local-stats-pixel fb-conv-api

Drīz būsim vergi!12

114 1

Oktobra sākumā simtiem skolēnu Teksasas štatā saņēma jaunās identifikācijas kartes, kurās ir iebūvēts RFID čips, kas ļauj noteikt skolēnu atrašanās vietu.

Amērikā pilnā sparā jau notiek tas, ko konspirācijas teorētiķi ir meiģinājuši pierādīt gadu desmitiem, tas ir: Augstākais sabiedrības slānis (pasaules bagatakie cilvēki), kas veido masonus, iluminātus u.c slepanas organizācijas, kas jau kontrolē 90% banku sistēmu, bet ar to viņiem nepietiek, jo nauda viņiem nav galvenais, galvenais ir totāla kontrole pār pasauli. Un labakais veids valdīt par pasauli ir pārņemt varu pār cilvēkiem: Padarot tos par bailīgiem trusīšiem, kas klausa katrai pavēlei, un ja kāds nepakļaujas tas tiek izstumts no sabiedrības un likvidēts un lietas var norisinaties tālāk. Prasīsiet, kā izlasot zemako tekstu sapratīsiet un tas ir tikai sākums!

Oktobra sākumā simtiem skolēnu Teksasas štatā saņēma jaunās identifikācijas kartes, kurās ir iebūvēts RFID čips, kas ļauj noteikt skolēnu atrašanās vietu.

114 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Par tām kartēm jā, bet esmu dzirdējusi, ka injicējot arī var ievietot čipu, ar kura palīdzību varēs ne tikai norēķināties ( jo skaidrā nauda nepastāvēs ) , bet arī totāla kontrolēšana, itkā "uzdevuma nosūtīšanā" utt!! Bet tas ir briesmīgi!!! 

4 0 atbildēt
interesanti. Bet tas kartes jau nav muzigas, pec logikas nevajadzetu but. Kad skoleni paaugsies, saks saprast notiekoso, iespejams, no tam kartem bus iespeja atbrivoties... laikam...
1 0 atbildēt

Nu es nezinu ko domāt par šo tēmu emotion

1 0 atbildēt
Nu bet tie kam ir tās kartiņas, viņas aptīt ar folliju,bloķē signālu aizmirst mājās, pazaudēt,bet turpināt iet uz skolu ,bet kur nu aizdomāties līdz kam tādam.
1 0 atbildēt

interesants raksts, taču labāk izlabo rakstības kļūdas ;)

1 1 atbildēt

Atgādināja Megadeth dziesmu - Endgame. Palasi lirikas.

0 0 atbildēt

is this for real? :|

0 0 atbildēt

es neizlasiju, man besis.. es vnk tirgoju cilveekusemotion

1 2 atbildēt