local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēku PROTESTI dažādās valstīs47

391 0

Sakarā ar karstajiem notikumiem ap "Brexit" izlēmu iemest aci citu valstu pagātnēs un palūkot, kādi ir bijuši iemesli protestiem, kuri mainīja turpmāko dzīvi valstī.

391 0 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Latviešu vienīgais protesta veids-dziedāšana!!!

21 2 atbildēt

Bēdīgi izklausās!

12 0 atbildēt
Letinji kaartiigs aitu bars. Dirst aiz muguras tik maak, kad kkas jaasaak dariit gaida nez kaadus briinumus. Taapeec arii izspraagsim jo visiem viens piipis vienam par otru.
11 2 atbildēt
Salīdzinājumā ar visām iepriekš minētajām valstīm atskaitot Franciju, mēs dzīvojam miera ostā ! Un kas skart VID un tos pamuļķus kas valstij palikuši parādā, tautieši jūs paši esiet vainīgi. Kad pieņem vai groza likumu nodokļu sfērā, vai kāds PAINTERESĒJAS KĀ TAS SKARS MANI, vai arī tu domāji, ka visu tev atnāks un ielies pa taisno mutē ?!! VID mājas lapā viss ir skaidri un skaisti salasāms, lai arī mājas lapa ir caur dirsu uztaisīta, bet info ko un kā darīt, lai neveidojas nodokļu parāds ir atrodams. Velns, ko jūs variet čīkstēt, kādi protesti ? Mums ir bēgļu problēma, vai mēs tiekam represēti ? Katrai valstij ir savas problēmas, bet es neteiktu, ka tagad ir kautkas tik akūts, ka mums būtu jāiet ielās dedzināt mašīnas un valsts iestādēm dauzīt ārā stiklus. Priecājamies, ka mums ir Latvija, brīva un neatkarīga. Tu arī esi atbildīgs par to, kādā valstī dzīvojam, strādā maksā nodokļus seko līdzi jaunumiem, painteresējies kā tas skar tevi un attiecīgi rīkojies.
6 0 atbildēt

Un kā protestē Latvijā??

Ar nolaistām biksēm ,noliekušies padevīgā drāšanas pozīcijā::::  ņergas ,luptas ,kalpi !!!!

7 3 atbildēt

latvieši ir šausmīgi lepna, uzpūtīga, iedomīga, mīzelīga un skaudīga maza tautiņa kura var tikai uzbraukt, bojāt dzīvi un iegriezt viens otram. Un kā precīzi izteicā iepriekšējais komentētājs- mums tikai dziedāt. Latvieši paliek cilvēcīgi, saprotoši un draudzīgi tikai tad, kad viņu apspiež, deportē vai iznīcina. Ja no vietām ap jūru, no Papes līdz Ragaciemam nāk  stūrgalvīgi, tupi, bieži neaptēsti ļaudis (ar jūrā izpūstām smadzenēm), tad lielākoties no Latgales nāk merkantīlie, labuma meklētāki, ar savām mazajām viltībām, kuri gatavi melot, aprunāt, noskaust, pārdot un nodot, vai pat iznīcināt visu lai tikai tiktu pie savas materiālās labklājības. Kuri lien dzīves siltumā (saeima, armija, ierēdziecība, policija) lai tikai nebūtu jāstrādā. Kārtīgi cilvēki dzīvoja Rīga, ap Rīgu, zemgalē, sēlijā, vidzemē līdz igaunijai. Tagad no visām vietām sabraukuši uz un ap Rīgu, tādēl haoss drausmīgs.

6 2 atbildēt

Un vispār, raksta autor, Latvija un latvieši prot pastāvēt par sevi, savām tiesībām. Tās Feisbūka ikonas vietā mierīgi varēji likt bildi no 13. janvāra vai 1991. gada cīņām ar PSRS.

5 1 atbildēt
Pirms iet protestā vajag saprast par ko tu ej un ko tu vēlies. Gribi zemākus nodokļus? Jā lūdzu, bet vai tu zini to virkni problēmu kādas sekos tam? Sabiedriskā transporta cenas celsies, skolas nebūs bezmaksas (vismaz grāmatas) Pensionāriem nebūs bezmaksas medikamenti. Tava bērna nākotne tiks izdrāsta un tas viss dēļ maksimāli -2% nost no nodokļiem, kas apmēram būs 20-40eur mēnesi? Protams citiem tā arī ir liela nauda, bet priekš tevīm, kurš pelna virs vidējā. Ko tu darīsi ar tiem 40eur? aiziesi 5dienā nobuhāt that's all.. Sakrājies varbūt ir pietiekoši daudz lai aizietu parādīt ušikam kas ir tauta, bet vajag saprast ko protestā vēlies pieprasīt saemais atlaišanu? Prezidents atlaida saeimu un saeima atlaida prezidentu.. tieši tas pats notiktu mūsu gadījumā, atlaistu mēs tos deputātus un ārkārtes vēlēšanās 95% deputātu tiktu atpakaļ. Pie tam lai uztaisītu jaudīgu iznācienu vismaz 100-200 tūkstoš cilvēkiem vaidzētu būt.
1 0 atbildēt

Priecājieties, ka Latvijā tādu nav. Te tā jau ir bardaks, nevaram vēl lielāku atļauties emotion

0 0 atbildēt

Letiņi baidās būt par kremļa sponorētiem maitām. Lātvijā līdz ko savācas kāds bariņs uz protestiem tad Valsts šo sasaista ar Kremli. Atceraties to puisi ko Britu zaldāts piesita pie Makdonalda. Ātri vien to sasēja ar Kremli. Sākumā tas bija no Britu preses un mūsējie sāka gaudot līdzi, bet vēlāk izrādās puikiņs pat krieviski nejēdz.

0 0 atbildēt

Latvijā šitā vajag

0 0 atbildēt

Varēji ielikt kādu attēlu no Palestīnas, kur palestīnieši protestē pret brutālu okupāciju, even tho viņi ir apbruņoti tikai ar akmeņiem un riepām, bet Izraēla, pret ko viņi protestē ir apbruņota ar augstākajām tehnoloģijām, vai arī no protestiem pret policijas brutalitāti ASV, vai arī no kāda no Antifa protestiem, jo par šiem protestiem vajadzētu runāt vairāk. Citādi viss par ko stāsta medijos ir protesti ASV nedraudzīgās trešās pasaules valstīs, bet par protestiem rietumvalstīs tiek klusēts.

0 0 atbildēt

Man prieks, ka neesmu nožēlojamais Latvietis.

2 4 atbildēt

 emotion 

0 5 atbildēt