local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve bez modernajām ierīcēm!19

242 2

Čau. Esmu atpakaļ ar rakstu un reizē jautājumu: `Kāda būtu dzīve bez modernajām ierīcēm`? Miers. Visapkārt miers, draudzība un saticība. Labi, nedaudz pārspīlēti, taču tomēr. Varam sākt, daudz neko nestāstīšu pašā sākumā, viss galvenais rakstā. Izpaudieties komentāros, ko Jūs domājat, ko varam mainīt mēs un kas varētu notikt, ja mēs neko lietas labā nedarīsim kaut mazdrusciņ. Ceru, ka novērtēsiet manu darbu, jo es ļoti cenšos un ir grūti tik garus rakstus veidot, kā šis un citi!

242 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

A godīgi, tad Tu pats man kaut kādu tādu atgādini..

8 1 atbildēt

kaut kādi anonīmi pajolīši, jau var te tagad dirst, piemēram, kā tu, bet nu es pats jau uzrakstīju, ka šo tehnoloģiju nebūtu, tad nebūtu kā sazināties, un nu pats jau parasti spriež pēc savas pieredzes. kāds pats ir, tā sauc citus. emotion 

5 0 atbildēt

Ja nebūtu visu šo ierīču, tad visi tik ātri neuzzinātu, ka tuvojas kārtējais ''Pasaules gals'' emotion 

3 0 atbildēt

Gribu tos laikus, kad vajadzēja sūtīt vēstules ar pastu. Rakstīt ar tinti uz dzeltenām lapām... gribētu mašīnu vietā zirgus... Tv vietā - iet uz koncertiem, izrādēm.

3 0 atbildēt

Ja nebūtu šo tehnoloģiju, liktenīgā kataklizma iespējams tiktu aizkavēta, bet pilnīgi noteikti ne novērsta. Agrāk vai vēlāk tā mūs piemeklēs un varēsi lūgties, lai Dievs mūsu Tēvs debesīs Tevi glābj, jo paši to nevarēsim. Kosmosa programmas nebūs, kirdik Tev un mums. 

1 0 atbildēt

Sava taisnība tajā visā ir. 

0 0 atbildēt
Dzīve bez dzīves?
0 0 atbildēt
Par telefonu nepiekrītu. Par tām papildus ekstrām kā SMS un visas tās aplikācijas jā, bet sazvanīšanās ir ļoti labi. Ar telefonu var sazināties ar cilvēkiem, ar kuriem savādāk nevarētu. Psihologi pat par to runājuši un teikuši. Atkritumi. Nu ko gribi no tiem? Būs, ja jau būsim tik daudz un gudri, ka mācēsim pārstrādāt naftu.... Taisam jaunu gulagu kurā visus zinātniekus nogalinam. Tad visi šie badā cietēji nomirs un varēsiet dzīvot normāli. Bet tas nenotiks un dzīvo ar to. Bye.
0 0 atbildēt

Es atvainojo,bet,manuprāt,te ir daudz ko mācīties.Pirmkārt, tehnoloģijas nav sliktas,bet gan cilvēki tās sāka izmantot nepareizi.Vienā brīdi tu saki,ka slikti,bet tad saki,ka būtu kā 17gs.Tad slikti vai nē,es nesaprotu.Es gribētu redzēt kā tu bez teehnoloģijām dzīvotu.Pat šo rakstu veidojot tu izmanto tehnoloģijas un saki ,ka neviens jau nebeigtu tās izmantot.Pašam ir jāsāk darīt nevis tikai norādīt.

P.S. Neutraucies par lietām ,kuras tu nevari ietekmēt.Neutraucies,bet rīkojies par lietām ,kuras vari ietekmēt.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Kārtējais hipijs ar saviem sapņiem.  Nepatīk mūsdienu pasaule, uzcel mežā būdiņu un dzīvo tur kopā ar dzīvniekiem. Būs tava sapņu dzīve, bez elektronikas, bez mašīnām, bez elektrības un ziepēm.  Es tikmēr braukšu ar dīzeli un dirsišu sirdīs dabas aizstāvjiem.

1 2 atbildēt