prasības tomēr ir nedaudz augstākas nekā šeit. emotion Ar šo vēlos pateikt, ka rakstā minētā teorija mēdz būt patiesa. Un vēlos arī minēt analoģiju par muzikālo dzirdi- tas vien, ka pašam nav labas balss( un šajā gadījumā ir apsveicami to apzināties) vēl nenozīmē, ka nedzirdi citu kļūdas.
5 0 atbildēt
Es ar vienreiz daudz par sevi uzzināju, visu kas ir 2. punktā iekavās.
5 1 atbildēt

Noteikti sevi varu ierindot starp heiteriem, jo mani komentāri bieži kritizē utt. Labos komentārus nesaku, ja vairāk par: "labs raksts" man nav ko teikt. Tikai tapēc, ka tas ir bezjēdzīgi. 

Nesaskatu neko sliktu. Ja ir pamatoti iemesli par to, kas ir slikti, tas tikai palīdz uzlabot iepriekšējo. Sliktie manuprāt iedalas vēl tajos: kam ir pamatots iemesls un tajos, kuri nesaprot, kas viņiem nepatīk. 

4 0 atbildēt

Tur pat vēl var aizdomāties, kurš ir heiteris un kurš cilvēks, kurš izsaka savu viedokli.

Manuprāt, FFTV paši ir vislielākie heiteri latviešu interneta pasaulē, visi. kas izsaka kritiku viņu video tiek sabāzti vienā maisā un zākāti katrā trešajā video. Kā arī paši smējušies/ņirgājušies par citiem, kas atrodami youtube video. 

Protams, ir viņiem arī heiteri, kas neatkarīgi no video satura pateiks kaut ko sliktu, bet lielākoties ir konstruktīva kritika, kuru diemžēl viņi nespēj panest, tāpēc sākas šo cilvēku heitošana. 

Nav dzīves, dzīvē nelaimīgi utt, jo nepatīk video un izsaka viedokli, ka nepatīk ? Ja tu nezini šo cilvēku personīgi, tad jebkāda noriešana uz kaut kādiem pieņēmumiem ir prasta heitošana. Tā lūk.

3 0 atbildēt
Izlasīju 3. punktu un nobrīnījos, kā tu par mani visu zini? Bet tad sapratu, FFTV heiteri gandrīz visi ir tādi!
3 0 atbildēt

Nav paveicies nekā vērtīga dzirdēt/lasīt no heitera. Tāpēc vienkārši cenšos nekomunicēt.

3 0 atbildēt
Esmu no vidējiem, ne heiteris ne "labiņais".Komentēju kas man patīk/nepatīk vai savas domas (ko vajadzētu uzlabot)☺
2 0 atbildēt
Cilvēkiem nepatīk taisnība par sevi. Ja kāds viņam to pasaka, tad cilvēks pārsprāgst kā tulzna. Es arī izveidoju rakstu par patiesību. Kur viņš ir? Miskastē. Ha! Šie nožēlojamie haltūristi un slaisti nobanoja mani.
4 3 atbildēt
Es esmu heiteris. Un paskaidrošu kāpēc. Plusus es lieku TIKAI kvalitatīviem rakstiem, recepšu sadaļā, praktiskā spoku sadaļā. Visiem kopētājiem, slaistiem - TIKAI MĪNUSUS. Cilvēks X sataisīja kaut kādu video, kaut kādu rakstu, safotografēja vai apkopoja bildes, tad atnāk cilvēks y, kas nospiež divas pogss - ctrl + c, iekopē to spokos. PAR KO MAN LIKT + CILVĒKAM Y???
4 3 atbildēt

Haters gona hate. Un-haters gona grow.

1 0 atbildēt

Būs man arī raksts par saviem heiteriem jāuzcep  emotion 

1 0 atbildēt
Lai gan tu man nepatīc taviem rakstiem kautkā lieku +☺👍
1 0 atbildēt

Heiteri ir tie kas pasaka ej nomirsti kropli! A tos kam vienkārši nepatīk un normāli uzraksta tos neaiztiek!

1 0 atbildēt
Jā es pielienu, speciāli uzrakstīju šo rakstu, lai pielīstu, cerams mērķis vainagosies ar panākumiem.
1 0 atbildēt

Es esmu pārsteigta cik daudz uzmanības cilvēki pievērš " +" un " -"  sasodītā izklaides portālā. 

2 1 atbildēt

Bez FunFaceTv spoki.lv būtu vēl vairāk reklāmu baneri, jo kaut vai lielākai daļai viņi nepatīk, viņi šim mirstošajam portālam dod skatījumus, skatījumi dod Žakam un Evitai algu emotion

3 3 atbildēt