local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par TĀ smēķēšanu!147

1173 44

Ja esi PRET marihuānu, vai spaisu no kura teju ikdienu kāds gandrīz atdod galus, tad izlasi!! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1173 44 147 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 147

0/2000

Zaaliite ir laba manta emotion  , bet SPAIS tas ir MESLS ! 

112 8 atbildēt

Fakts- No marihuānas visas vēstures laikā neviens cilvēks nav nomiris un pārdozējis.

97 14 atbildēt

emotion tas ir tas pats kas salīdzināt kolu un sulu ..... 

33 2 atbildēt

Es pats esmu savu laik eksperimentējis ar vairāk vielām nekā vidējā šejienes publika vispār zin, tāpēc es saprotu par ko runāju. Salīdzināt divas narkotikas savā starpā ir tik pat derīgi kā salīdzināt divas STS slimības. MJ tik pat labi varēja rakstīt ka triperis ir 100 reizes labāks par hlamidozi. 

Narkotiku lielākā bīstamība neslēpjas to ķīmiskajā sastāvā, fiziskās atkarības spēkā utml. Apreibinošo vielu lielākās briesmas un vilinājums vienlaicīgi ir tas, kā tās izmaina mūsu realitātes uztveri uz daudz patīkamāku un krāsaināku. Lai spētu pieņemt dzīvi ierastajā pelēkajā pasaulītē ar visai pliekanajām emocijām un sajūtām, ir jāpārdefinē visa sava dzīve. Un nav svarīgi, vai Tu pīpē spaisu, marihuānu, vai heroīnu - izaicinājums ir viens un tas pats. 

Uzprasiet jebkuram tabakas smēķētājam, kurš kādreiz ir centies atmest - Ja nikotīns ķermenī turās tikai pāris dienas pēc pēdējās cigaretes, kāpēc viņi atmet uz nedēļu, mēnesi, gadu, bet tad atkal atsāk? Viņi taču jau ir atmetuši! Pilnīgi tīri no nikotīna! Jo viņi nespēj samierināties ar dzīvi bez vieglā kaifiņa... ar jebkuru narkotiku ir tieši tas pats stāsts. Kādam, kurš būs kaut vai mēnesi, katru dienu, pīpējis zaļo, būs ļoti grūti nodzīot pat 2 dienas pelēkajā pasaulē. Tāpēc šādi salīdzināt divas narkotikas... ir vienkārši infantīli.

Šis ir pēdējais piliens, es esmu zaudējis jebkādu cieņu pret spokiem kā pret portālu. Šeit nav nekā cita bez no ārzemju portāliem iekopētiem komiksiem, gifiem kā arī pāris plānprātrinu spekulatīviem rakstiem, neapjaušot sekas.

Nu arī viens no autoritatīvākajiem itkā autoriem MJ ir iepostojis vnk episku sviestu. Gribētos šim MJ pajautāt, kā tieši viņš zin, ka spaiss ir kaitīgāks par marihuānu tieši 100 reizes, nevis 97, vai 112? Vai atsaucoties uz "Gan jau" univerisitātes pētījumu "Izzīsts no pirksta"? 

35 4 atbildēt

Spaiss = tīrākā ķīmija kas var izraisīt nāvi= Legāls Marihuāna= ārstniecisks līdzeklis ar tikai labu rezultātu= Nelegāls. Vajadzētu to sūda spaisu aizliegt un legalizēt marihuānu( ka katrs mājās var audzēt noteiktu daudzumu u.t.t) 

28 3 atbildēt
Smoke weed , chill on.
19 4 atbildēt

Nav naudas? nekurī neko, esi bagāts kurī Kvalitatīvu mantu! Esi gudrs, sporto! :) 

Tu saki, ka bomži pīpē spice, gudrie sporto, sanāk, ka stulbie bagātnieki pīpē īsto? emotion

17 4 atbildēt

Marihuāna dara ķermenim mazāk bojājumus, kā cigaretes un alkohols, bet tie abi ir legāli. Aknas var nodzert un plaušas var nopīpēt, bet ja legalizēs marihuānu, tad šis process notiks lēnāk, un nevarēs no cilvēkiem izspiest naudu par plaušu un aknu ārstēšanu. Simple explanation.

12 1 atbildēt

Marihuāna nekur neskaitās kā narkotika. Tā neizraisa fizisku atkarību, kas ir visu narkotiku pamatā. Ne marihunāna, ne LSD, ne DMT nav narkotikas, tās ir vienkārši psihoaktīvas vielas,Alkohols, nikotīns, heroīns, kokaīns u.c. ir narkotikas. Cilvēki mūsdienās ļoti jauc apreibinošas vielas ar narkotikām.

11 1 atbildēt
MJ par prezidentu :D
8 1 atbildēt

TIeši tā , no marihuānas neviens nav nomiris , par ko visi cepjās ?emotion emotion emotion

6 1 atbildēt

Atliek pie jebkura bullšita pierakstīt klāt "pētījums pierāda, ka..", un tas jau kļūst tar faktu   emotion  

5 0 atbildēt

Marihuāna (neviens nāves gadījums) = nelegāla, draud cietumsods. Alkohols (gadā nogalina pāri pa 100,000 cilvēku) = legāls. 

Wtf, pasaule?

4 0 atbildēt

1.- Bet psiholoģisku gan diezgan bieži! Un nesakiet, ka tā nav!

4 0 atbildēt

Kārtējais kretīns, kas taisa rakstus par spice un zāli kopā. Laikam grib, lai cilvēki domā, ka tas ir 1 un tas pats.

3 0 atbildēt

Tu pats īsti nesaproti, ko raksti, vienā punktā tu nosauc marihuānu par draņķi, bet citā tu raksti, ka tā padara cilvēku laimīgāku un pat iesaldē vēža šūnas, kā arī tā ir veselīgāka par alkoholu.

Kā arī pats raksta pirmais teikums nav pareiz, no marihuānas neviens nemirst! Mirst tikai no spaisika.

3 0 atbildēt

Perfekts komentārs !

3 0 atbildēt

Marihuāna nav nekas slikts ,ja tu to lieto ar mēru. Saka ,ka cilvēki mēģina iestāstīt ,ka marihuāna ir slikta ,jo jā tā tiktu legalizēta tā izraisītu miljoniem dolāru lielus zaudējumus cigarešu kompānijām.

3 0 atbildēt

Spaisu varētu saukt par ''Dabīgo atlasi"! Marihuāna ir tikai bezrūpīgas dzīves blakusprodukts.

Tā arī vairs neko nedzirdam, par to, vai valdīga vispār izskatīja to štelli par marihuānas legalizāciju!

3 0 atbildēt

Spais taču nav marihuāna.... Vai es kļūdos? 

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »